Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35743575357635773578
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

• 00.48 den itibaren başkan klipte bile RACON kesiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    cevheri keşfetmişler klibin yarısında Yunus Emre var
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

başkan her yere yayılmış durumda

daha knayt mı oynuyon helal olsun be
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmasın. Fazla takip edemiyorum ama. Ersin'i daha iyi buluyordum. Her anlamda. Ayrıca Cemal Can çok iyimser biri. Karakterinden ödün verdiğini görmedim. Her ne kadar tarzı bana pek uygun olmasa da. Ek olarak Berkan'ı antipatik buluyorum. Şunu gördüm bu sene karaktersiz kimse yok. Siz bu saydıklarımı karaktersiz olarak mı görüyorsunuz yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

daha knayt mı oynuyon helal olsun be

Alıntıları Göster
    bu şeye benzedi biraz, konuya gelip gelip hala survivor mı izliyorsunuz diyenlere.
    knight oynadığım söylenemez ama karantina olmasa survivor da izlemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 21 Mayıs 2020; 10:40:57 >
  • Barış'ta birleşme partisinden bu yana üstüste 1.likler sayesinde inanılmaz rehavet olduğunu bununda performansına yansıdığını düşünüyorum. Oyun bireysele döndükten sonra Barış ilk elenen isimlerden birisi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankensteinn

Yanlış anlaşılma olmasın. Fazla takip edemiyorum ama. Ersin'i daha iyi buluyordum. Her anlamda. Ayrıca Cemal Can çok iyimser biri. Karakterinden ödün verdiğini görmedim. Her ne kadar tarzı bana pek uygun olmasa da. Ek olarak Berkan'ı antipatik buluyorum. Şunu gördüm bu sene karaktersiz kimse yok. Siz bu saydıklarımı karaktersiz olarak mı görüyorsunuz yoksa?
    En iyi karakterli Yunus Emre Başkan hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

00.48 den itibaren başkan klipte bile RACON kesiyor

başkan olmasa 10 bin izlenirdi

• survivor da eleme sisteminin pek adil olduğunu düşünmüyorum.bazen haftalık olaylar yüzünden hiç bir vasfı olmayan yarışmacılar bile sms de 1. veya üst sıralarda olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratonhnhaketon

survivor da eleme sisteminin pek adil olduğunu düşünmüyorum.bazen haftalık olaylar yüzünden hiç bir vasfı olmayan yarışmacılar bile sms de 1. veya üst sıralarda olabiliyor.
    bravo hocam
    barış vasıfsızı saçma sapan olaylar yüzünden sms de üst sırada. artık insanlar parkurda nal topladığını görecek ve sıralamadan düşecek.
  • Seneye Survivor netflix üzerinde sansürsüz şekilde G.O.R.A oyuncuları vs Kolpaçino oyuncuları konseptinde olmadığı sürece izlenmez.

Düşünsenize Aydemir Akbaş kalp krizi geçirmesin diye oyuna çıkarmıyorlar, adam benchte oturup nargilesini içerken rakip takıma sövüyor, bunları sansürsüz şekilde izliyoruz. Neyse hayal kurmayalım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 21 Mayıs 2020; 11:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Burda sarışın İlyas Salman a benzettim :)

• BAŞKAN adaya sınır çizdi daha büyük bir alfa hareket yok
  • Permaximum P kullanıcısına yanıt
    Hocam kelimesi kelimesine katılıyorum ama acur merti elese bile adam sonuçta sözleşme gereği iyi bi para kopartıp yarışmada kazanıp arabayıda kaptı ve üstüne popüleriteside arttı bu yarışmayla Mert zeki adam zaten orda da dedi finali göremesem bile bayramı deviririm diye adamın kendine göre zararı 2 3 haftalık paradan olmak o kadar bence getirileri götürüden fazla. Acur yarışmayı kendi eliyle bitirdi o konuda çok haklısıniz

• Valla ben onu bunu bilmem. Gerek twitter gerek diğer sosyal mecralarda olsun bu Yunus Emre'yi karalama kampanyalarını anlamıyorum. Neymiş herkesi yalıyormuş falan.

-Adam bence şuan mevcut adada yaşayan insanlar arasında en güçlü reality'i bize sunuyor yaptığı hareket ve davranışlarıyla. Dahada çıtayı yükseltme potansiyeli var.
    -İyi bir form tutturdu parkurda Genel performans 1. ve 2. si Barış ve Berkan'dan çatır çatır sayı alıyor.

Yalama konusuna gelecek olursak ada yaşantısının mecburi gerçeği bu. Zaten gönülsüzler fanları bu olayı iyice abartıyor. Önce kendi destekledikleri yarışmacılara bir bakalım ;

-Barış ve Yasin'in neredeyse yumruk yumruğa kavgasından sonra birbirlerine adada şaka yaptıklarını gördük.
    -CemalCan ve nicesinin Barış'a samimiyetsiz diye kendi aralarında dedikodu yaptıktan sonra Barış'la gayet güle oynaya anlaştıklarını gördük.
    -Evrim ve Berkan'ın birbirlerine etmediği hakaret kalmamışken yalandan nasıl destek olabildiklerini gördük.

Önümüzde bu kadar canlı örnek varken Yunus Emre hakkındaki algılara prim vermeyin. Ben Yunus Emre'nin hakettiği oyu aldığını düşünmüyorum inşallah oyları artacak. Özellikle Mert gittikten sonra ada hayatını izletmeyi cazip kılan ender kişilerden kendisi.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Bende Yunus Emrenin hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum.Adamın smsi az olurda Yasin kolpasından da az olamaz.Bu işte bir iş var.Bu seneki yarışmacılar içinde en fazla iz bırakan yarışmacılar bana göre Ersin,Mert,Yunus Emre.Daha sonra Elif,Aycan,Barış,Berkan,Evrim gelir.Ben yumuşak Cemali,uyuz Nisayı,kolpa Yasini izleyeceğime bin defa Yunus Emreyi seyretmeyi tercih ederim.
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Bütün survivorları başından beri takip etmedim. Ama takip eden arkadaşlara soruyorum halk sms'de genelde oylarını gönüllülerden yana mı kullanıyor ? Sanırım Yunus Emre oyları bu yüzden çok düşük.

• arkadaşlar olay gayet basit
    acur başkanı sevmiyor.
    acur adaletsiz biri.
    acur programın sahibi.
    acur kanalın sahibi.
    acur smslerin sahibi.
    her yetki acur da.
    sonuç ne isterse o oluyor.

ama merak etmeyin başkanın devrim yapması yakındır

• 
Sayfa: önceki 35743575357635773578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.