Zaten sakat olduğu için öyle olur hocam fazlası yok. Sağlam bir Merve Aydın farklı olabilirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2185. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7İsmail 1. olup Melis'i söyleyecek konseyde baksana hala Batuhan'ı yazmıyor. Şaka gibiler. Sahte Murat Ceylan ve Hilmicem sizi. İkisi de şampiyon olamaz çok net söylüyorum. Poyraz'ı el birliğiyle şampiyon yaptılar bugün.
Alıntıları GösterPoyraz'ı ilk Acun Medya şişirdi. Sonra adam düzgün de çıkınca baktılar 2016 Atakan dominantlığı 2 tane gereksizi şişirmeye başladılar.
-
Batuhan Başkan ı eleştiren zıpırlar. Yarışma olimpiyatlara evrildigi zaman "Bu ne hiç reality yok yeeaaa" diyen zıpırlar hocam.
Batuhan Başkan hem performans hem en kral reality i veriyor ama nankörler durmak bilmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Zaten sakat olduğu için öyle olur hocam fazlası yok. Sağlam bir Merve Aydın farklı olabilirdi.
Mağdurdan bahsediyoruz alooo
-
Melis potaya girerse kesin gider de hangisi kalırsa kalsın birkaç oyun daha tek kadın olarak oynayabilirdi, zaten parkurlar da uzun değil. Ondan sonraki hafta bayram bölümünün ardından zaten ünlü ve gönüllü diye bir şey kalmayacaktı. Gerek yoktu 1 hafta erken bozmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 3 Mayıs 2021; 1:6:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Zaten sakat olduğu için öyle olur hocam fazlası yok. Sağlam bir Merve Aydın farklı olabilirdi.
Ben mağdurhandan bahsediyodum sen merve için demişsin herhalde
-
Evet Merve Aydın Batuhani eleyemez.
Mağdurtan dayıdan bahsediyonuz tamam.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Mağdurdan bahsediyoruz alooo
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Mağdurdan bahsediyoruz alooo
Alıntıları GösterBen bugün bir mağdur gördüm hocam o da Merve Aydın idi.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Melis potaya girerse kesin gider de hangisi kalırsa kalsın birkaç oyun daha tek kadın olarak oynayabilirdi, zaten parkurlar da uzun değil. Ondan sonraki hafta bayram bölümünün ardından zaten ünlü ve gönüllü diye bir şey kalmayacaktı. Gerek yoktu 1 hafta erken bozmaya.Aleyna K ve Batuhan aşkını daha fazla bekletmek istememisler hocam ayrıca gönüllüler fena gömüyor bu ara Aleyna K da karşıya geçince 2013'ten beri ilk defa bu kadar sevdiğim bir gönüllü kadrosu ortaya çıkacak Meriç Steven haricinde.
Mağdurhan başkan şampiyon olucak hocam
-EthanMağdurhan
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Evet Merve Aydın Batuhani eleyemez.
elese daha iyiydi bitirdi titretti zıplattı
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Eledi şu an.
Alıntıları GösterAcunun instaya bak görürsün kim haklı genel izleyici kimin yanında
ben bu hafta için demedim zaten bu konseyden sonra diyorum bu hafta elenirse bilemem
-
-
potaya zırıldayarak girip güç kaybetmeme yeteneği sadece bu çarda vardı ve kadındı zaten arkadaşlar:
potaya tepkiliysen böyle olacaksın:
mağdurhan kendini bitirmiştir...
-
-
Müsterih olun hocam,gereken cevabı salı konseyinde vereceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82elese daha iyiydi bitirdi titretti zıplattı
Alıntıları GösterYok ya Batuhan Başkan o kadar haklıydı ki Acur bile araya girip cinsiyet ayrımcılığı yapma zorunluluğu hissetti.
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneAleyna K ve Batuhan aşkını daha fazla bekletmek istememisler hocam ayrıca gönüllüler fena gömüyor bu ara Aleyna K da karşıya geçince 2013'ten beri ilk defa bu kadar sevdiğim bir gönüllü kadrosu ortaya çıkacak Meriç Steven haricinde.
Alıntıları GösterYanlış anlamışsın hocam, sadece 1 kişi geçiyor gibi bir durum yok. tamamen karışacaklar. Bana š an olma durumu saçma geldi çünkü zaten sonraki hafta kaptanlı sistem başlayacaktı, Merve veya Melis birkaç oyun idare edebilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam şunu anlamıyorlar,Merve de ekstra oy alacaktır ama Batuhan zaten iyi oy alıyor,böyle bir olaya karışınca çok daha fazla oluyor oyu.En son Merve ile tartışınca da forumda “Mağdurhan bitti,Merve ezdi” falan denilmişti ve Batuhan yine 1 çıkmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X