Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4943. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Semih Başkan yargı dağıtıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya sus deli misin nesin bi olay molay olduğu yok yarın izlersin görürsün yok o çekilmiş bu çekilmemiş komplo teorilerini kendine sakla
Yok paylaşmadı.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Evrim elendikten sonra foto vs paylaştı mı hocam?
Alıntıları Göster
Salı (bugün) günü diyolar bakalım bekliyoruz. -
Ayrıca erkek arkadaş olayına inanan da safın önde gidenidir. 4 ay oldu ama 1 kere bile bahsetmedi bundan. Kimi kandırıyorsunuz diyeceğim de ergengers kitlesinin iq seviyesi belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden deli meli diyorsun ki,hayırdır ?
Nisa için Evrim'i harcadınız.
Üzümlü kekim benim -
Bu Furkan dede midir nedir yarın Acun eleme adaylarıyla canlı yayın yapacak dedi demek ki konseyi yeniden çekiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Söylenti ne?
Alıntıları Göster -
Madem Nisanın erkek arkadaşı var neden hiç iletişim ödüllerinde aramadı sormadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunu söyleyince deli damgası yedim Hocam
SÜTLACIN KOLU UFF OLMUŞ -
Canım kardeşim , ben Barış diyorum sen Cemal’i sayıyorsun . Mesajımı okusana be önce , Cemal in fragmanda yine ağlamasından Barışın da her oyunda Sercan’a yenilmesinden bahsettim . Bir şeye cevap yazarken mesajı dikkatli okuyun . Hele ikinci mesajda Cemal in ismi hiç bir yerde geçmiyor . Barış diyorum ben :))
-
EVET SAF AVEL SAFLIĞI VAR GİZEM DE KOLAY KANDIRILIR TANGOYA TANGA DEDİĞİNDE ANLAMIŞTIM BEN ZATEN :D -
Survivor hedeflerimiz
1.yunus Emre'nin elenmesi
2.evrimin elenmesi
3.sercanin elenmesi
4.barisin kupayi kaldırmasi
Coming soon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bak işte bu ses kaydını dinlemeyip dışarıdan gizemi görsen hanımefendi bir şey sanırsın bu tarz bir konuşma yapacak birine benzetmezsin ama öyle olmuyor işte. yalnız olayda iğrenç olan başka bir şey de acunun ta kendisi. zaten herkesin alıştığı ve tekrar açılmasında bir enteresanlık olmayan, konuşulup kapanacak konu için gizemi yaktı herif, güya yarışmacılarını korumak isteyen acun taaa gidip 6 nisandaki ses kaydını koyup kızı sıradanlaştırdı
sercan ve nisanın konsey konuşmalarının yarısını onları korumak için kestiğini söyleyen adam iş gizeme gelince gayet hoyrat davranmış, sonra da ahlak filan öğretir millete bu terliksi. konsey konuşmalarını montajlayıp yayınlayan adamlar bu konuşmada da gizemin kısımlarını kesip sadece nisanın sözlerini verse olay yine aynı anlaşılacaktı zaten, ama gizem nisa gibi torpilli olmadığı için onun konuşmaları apaçık verildi -
Sema sacmalamanin dibine vurdu , Semih ise yargı dağıtıyor . Murat Özarı zaten emekliliği gelmiş geçmiş :))
Bu Gizem de elendiğinde panorama da Nisa çok sessiz di, onunla hiç konuşmuyordum diyordu. Evet gördük hiç konuşmadığını. -
Twıtırcı Murat Özarı normal o konuşmalarıquote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
Sema sacmalamanin dibine vurdu , Semih ise yargı dağıtıyor . Murat Özarı zaten emekliliği gelmiş geçmiş :)) -
İnstagram takipçisine göre taraf tutan Murat Özarı’nın Sercan’ın o sözünü eleştirmesi gayet normal.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X