Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4192. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Berkan denilen site insanı hayatında bir kere bile kavga etmemiştir bir de bu elemanı Yunus Emreyi döver katlar diye savunuyolar ya gülmekten ölüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antipatik Berkanquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Berkan denilen site insanı hayatında bir kere bile kavga etmemiştir bir de bu elemanı Yunus Emreyi döver katlar diye savunuyolar ya gülmekten ölüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus Emre Başkan karma dövüş sanatları biliyor hocam. Hiç şansı yok
-
Bende Parkuru yeni gördüm.Bence kaptanlar Elif ve Sercan olur.
Elifin takımı:Elif,Berkan,Barış,Yunus Emre,Evrim
Sercanın takımı:Sercan,Cemal,Nisa,Ardahan,Yasin
Bence oyun baya çekişmeli olur.En zayıf halka yasin.Onun olduğu takım oyuna 3-0 geriden başlar ve yenilir muhtemelen. -
-
Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarışma 2-3 hafta sonra bitecek elif hanım çıkmış yavaş yavaş kendimi buldum diyor bu haftaki performans tablosunda sonlardaquote:
Orijinalden alıntı: samuel20
Bende Parkuru yeni gördüm.Bence kaptanlar Elif ve Sercan olur.
Elifin takımı:Elif,Berkan,Barış,Yunus Emre,Evrim
Sercanın takımı:Sercan,Cemal,Nisa,Ardahan,Yasin
Bence oyun baya çekişmeli olur.En zayıf halka yasin.Onun olduğu takım oyuna 3-0 geriden başlar ve yenilir muhtemelen.
Elif bu senenin en büyük hayal kırıklığı.Eğer Meryem sakatlanmamış olsaydı ne çaycı evrim ne ağlak n*sa ne ayıcan ne de düz elif nefes bile alamazdı
Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde. -
Aga elif nasıl birinci olmuş ya sercana birsürü ünlü falan birleşip sms attı bi de başkana sms bombardımanı yaptık yani ilginç. Ama iyi tarafından bakarsak bu oylama acura posta koymadan önceydi yani içindeki tepki oyları sıfır(0). Sağlam bir kitlemiz var demek oluyor bu aycan'ı elediysek. Elif'in olayı sakin kalıp performans göstermesiydi,performansı falan da düştü en geç 2 haftaya smsleri de düşecektir.yolumuza sapığı ve kolpayı eleyerek devam edeceğiz herkes müsterih olsun.
Patrona kafa tutan efsaneler birer birer eleniyor. Önce Ersin sonra Ergen Bükücü Mert Başkan, şimdi de Hareketçi Küfürbaz Aycan Sultan. Efsane takım, sizi unutmayacağız.
Ardahan mıquote:
Orijinalden alıntı: alexander vasilievich
Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
Sana katılıyorum Elif konusunda.Ama Parkur hız parkuru o yüzden Elif ve Sercan bence kaptan olur.Oyun sonu atış olmasa Elif kötü yarışmacı değil.Ama atış olunca kadında el becerisi pek yok haliyle başarısı kısıtlı oluyor. -
Ahahha hadi hadi ikile toplum profesoruquote:
toplumu cemil can ve nisa gibi ota b*ka ağlayan insanlar kurtaracak ardahana naif demiş bidr adajajakakahaj
Rüyamda Acun Yunus Emrenin söylediği sözler dolayısıyla kalp krizi geçirip ölüyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TABİİ HOCAM HATTA GASP, ADAM KAÇIRMA, KAÇAKÇILIK, İNSAN TİCARETİ, GÖÇMEN KAÇIRMA, SAHTE KİMLİK PASAPORT, ADAM YARALAMA, ÖLDÜRME, DOLANDIRMAquote:
Benim sıralamam doğru galiba.Elifin 1.olması normal şuanlık.Eğer oyun sonları Elifin yapabileceği şekilde olursa Elif son 4 yapar.Ama geçen 2-3 hafta gibi olursa Elif 3 hafta içinde elenir. -
Hayla afajkafaakaquote:
Orijinalden alıntı: datRuken
Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X