Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49924993499449954996
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Katılıyorum , Ama Sercan muhtemelen Cemal’le daha sonra aynı takıma düşme ihtimalini de düşünerek Cemal’i söylememiştir diye de düşünmüyor değilim ki şuan aynı takımdalar . Nisa yerine Cemal deseydi dediğin gibi Berkan gitmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 konusunu geçmeye bu mesajdan itibaren son 100 mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

2017 konusunu geçmeye bu mesajdan itibaren son 100 mesaj
    Hepinize inat Yunus Emre baskan!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Hepinize inat Yunus Emre baskan!

Alıntıları Göster
    Şampiyon Barış

• quote:

Şampiyon Barış

Alıntıları Göster
    Mağdurların şampiyonu olur anca o çöp.

• quote:

Şampiyon Barış

Alıntıları Göster
    Gerçekten soruyorum. Olası finalde sence cemale daha fazla kişiden oy gitmez mi ? Yani adam seviliyor adada.Önemli bir noktada diğer yarışmacıların destekçilerinden gelecek oylar gerçeği var.

• zeoce kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bir insan birinin doğum gününü hep orda 🌙 diye mi kutlar? Bize izletilmeyen,saklanan birçok detay var. Mert'te gösterilenlerden daha fazla şey biliyorum dediğine göre uzatmanın anlamı yok. Bir şeyler yaşandıysa ve bittiyse platonik yaşanmamış bunun artık anlaşılması lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Gerçekten soruyorum. Olası finalde sence cemale daha fazla kişiden oy gitmez mi ? Yani adam seviliyor adada.Önemli bir noktada diğer yarışmacıların destekçilerinden gelecek oylar gerçeği var.

Alıntıları Göster
    Barış Şampiyon
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    Dostum neye inanmak istiyorsan inan iyi geceler demişim bitir artık demişim hala bana yazıyorsun. İstediğine inan nisa benim ablam değil bir şey değil ne istersen düşün iyi geceler.

Ben sana ilk defa yazıyorum :/

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    Farketmez yazmayın da artık nisanın babasımıyım ben orada bir sürü kişi yazmış iyi geceler demiş bitirmişim sende yazıyorsun hala.

Aynı takımda bile değiller sınıftan biri yazarsa yanlış anlamazsın ama karşı sınıftan gelirse anlarsın kapanmış olay kız hala intikam diyor Sercan kekleri yedirirken gülüyordun ama çek kenara sevgilim var de kapansın olay.

• Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    Tamam.

• Barış'a bak artık Takımın nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor diyor. Karı gitti ortaklık bozuldu :D. İnsanoğlu işte ne kadar insan olursa olsun %90'ı güzel bir kızın yanında beyniyle hareket edemiyor. Cemal hariç hepsinin bir arada olma nedeni kızdan etkilenmeleri. Bir erkeği zaten güzel bir kızın yanında biraz izle ne mal olduğunu anlarsın. Sercan en azından Nisa kardeşim deyip arkasından ..üne bakmamış direk en başından söylemiş :))
    Şu yarışmanın bitmesine 2 hafta kalmasa oyun kaybetmekten Sercan'la kanka olmazlarsa neyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 3 Temmuz 2020; 1:54:11 >
  • Yasini herkes hafif alıyor.Ben yasini seviyorum adamın gönlü güzel hissediyorum.Barış denen adamdan ve sercandan hiç haz almıyorum.
  • Hocam 3/5 yaptı,gayet iyi bence,dalgalanmalar olabiliyor parkura göre. %61 ile oynayan Berkan 0/5 yapabiliyor mesela.

• İletişimde Sercan 7de 7 yapıyormuş oyun 10a 9 bitiyormuş bayrakta yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Temmuz 2020; 3:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

İletişimde Sercan 7de 7 yapıyormuş oyun 10a 9 bitiyormuş bayrakta yok artık
    Kim kazaniyormus sallamasyon gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

İletişimde Sercan 7de 7 yapıyormuş oyun 10a 9 bitiyormuş bayrakta yok artık
    Sanki dediğin şey çıkmayabilir. Genelde diman hesabından geliyor diye biliyorum bilgiler. Ancak diman henüz bir şey dememiş yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Kim kazaniyormus sallamasyon gibime geldi

Alıntıları Göster
    Bana da biraz saçma geldi oyunda Yasin var ve en fazla 5 kere çıkabilirler gibi geliyor ama birçok kişi 7-7de var gibi şeyler söyledi. 10a 9 bitince ve best of olunca belki olabilir dedim çünkü bugün 10a 4 bitti ve Berkan 5 kere oynadı. 19 oyunda 7 kere çıkılabiliyor aslında her tur 3te bittiği için

İletişim oyunu zevkli olsun diye öne çekmiş de olabilirler çünkü dokunulmazlıktan önce oynanacağını sanmıyorum Yasinin durumu iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Temmuz 2020; 4:2:24 >

• 
Sayfa: önceki 49924993499449954996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.