|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1095. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
eğer çağrı gitmek istiyorum deyip acun müsade etmezse (1 haftada 2 kişi elenmesin diye) murat yediği dayakla kalacak
-
Atış değişmese İsmail ve Merve bırakmazdı. Acun yine kafasındakileri götürdü.
-
Poyrazcılar ile Stevencı zıpırlar kavgaya tutuşmuş twitterda dayım düşmanı düşmana kırdırabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mantıken de dediğin doğru.
çok meraklıysa ecnebi ismi kullanmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Poyrazcılar ile Stevencı zıpırlar kavgaya tutuşmuş twitterda dayım düşmanı düşmana kırdırabilir.Dayım bu hafta kimin akbilini basacak hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498eğer çağrı gitmek istiyorum deyip acun müsade etmezse (1 haftada 2 kişi elenmesin diye) murat yediği dayakla kalacak
dayak yemedi sadece sanane karışma falan dedi bunda ne var Çağrıyı tahrik etmiş efecik ve ayşe çingenesi adamlar aç psikoloji çökmüş durum da ve ödül de iletişim kim olsa çıldırırdı diye düşünüyorum orada ki o yılan steven çoktan hak etti bence Biz çağrının arkasındayız haklının yanındayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 11 Mart 2021; 23:53:15 > -
50 şanslı exxen üyesi veya onların 1 şanslı yakını, birleşme partisinde Çağrı'ya ne vereceğinizi biliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 11 Mart 2021; 22:54:28 > -
Gönüllülerde erkek elemesinde kim gider acaba
-
Yancı olan Aleyna Ç ile hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım bu hafta kimin akbilini basacak hocam
Alıntıları Göster
40 yaşında adamı ağlatmak yarış değildir.Azarlamak hiç değildir!
Göz yumdular adama laf edilmesine, reyting için delirttiler...
Acun "önce sağlık" diyor ama ruh sağlığı en başta gelir. -
-
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.
BİRAZDAN BİZ
Dayım da İyi Parti adayı olsun Kemalist teyzeler pat pat basar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoGeçen seneki Nisacıların %90'ı Ayşe'yi destekliyor.
Alıntıları GösterNisa bunun yanında melek kalır ergen meegendi ama ne bunun kadar kendini beğenmişti ne bunun kadar küstahtı ne de bunun kadar görmemişti. Bu tam bir Türk Kezbanı. 1.50 boy 100 kilo en güzel benim en başarılı benim herkes çevremde pervane havasında. Beni bilen bilir survivor da genelde herkese eşit yaklaşırım bunun notunu ilk haftada verdim. 1.hafta sonu oynadıkları oyun 5 6 meyreme yenilmez diyen ünlülere benle oynasunda bakalım yenilmez mi en az 10 defa yenmişimdir diyen bu Kezban. Bunu destekleyen bir grup var sosyal medyada görünüyor geçen seneki Nisa kadar ilerler belki sonrası olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu netflixden çıkma gruba çok ayar oldum dayım bunların akbiline basmalı..
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Din istismarcısı efecikAslında en tehlikeli bunla yunus emreydi. Yakında gönüllülerde mecburi erkek potası olacak. Büyük ihtimal de 2 si aday olacaktı iyi yırttı. Aleyna dan önce aleyna ç. Olduğundan onun alması çok etkilemedi. Birde Berkan çok tehlikede.
Hocam umut görmüyorum bunlar birleşmeyi garantiledi gibi cevhere yenge kesenin ağzını açması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ben bu netflixden çıkma gruba çok ayar oldum dayım bunların akbiline basmalı..Her çeşit var zenci,feminist,yancı,kezban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X