Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47274728472947304731
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Mustafa abi diye diye adamı pişman ettiler bence. Ünlüler abi abla denmesini kaldıramıyordur .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cemal şampiyon olacak, olmazsa hatırlatın hesabı sonsuza dek banlatacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 17 Haziran 2020; 22:4:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos18

hocam birlesmede herkesin onunde o kadar yemek varken börek kavgasi cikartmisti onu unutamam
    2017 gibi sezon olmaz efsane sezondu. ilhan/mağdur reyiz kapıştı börek yüzünden. adem börek yüzünden mağdur oldu

fanları bile sosyal medyada mağdura bağlamıştı

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 17 Haziran 2020; 22:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    guzel kardesim senin aklindan gecen tum dusuncelere 10 alternatif dusunce ekleyip X 10 dusunce yapsak benim beynim yine zorlanmaz o konulara girme istersen. bu anlattiklarin tek cumleyle fail. evrim hafifce kafasini carpip kendini yere birakmisti hatirlarsin. berkanla yarisiyordu, nefesim kesildi demisti. benzeri barisin basina geldiginde, cocuk nefessiz kalip kendini yere biraktiginda takindigi cirkin tavri hepimiz gördük. bunu yapan iyi insan olamaz kusura bakma. neyse ilerleyen haftalarda goruruz kimin hakliligi destek gorecek

• Acun reytingine güvendiklerini hep en sona bırakıyor, böylece seyirciyi hep ekran başında tutuyor.

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Hocam Evrim,Nisa’ya demişki: “Takım da sakatlar var,bize katkıları yok zararları var erzaktan yiyorlar.(Emre ve Gizem) Tamam Meryem benim yakın arkadaşım o da sakat ama ben onu kastetmiyorum onun sayesinde bir çok ödülü kazandık.” Evrim’in söylediği bu,sonra bir gün herkes toplanmış oturuyor,Nisa hanım bir anda Evrim’e:”Sen Meryem sakatsa gitsin,erzağımızı yedi dedin.” dedi. Tüm takımı Evrim’e bir güzel iftira atıp ağlattılar. Meryem de inanmadı. Evrim safı da Nisa’nın Türkçesi bozuk beni yanlış anladı dedi. Oysaki komplo kurup iftira attılar.

Nisa’nın en büyük amacı herkesi Evrim’e karşı doldurmak,tam bir kıskanç ergen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Cemal şampiyon olacak, olmazsa hatırlatın hesabı sonsuza dek banlatacam
    Türk aile yapısı izin vermez

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    aynen tv8 siliyorlardı hatta sonraki sezon ogeday bunu önceki sene rezil ettiği için çocuğu çağırmadı acun bu şampiyon olabilsin diye anca o şekil şampiyon oldu zaten biat eden kitlesi vardı. acunun prenslerinden mağdur reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

2017 gibi sezon olmaz efsane sezondu. ilhan/mağdur reyiz kapıştı börek yüzünden. adem börek yüzünden mağdur oldu

fanları bile sosyal medyada mağdura bağlamıştı

Alıntıları Göster
    Adem fanları
    Yusuf fanları
    Barış fanları

Hepsi aynı kişiler zaten hocam
    Adamlar bile arkadaş
    Büyük ihtimal aralarından komisyon bile dönüyordur
    Ademle Yusuf zaten sosyalmedyada kitlelerini yönlendiriyor
    Seneye de Adem in başka bir arkadaşı şampiyon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Haziran 2020; 22:14:16 >

• iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    hocam evrim nisa konuşmasını görmedik. ama sen evrimin dediğini doğru kabul ediyorsun mesela ama onu da görmedin nereden biliyorsun nisanın doğru söylemediğini.belki evet nisa yalan söyledi bunu da bilemeyiz. ama sanki evrim melek muhteşem insan falan gibi lanse etmek komik geliyor.
  • Aşk bodrum da yaşanıyor güzelim
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Alakası yok
    Danla Kerimcan kitlesi smsle bir yerlere götürür ama şampiyon olmasının da en büyük engeli o kitle Cemal son 5 yaparsa başarıdır
    Türk aile yapısı bir yerde dur der

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Cemal Can’ın Kerimcanla ilgisi yok öyle sizin sandığınız gibi bir olayı yok

• Birkaç cümleden insanların kötü olduğunu çıkarıyorsun. Kesin öyledir baya sürdü cevap vermen. Evrim kafasını çarpmadı belini çarptı sonrada ayağı kaydı yere düştü nefesi kesildi. Barışta evrim baştan başlamak isteyince kem gözleriyle bakmıştı onu hiç görmemiştirsin mesela. Gerçi işinize gelmiyor. Evrimin o laflarını doğru bulmuyorum. Ama bu onu kötü insan olduğunu göstermez. Elif'e koşan kucaklayan, korkunca yanındayım diyen oydu. Kendisine kötü davranan fatmaya koşan da. "Bu onun şarkısı nefret ediyorum." diyen insana bunların hiçbirini dememiştirsin. Haklılığı sms sistemiyle destek görmeye bağlıyorsan zaten diyebileceğim bir şey yok.

• Thanatos18 T kullanıcısına yanıt
    hocam Evrim melek demiyorum zaten ama Nisa’nın iftiracı olduğu belli. Daha önce Evrim benim sakatlanmamı istiyor dedi, Evrim Mert’e Mert abi derken kıza o... iması yaptı. Sercan’a sapıkmış gibi davrandı.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    İlgisi var ya da yok demedim ki o tayfayla arkadaş insta postunun altında bile bunlar var
    O yakınlık bile engel çıkarır bir noktada
    Ama daha yolu var son 5 yapar bence
    Ha belki finalde Danla manla görünmezse belki daha ileri gider

• Evrimin kahkahası kabus gibi

• Cemal Can, Aynalı Tahirle büyümüş nesli çıldırtıyor ahahaha kudurun.

• iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi bu konuda iki tane sorunlu karakter var bana göre sen birini haklı bulduğun için diğerini de muhtemelen sevmediğin için sana o doğru söylüyormuş diğeri iftira atmış gibi düşünüyorsun anlıyorum ama o olay özelinde öyle de olmayabilir yani onu demek istiyorum bunu da şuradan çıkarıyorum. mesela meryem eleneceği söylendi evrim ağlamaya başladı 3 5 dk sonra barış takıma geçince kahkahalar patlattı çok mutlu oldu yani bence oradaki ağlaması falan samimi değildi dolayısıyla evrimde meryemi sevmiyordu bana kalırsa böyle şeyler söylemiş olması çok olası o yüzden evrim o konuda masum değil bence. nisa için dediklerinde evrim sakatlık olayında katılıyorum. sercan konusu hassas bir konu bence sapık muamelesi yaptığını düşünmüyorum ama sercanla olamam demek biraz sert cümle oldu daha yumuşak söylemeliydi.
  • 
Sayfa: önceki 47274728472947304731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.