Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4186. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
semih: "benimde kolyem kayboldu, murat abi vardı ada muhabiri gittim kolyem kayboldu dedim. bana ne cevap verdi ?"
cevabı herkes tahmin edebiliyordur.
"biz böyle survivorlar yaşamadık"
"benim kolyem değil parmağım koptu böyle ağlamadım" -
-
Korona nedeniyle başka izlenecek birşey olmadığı için izlenen tek programdır Survivor.. Bu korona günlerinde hayatın tadını yaşayan tek onlar var he.. Asıl survivor biziz.. Bu seneki grup zaten survivor a değil ultra lüks tatile gitmiş gibi. Ben görmedim hiç üstü kapalı bench in olduğu bir survivor daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 3 Haziran 2020; 1:29:20 > -
Bu arada sms sıralaması şöyle bence:
1-Sercio
2-Yunus Emre BAŞKAN
3-Elif
4-Aycan sultan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sibumii
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
-
-
SERCAN YILDIRIM
VE
YUNUS EMRE
EL ELE FİNALE
-
aycanı hiç sevmem ama burası güzellik yarışması mı demene takıldım aycanın performansta yunusla arasında %10 var genel performanstaquote:
Orijinalden alıntı: yunusemrebaskan
Bu mesaj silindi. -
-
Benim eleştirdiğim nokta farklı.Twitter tayfanın neye göre yargıladığını belirtmek istedim.Abaza erkekler güzelse destekleee,Abaza kızlar Yakışıklıysaa destekle.Performansı iyi olana bakmıyorlar ersin gibi mesala. -
En başından demedim mi BAŞKANIMIZIN hedefi Aycan ya da Ardahan olmalıydı diye. Aycan'ın akbili basıldı ama diğer isimleri eleyebileceğini düşünmüyorum ha bir de belki Evrim var -
Tatilci ezgiden sonra ayıcan da gitti adada güzel kız sayısı eksi 5 şu an
Nafakacıda çıkmış hala 100 hafta önceki ağlak n*sa muhabbetini hatırlıyor ama birşey farkettim yunus emreyle konuşurken bildiğin kin kusuyordu ee macuncum sen alışmışsın pohpohlanmaya adam seni ciddiye bile almadı kese kese montaj yapa yapa bile bu hale getirdiysen esat reyiz bile orda seni sağlam makaraya alıyordur çok üzülme
Yunus emrenin adada kalması ekşiyle beraber instacıla-twittercı ebatv ergenlerine karşı kazandığımız bir zaferdir
İlk aylarda ergenlerin gönüllü tayfasına gönderdiği SMS'lerden dolayı babaları yüksek faturalardan şikayet edecek ve artık SMS gönderemez olacaklar.
Sonra ibre aklı başında ünlülerin destekçilerine dönecek, işte siz o zaman görün yarışmayı
GURUR DUYUYORUZquote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek
Tatilci ezgiden sonra ayıcan da gitti adada güzel kız sayısı eksi 5 şu an
Nafakacıda çıkmış hala 100 hafta önceki ağlak n*sa muhabbetini hatırlıyor ama birşey farkettim yunus emreyle konuşurken bildiğin kin kusuyordu ee macuncum sen alışmışsın pohpohlanmaya adam seni ciddiye bile almadı kese kese montaj yapa yapa bile bu hale getirdiysen esat reyiz bile orda seni sağlam makaraya alıyordur çok üzülme
Yunus emrenin adada kalması ekşiyle beraber instacıla-twittercı ebatv ergenlerine karşı kazandığımız bir zaferdir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X