Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37703771377237733774
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Ersin'in Barış hakkında söyledikleri gerçek olsa bile bunu dile getirmesi çok yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Benim anladığım şu

ersinin ciddi bir sakatlığı yokmuş ama 15-20 dinlenmesi gerekiyormuş bu süre zarfında oyunlarda oynayamazmış o da arkadaşlarına yük olmamak için bırakmış sakatlık olmasa belki de o hafta gönüllülerden giderdi

Alıntıları Göster
    Dinlenmekten öte bir sıkıntısı var gibime geldi. Ersin ilaç kullandığını söylemişti. Böyle bir sakatlıkta ilacın çok bir faydası olmaz muhtemelen. Ağrı kesici gibi şeyler olabilir bilemiyorum ama. Konseyde Acun ameliyat olma ihtimali var diye konuşmuştu.

Acun Ersin Mert röportajında bu tarz sakatlıklardan geri dönen olmadı dedi. Belki bunu bilerek söyledi :)

Aslında Ersin ilk darbeden sonraki yarışmalarda yarışmasa belki de daha kısa bir tedaviyle devam edebilirdi. Bilemeyiz tabi. Ama üstüne gidince ağrısının arttığını kendisi söyledi.

Ama Ersinin de son konuşmasında 15 20 gün adada kalsam arkadaşlara ayıp olurdu gibi konuşması da biraz garip oldu.

• Acun Yunus Emre'yi yiyecek bariz ortada.Mizmiz sütlaç cemal ve bipolar nisa önderliğindeki gönüllüler takımı son 8 e 7 kişi girecekler, ünlülerden de ya Sercan ya da Aycan son 8 de olacak gibi düşünüyorum.Bir ihtimal mma reyisi son 8 e sokabilirsek işte o zaman çarşı karışır. Sms e abanmak gerek.

• kiz duyarindan da gina geldi artik. yok kizlara kuru yer ayirmislar da oraya yatmis. sirayla yatsinlar veya baska bir sistem bulunsun. kizlarinki can da bu adamlarinki can degil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus emre başkana sonuna kadar destek kardeşlerim bu kahpe oyunu bozup bu potadan çıkaracağız başkanımızı

• Bir insan buraya gelip insta twitter yutubdaki nisa cemal barış fanlarına kanser tümör toksik demeyip burdaki ve ekşideki yunus emrecilere kanser diyorsa o insan kolpadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Bir insan buraya gelip insta twitter yutubdaki nisa cemal barış fanlarına kanser tümör toksik demeyip burdaki ve ekşideki yunus emrecilere kanser diyorsa o insan kolpadır.
    Ya da sütlaç, mağdur veya ağlak fanıdır hocam

• Eragone kullanıcısına yanıt
    evet saçmalığın daniskası. burada da 10-20 yaş arası yoktur herhalde.
  • Ben troll fake hesapları bloklamaktan bıktım. Birileri sürekli yeni hesap açıp yazmaktan bıkmadı.

Yüklenin sms'lere hadi bakayım
  • mersinaki zıplama

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Bunlar kanser, tümör kitle. Geçmiş yıllarda Erdi başkan şimdi Yunus başkan önümüzdeki sene ise başka isim. Ben çoğunu engelledim ve inanın sayfanın çoğunda bunlar var:) Eskiden paragrafcılar vardı şimdi ise maalesef abuk sabuk capsler yapanlar türedi.
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

mersinaki zıplama
    Üstüne alındığınıza göre hocam. Zıplayan sizsiniz demek ki :) Elebaşı siz misiniz yoksa
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Emre’nin ardahan veya yasini eleme ihtimali yok hocam. Bütün yarışmacılar sms’e çıksa okey ama bu sistemde gönüllü destekçileri yasin ve ardahan’a oy atacak. Zaten acun dahil herkes takımların karışmasını bekliyor,bu fırsat kaçmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Ersin'in Barış hakkında söyledikleri gerçek olsa bile bunu dile getirmesi çok yanlış.
    Niye gerçekleri ne zaman söyleyecekti ahirette mi?

Bal gibi de kral hareket ben olsam tamamını söylerdim de hem acur faktörü hemde adam çok uzatmadı her şeye rağmen.

Bücür aşkım ve tatilci ezgi de elendiğinde birçok şey anlattı ve anlattıklarının yüzde 80nini biz görmedik bile.Adamlar kafasına göre montaj yapıyor kesiyor biçiyor o hafta kime çok sms gitmesini istiyorlarsa onu yağlıyor

Bu sene tam kurguvivor oldu yarışma parkur ada hayatı falan hikaye kurgu+instagram üzerinden ilerliyor program gerisi yalan dolan

• mersinaki flood yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Emre’nin ardahan veya yasini eleme ihtimali yok hocam. Bütün yarışmacılar sms’e çıksa okey ama bu sistemde gönüllü destekçileri yasin ve ardahan’a oy atacak. Zaten acun dahil herkes takımların karışmasını bekliyor,bu fırsat kaçmaz
    Güçleri yetmez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Ersin'in Barış hakkında söyledikleri gerçek olsa bile bunu dile getirmesi çok yanlış.
    Ya aga peki Barışın hiç mi bir suçu yok adam elini yıkamıyormuş ya

• Eragone kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya kullanmıyor olabilir.
    Bu tarz paylaşımları takip etmiyor olabilir.
    Hayatını survivora adamamış olabilir.
    ve sayamadığım bir sürü neden.

Onlar kötü olabilir,buradaki destekçilerin de aşağı kalır yanı yok. Aynı şeyin pembesi.

• haeyvallahdogrudogru H kullanıcısına yanıt
    Acunun oyununu bozmak için Yunus Emre Özden sms kampanyası başlatmayı öneriyorum :D Ekşiden de destek gelirse belki o ölüm potasından çıkar reis. Olmadı bu instagram twitter youtube ergenlere bırakır gideriz yarışmayı. Diğerleri izlenecek gibi değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Güçleri yetmez hocam

Alıntıları Göster
    Bunu demeseydin iyiydi. Bunu diyen birisi vardı ve fena elenmişti
  • 
Sayfa: önceki 37703771377237733774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.