Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4193. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Kimse Yunus Emre Başkan kadar naif ve zarif olamaz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Naif karakterli yarışmacılar tam listequote:
Orijinalden alıntı: alexander vasilievich
Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
Abazahan
Bisküvi cemal
Ağlak n*sa
Küfürbaz ayıcan
Hocam yunus emreyi destekleyenler potansiyel tecavüzcü,gaspçı,cinayete meyilli,kadına şiddet uygulayan,pedofili bireylerdir. Tabi yersen.quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange
TABİİ HOCAM HATTA GASP, ADAM KAÇIRMA, KAÇAKÇILIK, İNSAN TİCARETİ, GÖÇMEN KAÇIRMA, SAHTE KİMLİK PASAPORT, ADAM YARALAMA, ÖLDÜRME, DOLANDIRMA
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragonne -- 3 Haziran 2020; 12:14:26 >
yaş max 12quote:
Orijinalden alıntı: datRuken
Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde.
cemal fanı mısın yoksa barış fanı mı amcacım.
"hayla"dan sonrasını okumadımquote:
Yunus Emre fanları oluşmuş.Hayla yokmu Yunus Emre'yi sevmeyen. En ufak bir olayda adamlığı yumruk atmaktan sanan. 2 yumruk attı diye adamsın gel felan diyen biri benim gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 3 Haziran 2020; 12:15:43 > -
Beyler yasini destekleyen 2 kişi kim ?
Dün Cemalin yaptığı ne büyük karaktersizlik lan. İnsanlar orda aileleriyle görüşmek için belki de bir yerlerini yırtsın. Bu beyefendi yok anam kolyem koptu. Ayy totom. Ne kadar üzücü. Normalde çok severim Cemali sempatik birisi ama sen survivor değilsin be kardeş. Adam biraz daha üzülse sırf kolyem koptu diye yarışmadan çekilecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eragonne
Beyler yasini destekleyen 2 kişi kim ? -
kimsenin fanı değilim.Birine fan oluckda değilim. Ama Yunus Emre yazdıklarımdan farksız değil.Adamlığı sadece 3-5 spordan sanan 2 yumruk atabiliyor diye burda olmasam neler yapardım felan diyen. Survivora değil kafes dövüşüne gelmiş sanki. -
sonuna kadar ELİF SULTAN sonuna kadar
benim adım kerim hepinizi severim
Sana Yunus Emre'ye yapılanları buraya dizerdim en az 10 madde ama hem kendimi yormak istemiyorum hem de senin anlayacağına inanmıyorum.quote:
kimsenin fanı değilim.Birine fan oluckda değilim. Ama Yunus Emre yazdıklarımdan farksız değil.Adamlığı sadece 3-5 spordan sanan 2 yumruk atabiliyor diye burda olmasam neler yapardım felan diyen. Survivora değil kafes dövüşüne gelmiş sanki.
yukarıdaki kimi destekliyorsunuz anketi ne kadar zamanı kaplıyor. -
Bende yunus emrenin kadına yaptığı hakaretleri. İlk başlarda nasıl her gün ağlayıp sonradan mahalle abisi olduğunu. Gönüllülerdeyken barışa arkadaşım diyip ünlülere geçince nasıl ikiyüzlülük yaptığını. Arkadaşlar ben fan boy değilim. Ama siz öylesiniz -
Ben bu smslerde oynama yapılıyor diyen güruhu anlamıyorum. Mesela birisi bi ss atmış sste aycanı tutanlar olarak barışı destekleyeceğiz falan demişler bi de. Hayır madem smslerde oynama olduğunu düşünüyorsun, neden o zaman hala oy atmaya devam ediyorsun? Keriz misin sen?
Şu instagram twitter tayfasında gram beyin yok yemin ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neymiş twittera,instagrama,takipçi sayısına,ergen fanlara güvenmeyecekmişsin! Aycan'ın 1 milyon takipçisi vardı başkanın 100 bin,ne oldu?
Sürekli başkan linç yiyor twitter da, gerekli gereksiz her konuda aynı şekilde Evrim'de. Ne oldu yaptığınız linçler yaradı mı işe?
Genel izleyici devreye girmiş artık. Ergen fanları çok olan yarışmacılara geçmiş olsun. Anaları babaları almış telefonları ellerinden. Bundan böyle performans önemli,mücadele önemli, yan gelip yatanlara geçmiş olsun. -
Şu yarışmada en doğal ve plansız hareket eden yarışmacılardan birisi Evrimdir
Evrim istese Barış'tan çok daha fazla mağdur ayağına yatardı eline o kadar çok firsat geçti ki onu kullanmak aklına bile gelmedi kızın eğer kullansaydı şuan en çok destekçisi olan yarışmacılardan birisiydi.
Smslere belli kişiler için müdahale edilmiş ediliyordur.Her zaman müdahale ediliyor demek başka bazen ediliyor demek başka.Bu yıl ve geçmiş yılardaki bazı smsler fatmagül-bozok,bozok-özlem,nagihan-yattara,yasin-mert.Bunların oyunları dengelemek,daha fazla hakeden kalsın amaçlı,belirli sözleşmesi olanlara daha çok para ödememek amaçlı olabiliyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X