Biliyorlar hocam biliyorlar ilk haftalar atlet Meryem'i yeniyorduk sürekliiiii. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1435. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Şu parkur hızı atışları sayesinde öyle. Anlayın artık!! -
Ayşe başkan takımı taşıdığı için omuzları fazla gelişti, kilosuna laf edenleri sırtına alıp parkur rekoru kırabilecek bir kız, sayesinde son derece müsterihim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Mart 2021; 0:0:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Poyraz klinikten döndükten sonra herkese öyle bakıyor hocam ne verdilerse artık
Alıntıları GösterValla onu bilmem de 2 ay önce konseyde ismini yazmasına ve aralarında hiçbir yakınlık olmamasına rağmen aleynacıların bazıları inatla alpoy da alpoy modundaydı. Yani finalde oy bile atarlardı
Son 1 saatte onlar da sonsuzluğa karıştı artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 30 Mart 2021; 1:50:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aleyna K gerçek yüzünü Ayşe'yi satıp düne kadar arkasından konuştuğu Hanzade'ye geçiş yapmasıyla göstermişti birleşmede de Batuhan'a olan tavırlarından dolayı Dora dayı yeğen Poyraz tarafından fişi çekilmiş olmalı.
-
Aleyna K. Ayşe’den daha iyi bir yarışmacı hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Aleyna K. Ayşe’den daha iyi bir yarışmacı hocam.Rüya görmeyin hocam...
-
quote:
Aleyna K. Ayşe’den daha iyi bir yarışmacı hocam.Saçmalamayın hocam Ayşe ilk haftalar takımı sırtlarken öyle demiyordu kimse son haftalar birkaç oyun kazandı diye çenesi fazla açılmıştı.
-
Hanzade demedim hocam. -
O zamanlar ödemi yoktu. -
quote:
Hanzade demedim hocam.Objektif olmam gerekirse Hanzade Aleyna K'dan daha iyi bir yarışmacı hocam
-
Tarafınızı belli edin hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIAleyna K gerçek yüzünü Ayşe'yi satıp düne kadar arkasından konuştuğu Hanzade'ye geçiş yapmasıyla göstermişti birleşmede de Batuhan'a olan tavırlarından dolayı Dora dayı yeğen Poyraz tarafından fişi çekilmiş olmalı.
Yaver Berkay ve Laz Reşo'yu unuttunuz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Tarafınızı belli edin hocam.Ben günlük sütüm hocam
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ben günlük sütüm hocam
Alıntıları GösterKeşke günlük dayı olsanız hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Keşke günlük dayı olsanız hocam
Alıntıları GösterDora dayımın zor anlarında her zaman yanındaydım hocam...
Dayıma İsmail bugün yine sallamış galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X