Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37213722372337243725
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih: "yunus emre scarface dir"

• Semih Scarface tişörtüde giymiş
  • semih: "yunus emre scarface dir"

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • O değil de şu yarışmaya Avatar Atakan gibi yarışmacı gelmedi resmen. En dominant yarışmacıydı.

Atakan ilk gün hissettirmişti şampiyonluğu. Performans,liderlik,cesaret,karizma vs her şey vardı adamda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Furkan Dede ve Semih Reyiz buralarda merhaba deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 24 Mayıs 2020; 1:22:49 >
  • Bugünkü dokunulmazlığı kaybettiğimiz için sevindim gönüllüler Acun'un torpillileri olduğu için oy potansiyelleri daha yüksek başkan için iyi oldu kaybetmeleri.

Ünlü kızları siz de tam bir çöpsünüz Bir Nisa tokatlıyor bir Evrim,bi Nisa bi Evrim

Bu arada Aşkım gitti Evrim sayı alamaz deniliyordu,Elif Evrim'in banko sayısı oldu iki gündür
  • yasin kapışsınlar diye can atıyor ardahanı tutar mı
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    bence ünlüler hiç kazanamayıp ünlülerden 1 erkek daha gidecek 5 erli 2 takım kurulacak acurun istediği bu
  • Elif'in aday olması normal. Winner yarışmacı değil demiştim. Ama Elif'in performansı iyi olsa bile ve takım yine kaybetseydi Aycan ve Sercan aynı kişiyi yazacaklardı. Yunus da dün Elif ismini yazınca karşılık olarak onu yazması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 24 Mayıs 2020; 1:37:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamzlatanibrahimoviç

Bugünkü dokunulmazlığı kaybettiğimiz için sevindim gönüllüler Acun'un torpillileri olduğu için oy potansiyelleri daha yüksek başkan için iyi oldu kaybetmeleri.

Ünlü kızları siz de tam bir çöpsünüz Bir Nisa tokatlıyor bir Evrim,bi Nisa bi Evrim

Bu arada Aşkım gitti Evrim sayı alamaz deniliyordu,Elif Evrim'in banko sayısı oldu iki gündür
    Evrim'de biraz hız olsa tam bir Survivor

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

O değil de şu yarışmaya Avatar Atakan gibi yarışmacı gelmedi resmen. En dominant yarışmacıydı.

Atakan ilk gün hissettirmişti şampiyonluğu. Performans,liderlik,cesaret,karizma vs her şey vardı adamda.
    zıplatıyım mı dediğinde acun sesini bile çıkartmamıştı. hatta bırak o anı, ben acunun atakanı terslediği/uyardığı bir anı bile hatırlamıyorum.

çünkü atakan dövüşçü olmasına rağmen dövüş kabiliyetini başkasına karşı hiç bir zaman üstünlük kurmak için kullanmadı, yerli yersiz kimseye atarlanmadı, oyun kaybettiğinde ona yapılan tüm hareketlere sessiz kaldı (çember olayı haric, ki onda da haklıydı) e hal böyle olunca tabi acun sesini çıkarmadı çünkü adamın kotası var... Kavgaya meilli biri değil.

atakan yerinde başba biri o sözü söylese acun uyarırdı kesin.

umarım allstarda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherl0ck -- 24 Mayıs 2020; 1:30:56 >

• Bunu Nisa çizmiş inanamadım, helal olsun bu yaşta bu yetenek

• furkan dede "herkesin kendine göre meziyeti var, bu kızınki de bu"

şimdi furkancım peki bu kıza niye ayrıcalık tanınıyor ?

sercana bi top verin akşama kadar sektirsin ?
    bi boks torbası koyun başkana ?

ardahana bir şey getirmeyin onun meziyeti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 24 Mayıs 2020; 1:32:53 >
  • Nisa'yı tebrik ediyorum

Iron Man çizimi harika
  • acurun ad*an ok*arcı kriptolu münafıklı sözde ramazan programı da son buluyor

milleti ifsad etmeye and içmiş herhalde

şahenk kekolarıyla iş biyapıp milletin kuyusunu kazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Top sektirmek ne alaka, şu çizimle sercanın kıytırık topçuluğunu mu kıyaslıyosun

• 
Sayfa: önceki 37213722372337243725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.