Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.628.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Acunun instaya bak görürsün kim haklı genel izleyici kimin yanında  ben bu hafta için demedim zaten bu konseyden sonra diyorum bu hafta elenirse bilemem

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam şunu anlamıyorlar,Merve de ekstra oy alacaktır ama Batuhan zaten iyi oy alıyor,böyle bir olaya karışınca çok daha fazla oluyor oyu.En son Merve ile tartışınca da forumda “Mağdurhan bitti,Merve ezdi” falan denilmişti ve Batuhan yine 1 çıkmıştı.

Bunu anlatamıyoruz hocam işte.

Sorun yok kafalarına vura vura öğreteceğiz.

• Bu arada İso ona daha uzak 2 kişiden biri gitsin diye Melis yerine mağduru söylerse Sergen güme gidebilir. Bu konseyde sms açık olsa Merve kesin geçerdi zaten ama yine de bir süredir sms'e girmeyen bir Merve'nin Sergen'i geçme ihtimali az değil. Umarım Melis potaya girer de gider, şu anki durumu saflıkla açıklanacak bir şey değil artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Yanlış anlamışsın hocam, sadece 1 kişi geçiyor gibi bir durum yok. tamamen karışacaklar. Bana š an olma durumu saçma geldi çünkü zaten sonraki hafta kaptanlı sistem başlayacaktı, Merve veya Melis birkaç oyun idare edebilirdi.

Alıntıları Göster

Hocam acur takımların karışmasına karşı değil miydi karışacaksa bile en fazla 2 3 kişi karışır mesela Aleyna K ve Steve ikilisi gider ya da sadece biri Sergen gelir Poyraz-Dora,İsmail-Batuhan'ı bozmazlar. Bir ihtimal Berkay da değişebilir Steven yerine ama o kadar yani en fazla.Ha kaptanlı sisteme geçileceği için şu 1 2 hafta için değişime gerek yoktu haklısın o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 3 Mayıs 2021; 1:31:16 >

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 22.000 oy kullanılmış,%50-50.Yok halk Merve’yi bariz haklı bulmuş falan,geçilecek bunlar.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Burdaki zıpırlar dünyayı kendi etrafında döndürüyor hocam.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Ah ulan şu konseylerde çağrı başkan olacaktı 2 gündür yıkmıştı ortalığı SMS ve potaya girmemek için

• forumdaki üyelere sallama huyu bir batuhancılar'da var. iyi bulmuşlar birbirlerini   (4 yıllık arkadaşların birbirine sarmasından bahsetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 3 Mayıs 2021; 0:51:45 >
  • Hoam artık anketten gidenleri çıkarır mısın @delpieroalk

• quote:

Hocam 22.000 oy kullanılmış,%50-50.Yok halk Merve’yi bariz haklı bulmuş falan,geçilecek bunlar.

Anti Batuhancılara rağmen başbaşa gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam burada hayatın stresinden arınmak için gırgır şamata çeviriyoruz,şahsi bir şey olamaz zaten😂
  • quote:

Hocam burada hayatın stresinden arınmak için gırgır şamata çeviriyoruz,şahsi bir şey olamaz zaten😂

gaza gelenler vaar  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• KRAL TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞ 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

KRAL TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞ 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

hocam fusko hesabının şifresini mi unuttunuz...

• Hızlı resim uzun süredir bakımda, Erdi Başkan capsleri içeride kaldı. Mecburen bu hesaptan devam ediyorum hocam.

• Batuhan kendi birey değil ki daha fanı olabiliyor (!) Vallah Türkiye garip bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Batuhan kendi birey değil ki daha fanı olabiliyor (!) Vallah Türkiye garip bir yer.

3-5 yaşındaki çoluk çocuklar hocam

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Çakma dayınıza uyuz oluyorum ama, mağdurla kıyaslanamaz bile. Mağdurhan çok başka bir seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 3 Mayıs 2021; 2:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Çakma dayınıza uyuz oluyorum ama, mağdurla kıyaslanamaz bile. Mağdurhan çok başka bir seviyede.

ERDİ BAŞKANI seviyor muydunuz hocam

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Hay o küflü uğurtanınızı

• 
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.