Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47254726472747284729
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: DisArt5k

evrim = kötü insan. bunu egsen de buksen de katlasan da gercegi degistiremezsin. evrim gibi birini desteklemek icin ya onun gibi kötü bir insan olman gerek ya da prim icin üzerine oynadigi kisilere giciksindir destekliyorsundur. ilk ihtimal olmamani umuyorum. evrimin barisin uzerine oynamasinin sebebi bile oy potansiyeli. barisla en ufak bi derdi yok hatta gonullulere gectiginde yuz bulsa kanki olacaklardi. berkanin oy gucu yuksek olsa odaginda berkan olacakti. bu hafta yasinle %99 kavga edecek cünkü oylamada 1.cikti. izleyin görün
    neyse ki barisin sakatligindaki tepkisiyle, oyunu pes edip birakmasiyla kendi kendini bitirerek beni rahatlatti.
    Evrim prim kovalayan birisi değil amacı bu olsaydı Yasin ona öyle kötü laflar edip kötü davrandı ki isteseydi şuan mağduriyet üzerinden prim yapardı ve emin ol son 4'ü garantilerdi.

Kabul etmeyeceksin ama aslında Evrim sizin sandığınız gibi kurnaz birisi değil hatta düpedüz saf bir insan ayrıca orada dilinin kemiği yok diye en çok üzerine oynanan kişi oldu her zaman kızın adını dedikoducu,geçimsize çıkartan Yasin'in dedikodu yapmadığı Elif dışında kavga etmediği kim kaldı? devamlı Evrim üzerinden çok algı yapıldı Evrim'de bu algıya çanak tuttu Yasin'e bu kadar iyi niyetli olması Survivorda onu bitiren temel etken oldu şimdi de Barış'la gereksiz muhabbetlere girmesiyle kendini iyice düşürüyor.

Nisa oyuna çıkmadığı zaman Evrim,Nisa'nın yerine de oynayıp oyunu kazandırdığında kimse Evrim'i tebrik etmeyip Nisa'yı pışpışlamaya koşmuştu böyle şeyler bir insana ne hissettirir bir kendinizi onun yerine koyun Evrim 1 kere oyunu bıraktı kıza neler dediler Nisa bırakınca ağzını açan gördün mü?

Evrim'in hataları da var elbette ama devamlı Evrim'i suçlamak büyük haksızlık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 17 Haziran 2020; 18:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Elif çok güzel bir karakter.
  • Hala bu senenin sirri ne deniyor, acun casting cok iyi diyor.

Tek degil belki ama en buyuk neden corona, kimse kivirmasin. Hem insanlar evde kaldi hem de diger diziler yayinlanamadi.

• dokunulazlık sistemi şöyleymiş ilk gün kazanan isim söylüyormuş kazanan ve aday olan 2. ve 3. oyunda oynamıyor.aynı şekilde diğer oyunlarda öyle yani 8 6 4 şeklinde oynanacak oyunlar. akşam konseyde de her yarışmacı diğerleri hakkında fikirlerini söyleyecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos18

dokunulazlık sistemi şöyleymiş ilk gün kazanan isim söylüyormuş kazanan ve aday olan 2. ve 3. oyunda oynamıyor.aynı şekilde diğer oyunlarda öyle yani 8 6 4 şeklinde oynanacak oyunlar. akşam konseyde de her yarışmacı diğerleri hakkında fikirlerini söyleyecekmiş.
    nerede okudun hocam? kesin boyle mi olacakmis
  • acun panoramaya çıktı 15 20 dk önce orada dedi.
  • Thanatos18 T kullanıcısına yanıt
    bir de herkes konseyde hayat hikayesini anlatacakmış. kanseri yenenler,eşofman alamayanlar , ağlayanlar bakalım kim en mağdur olacak
  • quote:

bir de herkes konseyde hayat hikayesini anlatacakmış. kanseri yenenler,eşofman alamayanlar , ağlayanlar bakalım kim en mağdur olacak

• Bu eleme sistemi ne kadar saçma oldu. Ne demek aday olan diğer oyunlarda oynayamayacak. Örn kaplumbağa ilk oyunu kazanası tuttu hop sercan dedi(veya berkan). Bu adamlar niye 2. dokunulmazlıkta oynayamıyor arkadaş. Ne anlamı kaldı bireysel performansın
    olayın o boyutu var mesela atıyorum biri kazandı ertesi gün arkadaşı karşısında zor rakip kalmaması için berkanı aday yapabilir. berkan aday olur vs neyse adamlar 2 gün boş boş oturacak mı oyunlarda soğumayacaklar mı çok çok saçma umarım tekrar düşünüp değiştirirler.3 oyun olacaksa tek konsey olmalı 3. oyunun sonunda ve biri öyle elenmeli.
    Şöyle olabilir mesela ilk dokunulmazlıkta aday olan diğer dokunulmazlıklarda adaylığını düşürmek için kazanmaya çalışmalı. Eğer kazanırsa adaylığı düşüp diğer 2 aday arasında eleme yapılmalı. Hatta seçilen diğer adayda kazanırsa son dokunulmazlığı,son ismi söylenecek isim direkt elenmeli. Böyle olursa isim söylenirken oyunu kazanma ihtimali düşük isimler söylenir ki ilerde bende aday olursam diğerleri kazanıp adaylığı düşmesin diye

Umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 17 Haziran 2020; 19:41:43 >
    bu da güzel herkesin her oyunda bir amacı olmaya devam eder.sen bunları düşünüyorsun da acun efendi boş sistemler kuruyor hocam. koca formatı hiç ediyor adam her sene. iyi performanslı yarışmacı gününde değilse hemen aday olacak belki de hemen nerede kaldı performansı önemi anlamıyorum. zaten yine oyunları 30 saniyede biten parkurlarda oynatmaya devam eder keyif alacağımız dönemde daha keyifsiz oluyor yarışma.
  • quote:

desenize Barış şov yapacak

Hocam ilk oyunda mesela halka var, berkan halkada kötü hop berkan aday oluyor ve diğerlerinde oynayamıyor(evrim kazanıyor mesela, berkanı söylüyor o da)
    2. oyunda da misal sercan yapamadı hop sercan aday oluyor ve son oyunda oynayamıyor(burada da nisa mesela kazanıyor)
    3. oyun sonrasında da barışı yada cemali aday yapıyorlar al sana haksız eleme

Acun saçmaladı iyice. Akıl vereni de mi kalmadı arkadaş anlamadım ki. Sözde bireysel performans önemliydi birde
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    aynen adem bu geceye özel hazırlamıştır bunu. adem de pazarda su sattım falan diyordu
    aynen atış sonları zaten çeşitlilik açısından çok kötü. hep küp devirme veya halka atma başka oyun kalmadı mı . öyle olacaksa da puzzle koy oyunlara ama bebek puzzle ı değil yani 8 10 parça dizsinler birileri fark yaratabilsin. atışı kötü olan oyunda iptal oluyor zaten veya 2 3 atış birlikte bir son olsun araba finalindeki gibi. basket küp devirme halka aynı anda yok mu yani yaratıcı fikir koca prodüksiyonda cidden bende anlamıyorum.
  • quote:

dokunulazlık sistemi şöyleymiş ilk gün kazanan isim söylüyormuş kazanan ve aday olan 2. ve 3. oyunda oynamıyor.aynı şekilde diğer oyunlarda öyle yani 8 6 4 şeklinde oynanacak oyunlar. akşam konseyde de her yarışmacı diğerleri hakkında fikirlerini söyleyecekmiş.
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Konsey deyince aklıma Yunus Emre Başkanın konseyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 17 Haziran 2020; 20:13:48 >

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

desenize Barış şov yapacak

Alıntıları Göster
    Abv. O gün izlemem. İçim şişer kesin.

• quote:

aynen adem bu geceye özel hazırlamıştır bunu. adem de pazarda su sattım falan diyordu
    Adem Kılıççı
    pazarda su sattım limonata sattım, -30c larda -40c larda (burası önemli) yalınayak 5km yürüyerek spor yaptım

• 
Sayfa: önceki 47254726472747284729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.