Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3770. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37683769377037713772
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Anche

Bu hafta herkes elenir Ardahan elenmez o kadar söylüyorum. Potaya girerse bütün Bütün gönüllü fanları sms atar. Genel izleyicide seviyor zaten.

En mantıklısı Kalan 2 dok. kaybedilip tüm takım aday olacak. Eğer kızlar kötü performans gösterirse oyları düşük olacak ve karambole gidebilir bir tanesi.

Veya gönüllüler 2 dok kaybedecek ama 3 veya 4 aday çıkacak ve gönüllü oyları bölünücek. Bunlar dışında başkanın işi çok zor
    Rüzgar tersine döndü bence şuanda halk Ünlüleri daha çok sevmiş durumda yenilen mağdur olur algısı herkese işlemiş

Bu arada Elif karakter olarak cidden seviliyor performansını arttırırsa bir de erkekleri yenerse şampiyon olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Mayıs 2020; 4:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

• Yunus Emre elendiğinde ve yarışma bittiğinde adamın adını bile anmayıp unutup gidecek tipler "biz troll müyüz ?" diye soruyor utanmadan.

Ben survivor ı her yıl izlerim. Adım gibi eminim ki Yunus Emre ye başkan diyenler bu konuyu trollemeye geliyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gusttavo -- 25 Mayıs 2020; 5:23:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Hocam tuvaletten sonra elini yıkamayan adamdan rahatsız olmuyorlar bunu dile getiren adamdan rahatsız oluyorlar

Alıntıları Göster
    Walla hocam kimseyi tutmuyorum Meryem den sonra bilen bilir. Ama bu mesele bana inandırıcı gelmedi. Bunun 2.3 sebebi var. 1.si barış için daha önce Ünlülerden elenen bütün yarışmacılara sordular barışı niye sevmediklerini hiç kimse dile getirmedi. Uzak kalıyor asosyal çok kokonat yiyor gibi epeyi şeyler dediler ama bu hijyen meselesini kimse açmadı. Sizce böyle bir olay olsa bu adada dile getirilmez mi diğer elenen ve barışa cephe alan onca kişi bunu dile getirmez mi. 2.si yetişme tarzı barış belli elit bir aileden geliyor annesini de gördük bu tarzda yetişen biri pis biri ne derece olur. Hatta dağda suyun doğru dürüst olmadığı bir yerde büyümüş ersini rahatsız edecek kadar. Ben inanmadım buna. 3.sü ersin açık uydurmak için hayli uğraştı belli oluyordu konuşma tarzında sanırım şöyle bir olay olmuş olabilir 1 kez olmuştur unutkanlıktan falan bunu genele yaymış olabilirler. Hatta ekstra 4.sünü de söyliyeyim yunus Emre dahil bütün gönüllüler barış için 50 şey dedi ama içinde be hikmetse bu tür tek kelime edilmedi. Böyle birşey olsa yunus Emre yasin affeder mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Babuş bari adamı rahat bırak be
    Babuş eskiden belediye otobüslerinde de dayıyormuydu acaba. Aklıma geldi birden üniversitede ok malzemeleri olan bir kız belediye otobüsünde yanındaki kızlara gülüp gülüp kıçını ne yaslamıştı bana. Son durakta da ok çantasını alırken tam eğilip dayanmış tı da bizde cesaret yoktu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

SENİN GİBİ ADAMLARI PARÇALARIM BEN

KOLPA DÖVÜŞÇÜSÜN
    İşte şampiyonluğu getiren sözler. Birde şimdikilere bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Y ardimciyiz sana

U lasilmazimizsin

N asilsa sampiyonsun

U nutma sakin unutma

S ardik seni kollarimiza
    Yeryüzünden gökyüzüne güneşinden ayına.

Uzağından yakınına çukurundan dağına.

Nusaybinden edirneye sinobundan hatayına.

Uğruna gözyaşıyla çiçek serdiğimiz yollarına.

Seni şampiyon yazdırıcağız YUNUS EMRE.

Bu da benden yunusculara gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 25 Mayıs 2020; 6:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Evrim'in Berkan hakkında konseyde konuştuklarına yüzde 100 katılıyorum.

Çat çat yüzüne karşı söyledi.

Yasin hakediyor hocam.

Alıntıları Göster
    Walla hocam Tarafsız ve evrimi seven biri olarak evrimin çok yanlışları oldu. Berkan a karşı kesinlikle haksızdı. Gördüğüm düzgün kişilerden biri Berkan asla sinsi samimiyetsiz değil. Berkan a bulaşması çok yanlıştı orda büyük yanlış yaptı. Ayrıca yasin konusunda çok yanlışları var. O kadar laf yedi yasinden hep sustu ki tepkisini koysa o anda sınırını koysa son 8 deydi. Sonra ise eften püften sebeple tepki koydu. Ordada çook geç kaldı. Birde tepki koyduğu kişileri çok küçümsüyor. Buda büyük hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bu Ersin hani uçakla gitmek için apar topar sakatlık "bahanesiyle" elendi diyenler vardı. Adam halen dominikteymiş.
    Walla ne yalan söyliyeyim. Ben öyle demiştim ama değilmiş demekki. 2 şık sunmuştum ya sözleşmesi bitti. Acun ersinin bu kadar başarılı olacağını tahmin edemezdi o yüzden sözleşmeyi kısa tuttu diye. Diğer şıksa türkiyede bir proğramı filmi falan olabilirdi. Uçak zaten 2.3 gün içinde kalkacaktı. Aklıma direk uçağa yetiştirmek için elendiği gelmişti. değilmiş demek ama diğer şık hala olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Yanlış yaptılar , ilk oylama da dedim , ünlüler de herkes birisini yazacaktı ve 4 üne de 1 er oy çıkıp 4 üçe daha ilk konseyde aday olacaktı . Geri kalan 2 dokunulmazlık yarışmasına da geyiğine çıkacaklardı tada acur format değiştirecekti . Temiz iş
    Niye formalite olsun 4 aday Ünlülerden çıksa dahi gönüllülerden aday sokmak için yine oynanacak tı. Mesela ardahan yasin aday olsa ünlülerin kurtarma şansı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Rüzgar tersine döndü bence şuanda halk Ünlüleri daha çok sevmiş durumda yenilen mağdur olur algısı herkese işlemiş

Bu arada Elif karakter olarak cidden seviliyor performansını arttırırsa bir de erkekleri yenerse şampiyon olabilir

Alıntıları Göster
    İlk defa katılıyorum sana hocam. Seda konusunda da nagihan konusundada yanlıştın.ama elif gerçekten karakterli bir kız. Nevin le birlikte en Karakterli atlet. Ama şampiyon olması çok çok zor. Araba alması zaten büyük handikap. Tek şansı antisi yok. Eğer finale kalırsa bu sayede olabilir ama finale kalması neredeyse imkansız. Sms de barış nisa cemalcan ve berkayı elemesi çok çok zor. Bu konuda da tek şansı acunun 2016 da yaptığı gibi oyunlarla birini direk finale oturtması.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• O kadar insan 1 kişiyi dışlıyorsa sorun o 1 kisidedir dedik yok baris mabim mert'in gölgesine girmedi yok barış mabim yasine haddini bildirdi

Kokonat saklayıp köşede yiyen, kuru yerlerin kızlar için ayarlarlanmasına rağmen gidip ilk oturan, bilmesine rağmen kaşık kaşık dondurma çalan sonra konseyde adamlar yüzüne yüzüne hakaret ederken terlemekten başka birşey yapmayan, haftaya kendisine hırsız diyen evrimle arkadaş olan sonra aynı evrime suluk atan suluğu görmesine rağmen görmedim diye yalan söyleyen, ellerini bile yıkamaktan aciz, konseyde insanların gözüne baka baka yalan söyleyen, sorumluluk almaktan kaçınan ve 2 kelimeyi bir araya getiremeyen biri bu sene şampiyon olursa kapat gidelim dükkanı acur efendi

• quote:

Orijinalden alıntı: boksco

hocam yegenim var 11 yasinda piskopat bir baris fani 12 tane twitterla 10 tane instagram profili acmis cocuk 7 24 bilgisayar basinda yunus baskana saldiriyor kokusmus barisi yuceltiyor
    demin ersinin baris barakayin yanina ziciyor ellerini yikamiyor videosunu attim bana dediyi tam olrak su: ellerini yikamak zorunda mi ?
    hemen ablami aradim bu cocugu terbiyelesin diye o sirada ablama sordum kimi tutuyon diye nisa dedi beynimden vurulmusa dondum kalbim sikisti 15 dk bayilmisim

Alıntıları Göster
    ulan hahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Bu mesaj silindi.
    troll olduğunu biliyorum ama olsun yine de yapmayalım
  • ersin, barışın elini yıkamadığını söylemiş. normal hayatta bunu söylemesi yanlış. ancak muhtemelen barışın bu kadar sevilmesinin ada hayatının çok az gösterilmesine bağlı olduğunu düşünerek böyle bir açıklamada bulundu. bu bakımdan mantıklı sebepler mevcut.

bülent serttaşın da bodrum şarkısı markısı dünkü yayınla yeniden popüler olmuş anlaşılan. şarkıda yanlış bir söz var. "seninle cehenneme giderim" vs. gibi sözler tehlikeli sözlerdir.

günlük kamu spotumuzu yayınladık çok şükür.

son olarak YUNUS EMRE BAŞKAN ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLMUŞTUR!!!

diyorum
  • Acur efendi her bölümde kendi diyor Türkiye'nin en iyi kurgucuları ve montajciları bizde diye

Her olayı abartmasindan dolayı yine abartı birşey sandım fakat söylediği en doğru şeymiş

Bu arada dün ki futbol oyununda da görüldüğü gibi acur o kadar alışmış ki dokunulmamaya kızdan bile hafif omuz yedi 40takla attı.Yok destek ayağı havada yok dirsek var sanki diğer insanlar koşarken ya da yürürken iki ayağı da hep yerde hiç yerden kalkmıyor sürükleyerek gidiyorlar ayaklarını

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mağdur sevmiyorum

dandik reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: mağdur sevmiyorum

Yunus Emre Başkan büyük lokmadır altından kalkamazlar

• 
Sayfa: önceki 37683769377037713772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.