Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Survivor tarihinin gelmiş geçmiş gelecek en yakışıklı yarışmacısı ERDİ BAŞKAN dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    İlk bolumler zaten çok iyi reyting alıyor. 2016'da 13 reyting almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Geçen seneye göre iyi reyting aldığı kesin gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Bu programı izlemek yerine inanın yastığa kafayı koyup uyumak daha faydalı bir iş. Zihini boş şeylerle doldurmaktan, vakit kaybından başka bir şey değil .
    Tamam kanka en bilgili sensin..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Survivor tarihinin gelmiş geçmiş gelecek en yakışıklı yarışmacısı ERDİ BAŞKAN dır
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• survivoru beğenmiyorsan bık bık yapma

• Küçük Emrah ın oğlu tutuk başladı. performans yoksa çeneye vursun mağdur olsun yoksa harcarlar

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    DC nin çok gerisinde kaldılar toplarsa ERDİ BAŞKAN toplar hocam Marvel ı

• Ünlüler'in casting zayıf bence. Gönüllüler'de enteresan tipler var ama Ünlüler çok düz.
  • Gecen sene yarismacilar adaya ilk geldigi andan itibaren kimseye isinamamistim.
    Bu sene sempatik gelen cok isim var. Oscar odullu tiyatrocu Yasin haric bence gayet iyi kurulmus bir kadro. Yalniz Acun surprizler gelecek dedikce tirsiyorum. Umarim yedekten Hikmeti getirmek gibi bir adaletsizlik yapmaz. Nolur sen surpriz yapma Acun. Son 4-5 yildir defa guzel kadro kurdunuz, umarim degerini bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

Küçük Emrah ın oğlu tutuk başladı. performans yoksa çeneye vursun mağdur olsun yoksa harcarlar
    çene de tutuk. koala gibi takılıyor adada.
  • Hikmet gelecekse all stara gelsin bence de. Bu sene tamamen yeni yarışmacılarla farklı sezon olsun. Geçen sezon ki çöp survivor neydi öyle ya insanı soğuttu yarışmadan; hikmette olsa geçen çöp survivor'dan kimseyi görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 17 Şubat 2020; 16:28:46 >
  • Selam beyler beni tanıyan hatırlayan varmı bu sene pek vakit yok ama yinede özette olsa izliyorum tabiki yine gönüllüleri tutuyorum. Bi deyin bakalım kimi tutuyorsunuz eski arkadaşlar.
  • Bu Yasin, Taner gibi hareket etmeye calismiyor mu?!

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Bu Yasin, Taner gibi hareket etmeye calismiyor mu?!
    vasat başarısız bir taklidi

• quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Selam beyler beni tanıyan hatırlayan varmı bu sene pek vakit yok ama yinede özette olsa izliyorum tabiki yine gönüllüleri tutuyorum. Bi deyin bakalım kimi tutuyorsunuz eski arkadaşlar.
    Vay ERDİ BAŞKAN sevdalısı hocam gelmiş hoş gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

vasat başarısız bir taklidi

Alıntıları Göster
    Hocam ben de öyle düşünüyordum da fena değil ama beee adama bence biraz şans verin ben ısındım deliye baya

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

• Bu yorumları yapmak için inş Acun'dan para alıyorsunuzdur

• Sosyal medya yorumlarına baktım. Cemal can domine etmiş resmen. %50 civarı performans gösterirse Finale kadar gider. Yarışmayı böyle tipler izletiyor.

Elif ve Meryem bütün erkeklerden daha hızlı. Nisa ve Aycan da sağlam.

Erkeklerin hiç birinde şampiyonluk ışığı yok. Gönüllülerde Serkay,Ogeday,Anıl kontenjanından Burağı almışlar ama çok genç ve çok heyecanlı.

Sercan’ın iyi olacağı belliydi. Zorlamadan 3/3 yaptı. Takımı da iyi organize ediyor ve gayet sakin. Şimdilik favorim ama topçu şampiyon çıkmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.