Poyraz birkaç hafta sessiz takıldı yine de sevimsiz yüzünü göstermeden duramadı. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1434. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Kaleyna da aday olmuş gibi mağduriyet kasmış 1 kişi adını yazdı diye. Poyraz dolaylı olarak istediğinizi yaptı işte Aleyna Ç yazmayarak. Hanzadenin de aday olmasını sağladı daha ne istiyosun maleyna?
Poyrazın hareketi de yanlış bu arada, grubum var ama yine de tek oy veriyorum havası yaratarak Hanzade’yi satıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragmanlarda batuhan röportaji olmayınca mutlu oluyorum. Poyrazı da büyük ihtimal aleynanın yine dişiliğini kullanarak herkese cilve yapması rahatsız etti. O cilveler koca pehlivanı kedicik yaptı unutmamış poyraz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasEvet Madem atışı Dora yapacak neden daha hızlı bir kız seçilmedi ?
Alıntıları GösterAleyna bestvofa çıktı geriye Ayşe ve a. Çalışkan vardı çalışanı çıkardılar Ayşe hiç istemiyormuş gibiydi. Hızı azaldı ama daha hızlı gelebilirdi bence yinede.
Yeni mağdurlar çıkmaya başladı.
-
Ayşe Yüksel haterlarının sesi artmaya başlamış adım adım finale gidiyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationmerve melis ismail ve batuhan
sergen iyi değil. sergen,öykü,ilayda,doğan zayıf halka
Alıntıları GösterSergen iyi değil ama Batuhan iyi öylemi 2 sinin arasında %1 fark ya var ya yok hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ayşe Yüksel haterlarının sesi artmaya başlamış adım adım finale gidiyoruz...Bu kiloyla koşarak gidemezsiniz zaten hocam
-
Aleyna’nın Batuhan’a yılışmalarını gördükten sonra iyice soğumuşlardır.
Bu arada Yunanlarla kaynaşma sırasında Dora dayım hiçbir türk- yunan kadının olduğu masada göremedik dikkat ettiniz mi? Erkek erkeğe 2 yunanı da alıp dayı masası yapmışlardı
KİMSEYİ SATMAZ
YARI YOLDA BIRAKMAZ...
Her gün yemek ödülü var
survivorda artık açlık diye bir olay yok, geçen anlat bakalım sandviçlerini bile zorla yiyorlardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBu kiloyla koşarak gidemezsiniz zaten hocam
Alıntıları GösterNeymiş kilomuz varmış ulan kilomuzla kazanacağız!
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Labuşka.Literatürümüze bir kelime daha eklendi hocam. TDK bunu hemen eklemesi lazım sözlüğe.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ayşe Yüksel haterlarının sesi artmaya başlamış adım adım finale gidiyoruz...Ayşe sultanın LeBron James gibi geniş olan omuzlarını kıskanıyorlar hocam
-
Aleyna K. yaver olmasına izin verilmedi diye kıskançlıktan Hanzomu yazdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonAyşe sultanın LeBron James gibi geniş olan omuzlarını kıskanıyorlar hocam
Alıntıları GösterKıskanırlar hocam beklerim... Peki Alinda98 in başından beri Poyrazcı olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIINeymiş kilomuz varmış ulan kilomuzla kazanacağız!
Alıntıları GösterBravo hocam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe'nin kilolu hali Melis'ten hızlı bu arada
-
Dora dayı bu kelimeyi kullanır kullanmaz çalışmalar başlayacakmış hocam
fazla ön plana çıktığı için ana kuzusu sosyalist burjuvacığın zoruna gitti. olay bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X