|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1433. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu poyrazin akıl oyunları , ben taraf olmam arkadasimda olsa tarafsızim algıları, kozlarını paylasinlar ben dahil olmam edalari artık benim midemi bulandırıyor evet bir Robert Boğaziçi okumadik belki ama survivoru ilk başından beri izleyen insanlarız senin kodlarına ayikiyoruz . Bu tavrinla seninle yol alan insanlara da her an sizi satabilrim aslolan sadece benim fikrini de iyice hissettirdin seninde ipliğin pazara çıktı işte bu yüzden forever DORA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98PoyDor
Alıntıları GösterPoyraz hastanede forumu okuyunca dayıcı oldu hocam.Adam en az benim kadar dayıcı şu an.
Alinda98 yakışmadı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dayımızı bırakışınız geldi aklıma... -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Poyraz ilk hafta teşhisi koymuştu buna birleşme partisiyle nasıl bi insan olduğu kanıtlandı
Seçmelerde tanıştıktan sonra birbirlerinin postlarına bayağı yorum atmışlar. Ne olduysa Sancakay'ı yazmaları (gerçi Ayşe de bayağı rol oynamıştı onda ama onunla iyiydi, tartışmaları başkaydı) ve Yunus'u parmağımda oynatırım lafından sonra oldu herhalde. Birleşmede kendi arkadaşlarını Batuhan'ın yanında cekiştirdiği duyduysa sinir olmuştur ama onu duyamaz da. Bir şeyler görmüş ama şarkı sırasında içli içli bakmasaydı bari o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alinda98 yakışmadı..Dayımıza bakıp müsterih olun hocam
-
Müsterih olmuyorum hocam AyDor hayallerimi yıktınız..quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dayımıza bakıp müsterih olun hocam
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Seçmelerde tanıştıktan sonra birbirlerinin postlarına bayağı yorum atmışlar. Ne olduysa Sancakay'ı yazmaları (gerçi Ayşe de bayağı rol oynamıştı onda ama onunla iyiydi, tartışmaları başkaydı) ve Yunus'u parmağımda oynatırım lafından sonra oldu herhalde. Birleşmede kendi arkadaşlarını Batuhan'ın yanında cekiştirdiği duyduysa sinir olmuştur ama onu duyamaz da. Bir şeyler görmüş ama şarkı sırasında içli içli bakmasaydı bari o zaman
Alıntıları GösterPoyraz klinikten döndükten sonra herkese öyle bakıyor hocam ne verdilerse artık
-
Şu Aleyna Ç.’nin smsi düşebilir mi artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Yalnız Poyraz İsmail istatistik kasıyor diyoruz da en büyük istatistiği her avantaj kazanıldığında Aleyna Çalışkan'ı ya da duruma göre Hanzade'yi alan yancı Melis kasıyor
Hocam yapma melis Ayşe karşısın da sanırım %65 civarı oynuyor. Asıl ondan kasmış diğerlerinde düşmüş yüzdesi.
tam tersi.
kızın en çok yendikleri aleyna k ve ayşe.
ikincisi buna takım karar veriyor. o da (ismail ve ziyagil gibi) hiçbir zaman kaçmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 30 Mart 2021; 0:59:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
https://twitter.com/shitpostts/status/1371114688570925056?s=19
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Ayşe dönünce branş değiştirsin. Artık gülle falan atsın tenisi bırakıpKırkpınar a bekleniyor hocam yunus Emre ile başaltında güreşecek yenerse ali gürbüz le başpehlivanlık güreşi yapacak.
Serhat ve Barbaros
Bir küfürbaz reis eksik
İsmail yine kudurtmuş.
Yarışmacıların yüzünden kaybettikleri belli oluyordu herhalde. Göstermemişler fragmanda -
O omuzlarla hepsini çırpar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X