Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51075108510951105111
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Bence hak eden Sercan’dı ama elendi.Kalanlar arasında son 1 ayda performansı düşse ve Cemal ile Barış’a sığınmış imajı çizse de bence şampiyonluğa en çok yakışacak isim Berkan’dır. Diğerlerini survivor şampiyonu ünvanına yakıştıramıyorum nedense.
    berkan cemal-nisa nın gölgesine girdiği an kendini bitirdi yaver oldu çıktı ünlülerde ki gibi tek tabanca devam etseydi şampiyonluğun 1 numaralı ismi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Bence hak eden Sercan’dı ama elendi.Kalanlar arasında son 1 ayda performansı düşse ve Cemal ile Barış’a sığınmış imajı çizse de bence şampiyonluğa en çok yakışacak isim Berkan’dır. Diğerlerini survivor şampiyonu ünvanına yakıştıramıyorum nedense.
    Yaverlikten kaybediyor gittiği ve kurulan her takımda jöle gibi şekil aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Buna ben de katılıyorum Hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elifin koruyucusu sercan olmayınca pat diye elendi garibim Sercan olmasa ilk 8 e giremeyecekti demek.
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    perviz olayı diğer kızlar organize etti elif oradaki en düzgün karakter..
  • ünlülerde de tek tabanca değildi abilerinin gölgesine sığınıp Barış'ın arkasından konuşuyordu, şimdi de kanka Dört sene sen survivora gelmek için uğraş sonra birilerinin yalakası ol, rezillik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xabier alonso olano

ünlülerde de tek tabanca değildi abilerinin gölgesine sığınıp Barış'ın arkasından konuşuyordu, şimdi de kanka Dört sene sen survivora gelmek için uğraş sonra birilerinin yalakası ol, rezillik...
    tamam gene hafif bir yaverlik vardı ama gene de gönüllülerdeki gibi değildi
  • Yunus Emre Başkan Twitter da yargı dağıtıyor çabuk gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

Pervizin elenmesinde başrolü oynadı güçlüye yanaşıp durdu, ardahan kaptan olunca oyun boyunca ardahanın dibinden ayrılmamıştı mesela takımına seçsin diye. Erkekleri arkasına alınca güçlü olduğunu sanan zavallı biriydi. Yunus emre onu hep desteklerken elifin bir keresinde ödüle berkanı götürmesini hatırlıyorum da emrenin üzüntüsünü görmüştüm. Emrenin eleneceğini biliyordu ve berkanı seçerek geleceğe yatırım yapmaktı amacı herhalde. Sercanı ödüle götürmüştü ama takımından bile olmayan berkanı sırf final oynadık bahanesiyle götürdü.
    Pervizi eleyen yaver berkandır . Boş oy atarak perviz i potaya soktu kendi elleriyle

• Parviz noktayı koydu kaygan karekter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    La ne önyargısı adam kendi ben sinsiyim diyor hey Allahım ya bu kadar fan club olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 10 Temmuz 2020; 19:2:50 >
  • Bu sene şampiyon berkan olmalıdır. Bir tarafta ağlak sütlaç diğer tarafta kaplumbağa barış..... Her ne kadar son zamanlarda performansı düşse de kalan 4'lü içinde berkan en çok şampiyonluğa yakışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Bu sene şampiyon berkan olmalıdır. Bir tarafta ağlak sütlaç diğer tarafta kaplumbağa barış..... Her ne kadar son zamanlarda performansı düşse de kalan 4'lü içinde berkan en çok şampiyonluğa yakışıyor
    Ondan olsa olsa yaver olur

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    düşün işte o son 4 de sercan elendi acurun rezil kurgusu
  • 2 gün önce izlediğim bölümde Barış sakatım diyerek oyunu yarıda bırakmıştı dedim sanırım bu defa durum ciddi. Ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi Elif ile dokunulmazlıkta yarıştı onu eledi. Sakat falan gözükmüyordu tazı gibi koştu parkurda.

Cemal Can kadın ismi söylemek hiç istemezdim duygusal hareket edeceğim vs hiç inandırıcı olmayan gerekçeleri yine tekrarladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 10 Temmuz 2020; 19:50:2 >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    pervizi eleyen elifti bunu perviz gündüz katıldığı programında canlı söyledi
  • Canlı parkur kaçta?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    boşuna mı sinsi can dedik
  • bu rezil seneye rezil bi şampiyon yakışır. oylar barış ve yasin'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 10 Temmuz 2020; 19:56:0 >
  • Sercan elendikten sonra Panorama'da Sercan'ın elenmesiyle ilgili yorum yapan Hakan Hatipoğlu bu bir sms yarışması dedi. Melisa ve İhsan da vardı hepsi dediğine katıldı.
  • 
Sayfa: önceki 51075108510951105111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.