Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37223723372437253726
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    ihtiyacı yok hocam geriden de gelse çat çat alıyor sayıları Evrim tam bir survivor! Reality var,performans var,ağzı laf yapıyor kızda var da var. Tek sorunu bu senenin ergen senesi olması, bu sene birilerinin torpilli olması. Kıza Acun bile mobbing uyguluyor. Herkese popüler isimler Evrim'e Yılmaz Morgül. Üzüldü kız ama bozuntuya vermemeye çalıştı. Mert gitti yıkıldım dedi yıkılmış haliyle 3/4 yapıyor iki gündür. Bu kız şampiyon olmayı hakediyor boşuna linç yiyor üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Top sektirmek ne alaka, şu çizimle sercanın kıytırık topçuluğunu mu kıyaslıyosun
    kıytırık topçuluk ?
    sana cevap vermeye gerek yok aslında, beynini dolaptan al öyle gel

"top sektirmek ne alaka" anlaman bu kadar mı kıt ? kişiye özel ayrıcalık tanınıyor orda nisaya. sevdiği yeteneği olduğu bir şeyi yapmasına izin veriliyor adada.
    başka kime bu ayrıcalık tanınıyor ?
    sercanında topa yeyteneği var verin bi top şov yapsın o zaman oda onla eğlensin ?
    mesel ayrımcılık. bunu göremiyorsanız doktora gidin bana gelmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 24 Mayıs 2020; 1:36:31 >
  • Hiçbir fan grubundan destek almadan tt oldular başkası olunca birbirlerine destek atıyorlar ama Yunus Emre Başkan burda da yalnız ve tek başına bir takım
    Hala TT listesinde bu var harbiden helal olsun

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 24 Mayıs 2020; 1:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Top sektirmek ne alaka, şu çizimle sercanın kıytırık topçuluğunu mu kıyaslıyosun
    Ahahahah adam bursada şampiyonluk yaşamış gs de 2 3 sene top oynamış bir futbolcu şuanki durumu ne olursa olsun harika bir kariyer gelmiş nisanın şu kıytırık çizimini adamın kariyeriyle karşılaştırmak neyin kafası

• Bakıyorum bakıyorum şuan kalan yarışmacılar arasında hiçbir numarası olmayan tek adam Barış. Varlığı yokluğu belli değil hiçbir yerde varlık gösteremiyor. Bu adam ilk konseyde elenmesi gereken isim aslında ama işte malum nedenlerden bir sürü kişinin hakkı yendi ve yine yenecek.

• sherl0ck kullanıcısına yanıt
    Uyarının sebebi tam olarak o değil hocam. Tv kuralları son 1-2 yılda daha katılaştı. Adamlar tshirtle bile yarışamıyor düşün artık. Hatta Barış-Yasin kavgasında rtük en üst sınırdan ceza kesmiş mesela.

Bu yüzden acun reality kısmını daha pozitife yaklaştırmaya başladı. Seçilen yarışmacılarda artık buna uygun. Atakan bu sene olsaydı zıplama muhabbetini kolay kolay yapamazdı.

Maalesef All-star’la da uğraşacağını sanmıyorum. Zaten gelse bile eski yarışmacıların çoğuyla epey samimi. Hikmet dışında atışabileceği adam yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Semih ve furkan biliyorum bi forumu okuyorsunuz şunu bilin ikiniz de adamsınız

• Anche kullanıcısına yanıt
    Hangi tv kuralları ?
    Şu üç maymunu oynayan rtükten mi bahsediyorsun?

Tanıtımda hakaretler uçuşuyor ama bölüme geçince sansür (?)

• Semih burayı okuyosan yarın Joker tişörtü giy davadaşlarına bir selam çak be

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Uyarının sebebi tam olarak o değil hocam. Tv kuralları son 1-2 yılda daha katılaştı. Adamlar tshirtle bile yarışamıyor düşün artık. Hatta Barış-Yasin kavgasında rtük en üst sınırdan ceza kesmiş mesela.

Bu yüzden acun reality kısmını daha pozitife yaklaştırmaya başladı. Seçilen yarışmacılarda artık buna uygun. Atakan bu sene olsaydı zıplama muhabbetini kolay kolay yapamazdı.

Maalesef All-star’la da uğraşacağını sanmıyorum. Zaten gelse bile eski yarışmacıların çoğuyla epey samimi. Hikmet dışında atışabileceği adam yok.
    Hocam arkadaş olayı çok mühim değil bence ne kadar iyi arkadaş olursa olsun adem turabi vs. Gibi adamlarla hiyerarşi mücadelesi olur o adada yani arkadaşlık falan kalmaz diğer dedikleriniz doğru ama maalesef bir formatın sonuna geldik

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Nagihan ve Sabriyeye çirkin değil diyenler hayatlarında kadın kız görmemişlerdir benim fikrimce.Bazıları var mesela Begüm,Merve Aydın,Sahra gibi bunlarda çok güzel değil ama fizikleri düzgün.Nagihan ve Sabriye fizikte yok yüzleri de güzel değil çekici de değiller.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt
    E düşün işte hakareti bile yayınlayamıyorlar bölüm içerisinde. Hatta Emre’nin Ardahanla itişmesini bile göremedik. Yapacak bir şey yok, Acun da sitem etmişti zaten kurallar olmalı ama denge sağlanmalı diye.

• Acun Gönüllülerin kızlarını iyi parlattı atışlarla haftaya da tam tersi olacak ama maalesef yine Ünlülerden birini eler gibi duruyor şu futbol sevdası bitmedi Ardahan denen elemanı programa hiçbir şey katmazken hala tutması akıl alır gibi değil
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Sistemi zaten anlamıyorum. Hakaret içeren kelimeler bir yere kadar ama bazı kelimeler bile sansürleniyor. Misal “öküz” deniliyor ama öyle bir sansür geliyor ki sülalesine küfür edilmiş sanırsın.

• Gusttavo G kullanıcısına yanıt
    Serenay Aktaş gibisi gelmemiştir.

• Eragone kullanıcısına yanıt
    Atakan’ın diğer boksörlerle falan mücadelesi maksimum 2018 Hilmicem-Adem mücadelesi gibi olur. Fair play çerçevesinde yarışır giderler.

Mesela Atakan-Ogeday mücadelesi müthiş olur ama bu adamlar çok samimi arkadaşlar. Yarışma için birbirlerini kıracak değiller ve doğru olanda budur zaten. Fakat Survivorda rekabet geçen seneki Hikmet-Yusuf ayarında olmalı bence. İşin içinde biraz gerginlik olunca keyfi çıkıyor.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    İşte millette bıktı Acunun sürekli taraf tutmasından. Kovid yüzünden izleniyor.Adamın uğruna gelmiyor.Adam varsa yoksa Yasin,Cemal,Ardahan, Nisayı parlatma peşinde.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Bazıların ahlakı bozuluyor öküz diyince

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Bazıların ahlakı bozuluyor öküz diyince
    Hocam benim de bu gönüllüleri görünce ahlakım bozuluyor şikayet etsem sansürlerler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: iamzlatanibrahimoviç

ihtiyacı yok hocam geriden de gelse çat çat alıyor sayıları Evrim tam bir survivor! Reality var,performans var,ağzı laf yapıyor kızda var da var. Tek sorunu bu senenin ergen senesi olması, bu sene birilerinin torpilli olması. Kıza Acun bile mobbing uyguluyor. Herkese popüler isimler Evrim'e Yılmaz Morgül. Üzüldü kız ama bozuntuya vermemeye çalıştı. Mert gitti yıkıldım dedi yıkılmış haliyle 3/4 yapıyor iki gündür. Bu kız şampiyon olmayı hakediyor boşuna linç yiyor üzülüyorum.
    Aynen öyle

Evrim'in güçlü bir karakteri var. Herşeyi alttan alabiliyor.

Yani ben Yılmaz Morgül'ü pek mobing olarak görmedim ama yinede bir ünlü kadın verebilirlerdi.

Hadise Evrim ile görüşmüştü birleşme partisinde. Gitmiş Yasin'i almış.

Acun SMS işlerini çok iyi ayarlıyor. Kim düşüştüyse onu yükseltiyor. Ve Evrim'i kullanıyor.

Mesela Berkan mesela Yasin.

İnşallah TV ekranında daha çok görürüz Evrim'i. TV8 de yorumcu olabilir.

Evrim'i linçleyen tayfa çok

Evrim 2 Cumartesi öncesi konseyde Yasin vs Berkan varken tak diye araya girip Berkan'a doğruları söylemesi oldu zaten Berkan zaten potaya girmiş, üstüne doğruları söyleyince Evrim nedense linçi yedi.

O Cumartesi yaşanmasa Evrim'in daha çok sms potansiyeli olabilirdi.

Evrim yarışıyor, sohbet ediyor, mızıkçılık yapmıyor, yemek yapıyor, arkadaşlarını savunuyor.

• 
Sayfa: önceki 37223723372437253726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.