Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38113812381338143815
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Berkan Acun'a acayip yalanıyor öyle böyle değil.

Evrim her konusunda haklı.
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    hocam zaten dalganı geç bir gün başına gelir blok, belki o yüzden bir adam o bölüme giremedi bunu düşünemiyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 25 Mayıs 2020; 22:54:49 >
  • Yalnız Yunus Emre Başkan'ı bu bölümden sonra çok daha fazla sevdim muazzam bir insan
  • Acun berkanı azarlar şimdi reklam arası dönüşte berkanın surata dikkat edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

hocam zaten dalganı geç bir gün başına gelir blok, belki o yüzden bir adam o bölüme giremedi bunu düşünemiyor musun
    hocam ciddi olarak söyledim milyonların girdiği ösym sınavınd hak yiyen survivorda neler yapmaz bir düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı Takım:
    ERDI BAŞKAN
    Yunuzcuk
    Ayı Hikmet
    Pavyonlara fısıldayan adam
    Kolpa Yasin
    Çingene Evrim
    Powerpuff Tuğçe
    Aycan Sultan
    Kıskanıyosun Nagihan
    Yancı Sema

Mavi Takım:
    Semih Reis
    Cumali
    Saten Reis
    Son Ergen Bükücü Mert
    3T Taner
    Berna Sultan
    Yağmur Sultan
    Scarlett Meryem
    Sapık sevici Birsen
    Sema'nın kardeşi Seda

Edit: İblis Bora da olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 25 Mayıs 2020; 23:2:17 >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    İnstagramı demiştim ben şu an oradan canlı soru cevap yapılmıyor mu ? Ben izlemiyorum şu an pcdeyim de soru-cevap var diye biliyorum
  • Canlı yayında Aycan saf saftirik gibi gözüküp aslında çok çakal olduğunu itiraf etti. Evrim kendini resmen yaftaladı. Berkanı konuşmuyorum bile, Acun Berkan’ı haşlar şimdi

• Berkan'ın diploma gidiyordu
  • berkana bir sey olur mu acaba

• Avukat falan yok mu la dava acsin suna

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Berkan'ın diploma gidiyordu
    Yunus Emre Başkan onu da kurtarır hocam

• Ulan be simdi ayi hikmet reis olacakti ki bu dondurmaci baris'i, sutlac cemal'i, bebe nisa'yi, kolpa yasin'i ve destekcilerini kudurtacakti. Allah'tan yunus baskan var da bu kanser kitleyi kudurtmayi basariyor tek basina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi şey olmaz ya, tam itiraf etmedi avukatlık tarzı bi şey olursa acun pahalı birini tutar, yarışmaydı işte gülelim eğlenelim diye şaka yaptım falan der

• Üniversite sınavı dedi sıyırır ordan üniversitede vize falan.
    Hem puanı nedir kim bilir zaten kurtarmış kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: sherl0ck

Bu mesaj silindi.
    Şu cümlelerini doğru kurmayı öğren önce. Barışı desteklemiyorum ama buna bende inanmadım. Önceden söylenenler hep doğruydu çünkü 2.3 kişi file getirdi. Şimdi biraz zekan varsa düşün bu adam 3 aydır orda ne ünlüler ne gönüllüler böyle bir şey dile getirmedi. Adamın osurmadıbdan nem katıp ortalığı birbirine katan yasin yunus mert aşkım ersin böyle bir şeyi adada niye 1 kez dile getirmedi. Olsa orda 59 defa konuşulmuştu.hsdi o u geç barış karşıtı elenen aşkım ezgi Burak gibi 4.5 kişiye özellikle soruldu barışı niye sevmiyordun diye. Buu kadar kişinin aklına geldide söyle yemediler mi. Helede aşkım gibi biri. Kızın dediği asosyal dı. Yakın değildik falan filan. Bence ersin net bu konuda yalan konuşuyor senin gibi zekasını kullanmadan yorum yapanlarda inanıyor. Haaa bu arada diğer barış için söylenen her şey doğru dondurma çalması gibi sadece bu yalan.

• Ya birader adamın kopyasına neden bu kadar takıldınız? 2016'ya kadar öncesinde girdiğiniz tüm sınavlarda fetö'nün çakallıkları dolu zaten... dert etmeyin bu kadar.
  • Acun bir daha canlı yayın falan açmaz bunlarla

• Gülelim diye yalan söyledim der geçer sıkıntı olmaz hiç bir türlü

• Berkanın söylediği şey çok ciddi bir durum zamanında fetöcülere şifreler dağıtıldığı için ülke ayağa kalktı normal bir okul sınavından bahsetmiyoruz burada diğer adayları etkileyecek bir durum söz konusu. Umarım gereken neyse yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 38113812381338143815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.