|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1557. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Realite nasıl? Yayını şimdi açtım. İzlemem gereken bir parça var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanRealite nasıl? Yayını şimdi açtım. İzlemem gereken bir parça var mı?
Başlangıçta adada tartıştılar biraz
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanRealite nasıl? Yayını şimdi açtım. İzlemem gereken bir parça var mı?
Dayımın dişi kırılmış hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Melis'in iqda büyük problem var. Madem yere atıyorsun seri ol
-
DAYIIII
Dayım önemli bir sayı getirdi takımına. -
-
Çiftler yarışınca baktı çabuk bitecek hemen tekliye döndü. Acunun sunduğu yarışlarda mutlaka 9-9 olması lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atış mesafesine bak
Hanzade niye yarışmıyor ya. Aleyna Ç.’dan daha iyi yarışırdı bu oyunda. -
dayı çok moralsiz bugün. bi kaos olması gerekiyor kendine gelmesi için.
-
çağrı epeydir oyunlardan uzakta
-
Poyraz oynasa Gönüllüler alırmış Reşat takımı sabote ediyor
-
Cahilliğime verin ama bir şey merak ettim. Basketbol kumda oynanır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Cahilliğime verin ama bir şey merak ettim. Basketbol kumda oynanır mı?birazda hentbol gibi oynuyorlar top sürme yok
-
merve parlatılacaksa oynanır.
hatta tek kadın olduğu için fazla pres de yapılmaz. rahat bırakılır iyi sayılar alsın, iyi parlasın diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adammerve parlatılacaksa oynanır.
hatta tek kadın olduğu için fazla pres de yapılmaz. rahat bırakılır iyi sayılar alsın, iyi parlasın diye.
O kadar voleybol maçı yaptılar. Adada Milli Takıma yükselmiş Avrupa'da oynayan bir lisanslı basketbolcu var. Parlatmakla ne alakası var şimdi bunun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adammerve parlatılacaksa oynanır.
Bence bu aralar çok net Aleyna K parlatılıyor. 4 kere voleybol oynandı ona gelen yarışmacının eli kolu tutmuyor. Bir de bütün panorama masalarında finalist olarak görülüyor. Ayşe'yi saf dışı bırakma derdindeler.
Ayrıca son 3 oyundur Hanzade'yi genelde Melis alıyor Merve parlatılsa hep zayıflarla oynardı istatistik kasardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Nisan 2021; 22:1:33 > -
Futbol bir yere kadar da, basketbol çok aykırı geldi.Merak ettim.Teşekkürler hocam. (Size de çöpadam)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X