Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41904191419241934194
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Aycan'ın oyları için yalakalık çalışmaları başlamış

BİR GÜN HERKES YUNUS EMRE BAŞKANCI OLACAK HOCAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berkan denilen site insanı hayatında bir kere bile kavga etmemiştir bir de bu elemanı Yunus Emreyi döver katlar diye savunuyolar ya gülmekten ölüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Berkan denilen site insanı hayatında bir kere bile kavga etmemiştir bir de bu elemanı Yunus Emreyi döver katlar diye savunuyolar ya gülmekten ölüyorum.
    Antipatik Berkan

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Yunus Emre Başkan karma dövüş sanatları biliyor hocam. Hiç şansı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Ağlaklara,kolpalara,çingenelere,çakma boksörlere inat sen şampiyon olacaksın Barış başkan.

• Bende Parkuru yeni gördüm.Bence kaptanlar Elif ve Sercan olur.
    Elifin takımı:Elif,Berkan,Barış,Yunus Emre,Evrim
    Sercanın takımı:Sercan,Cemal,Nisa,Ardahan,Yasin
    Bence oyun baya çekişmeli olur.En zayıf halka yasin.Onun olduğu takım oyuna 3-0 geriden başlar ve yenilir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Ağlaklara,kolpalara,çingenelere,çakma boksörlere inat sen şampiyon olacaksın Barış başkan.
    BÖÖÖHHH PİLAV REİSİ HAMAMA GÖTÜRÜN LEŞ GİBİ NE KOKTU BEEHH

• Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bende Parkuru yeni gördüm.Bence kaptanlar Elif ve Sercan olur.
    Elifin takımı:Elif,Berkan,Barış,Yunus Emre,Evrim
    Sercanın takımı:Sercan,Cemal,Nisa,Ardahan,Yasin
    Bence oyun baya çekişmeli olur.En zayıf halka yasin.Onun olduğu takım oyuna 3-0 geriden başlar ve yenilir muhtemelen.
    Yarışma 2-3 hafta sonra bitecek elif hanım çıkmış yavaş yavaş kendimi buldum diyor bu haftaki performans tablosunda sonlarda

Elif bu senenin en büyük hayal kırıklığı.Eğer Meryem sakatlanmamış olsaydı ne çaycı evrim ne ağlak n*sa ne ayıcan ne de düz elif nefes bile alamazdı

• Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde.
  • Aga elif nasıl birinci olmuş ya sercana birsürü ünlü falan birleşip sms attı bi de başkana sms bombardımanı yaptık yani ilginç. Ama iyi tarafından bakarsak bu oylama acura posta koymadan önceydi yani içindeki tepki oyları sıfır(0). Sağlam bir kitlemiz var demek oluyor bu aycan'ı elediysek. Elif'in olayı sakin kalıp performans göstermesiydi,performansı falan da düştü en geç 2 haftaya smsleri de düşecektir.yolumuza sapığı ve kolpayı eleyerek devam edeceğiz herkes müsterih olsun.

• Patrona kafa tutan efsaneler birer birer eleniyor. Önce Ersin sonra Ergen Bükücü Mert Başkan, şimdi de Hareketçi Küfürbaz Aycan Sultan. Efsane takım, sizi unutmayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
    Ardahan mı

• Sana katılıyorum Elif konusunda.Ama Parkur hız parkuru o yüzden Elif ve Sercan bence kaptan olur.Oyun sonu atış olmasa Elif kötü yarışmacı değil.Ama atış olunca kadında el becerisi pek yok haliyle başarısı kısıtlı oluyor.
  • quote:

Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
    Ahahha hadi hadi ikile toplum profesoru
    toplumu cemil can ve nisa gibi ota b*ka ağlayan insanlar kurtaracak ardahana naif demiş bidr adajajakakahaj

• Rüyamda Acun Yunus Emrenin söylediği sözler dolayısıyla kalp krizi geçirip ölüyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

TABİİ HOCAM HATTA GASP, ADAM KAÇIRMA, KAÇAKÇILIK, İNSAN TİCARETİ, GÖÇMEN KAÇIRMA, SAHTE KİMLİK PASAPORT, ADAM YARALAMA, ÖLDÜRME, DOLANDIRMA

• Eragonne kullanıcısına yanıt
    Benim sıralamam doğru galiba.Elifin 1.olması normal şuanlık.Eğer oyun sonları Elifin yapabileceği şekilde olursa Elif son 4 yapar.Ama geçen 2-3 hafta gibi olursa Elif 3 hafta içinde elenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datRuken

Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde.
    Hayla afajkafaaka

• 
Sayfa: önceki 41904191419241934194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.