Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50385039504050415042
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Yarın kazanan Berkan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Saçma bir puanlaması olsa da resmi tablo önemli olan. Bence final tablosunda istatistikler şöyle olur:

Sercan %62
    Berkan %57
    Cemal %56
    Barış %52

Eğer ki sercan bu hafta elenirse diğerlerinin oranlar artar tabi. Bu istatistiklerle Cemal alır şampiyonluğu.

• Yaver gitti galiba gülücük onun işareti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Saçma bir puanlaması olsa da resmi tablo önemli olan. Bence final tablosunda istatistikler şöyle olur:

Sercan %62
    Berkan %57
    Cemal %56
    Barış %52

Eğer ki sercan bu hafta elenirse diğerlerinin oranlar artar tabi. Bu istatistiklerle Cemal alır şampiyonluğu.
    Ne yazık ki sitedeki istatistiklere bakıyorlar yorumcular. Sitede ekledikleri grup oyunları berkanı çok yükseltiyor. O grup oyunlarını sen gidip dokunulmazlıkta en zorlu oyunlarda ,bire bir rakibini yenmekle aynı değerde tutup aynı puanı verirsen, böyle saçma sonuçlar çıkar. Kat sayısını yarım tutsalar gene anlayacağım, lakin ilk defa bu sene geldiler tam puandan hesaplayıp geçtiler. Sanki hiç düşünülmemiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 6 Temmuz 2020; 0:10:11 >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
    Her şeyi açıklıyor.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Buraya atarsın umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerFace

Her şeyi açıklıyor.
    Cemalde 3 dok olarak sercanla birlikte domine ettiler. Kesinlikle final 2 lisi bu kişiler olmalı. Lakin biliyoruz durumları.
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Evet babaane Gizem'i falan fark etmemiştim ben Ama yarın kim kazanırsa kazansın Elif veya Yasin potaya girer, Berkan'ın onlardan az oy almış mıdır dersem pek sanmıyorum.

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Aynen kesinle Sercan-Cemal olmalı ikisi de bireyselde harika

• İcraata bakarım diyip Sercanı söyledi ?

• Cemalcan sattı. Puh allah seni kahretsin yalancı sahtekar seni. Adam senin günlerdir karnını doyuruyor. Barış,Berkan ne zaman seni ödüle götürdü en son? Sercan dostun yok aslanım tek tabancasın çık potadan 4 lüye kalırken ver hepsinin ismini geç hadi koçum benim!

• Hepsine karşı mücadele etmek Sercan için çok zor olmalı.

• yarın berkan alırsa barış veya cemali söyleyebilir. aksi takdirde korkak derler.
  • Önce karnını doyuyor sonra hançerliyor

• Elif ile ne bağı vardı da onu söylemedi. Diğer mesele yüzünden ise de çıkıp o arkadaşımı aday yaptı, ben de onu yapıyorum deseydi. Barışla olası finalinde Sercancılardan gelebilecek ek oyları da neredeyse çöpe attı. Nereden baksan saçmalık.

• Yarın Sercan aldı bence fragmada bu yüzden suratlarını göstermedi Sercan 'ın sincap dişleri gözüktüğü için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 6 Temmuz 2020; 0:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam ben de Elif'i söylerdim onun Nisa'yı söylediğı gibi

• SlayerFace S kullanıcısına yanıt
    Nisa ile Sercan arasında gerginlik vardı. Çıkıp Nisa’nın “intikam”ını almak için Elif’i söylemek saçma bir hamle. Burada yapılması gereken mertçe benim arkadaşımı eledi,ben de bu yüzden onu söylüyorum diyerek Sercan’ı potaya sokması lazımdı.
    Ancak Cemal sinsiliğini bu sefer göstere göstere uyguladı.

• Yarın Berkan alırsa 3 gün önce bilgi sayfalarının bilgisi tutuyor.Neden fragmanda konsey gösterilmiyor o zaman ? Bence son 2 saat olayı pek mantığa oturmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

O zaman erkeklerin ve kadınların Şampiyonu gelir üçüncü bir isim gelecekse o da dilara olur böylelikle @Mishakal 2021 de kimi destekleyecek diye düşünmemize gerek kalmaz

Alıntıları Göster
    Zorro konuya hiç girmedim bugün olay ne

all star olup adem veya evrim katılırsa desteklerim gerisini desteklemem

• 
Sayfa: önceki 50385039504050415042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.