Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33803381338233833384
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Sms birincisi cornettocu olmayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acun bizleri bağladı iyice programa. Kendimi burayı okurken buluyorum her program sonrası.

Geçen haftanın oyları da hesaba katıldığı için bu hafta oylamada sürprizler olmasını bekliyorum..

Şu an elimizde Mert, Aycan ve Yasin mevcut. Ersin'in gidişi ile ünlüler takımında geçtiğimiz hafta 3. sırada olan Elif ve 1. Sırada olan Ersin'in oylarının çarpışması ile Elif'i bu hafta birinci görmemiz çok olası. Elif'in vereceği isim Sercan'a kıyasla Yunus Emre olacaktır.

Karşı tarafta ise Barış'ın tahtı bu defa sallanacak bence, ki illet etmeye başladım bu Barış'tan finalde rakibine oy verebilirim o derece. Bu kadar performansız olupta bu kadar konuşan başka birine tanık olmadık. Gönüllüleri tutmama rağmen aynı şekil Evrim yenildiğinde mutlu oluyorum. Orada bir tahminim yok fakat bu hafta ayrılan kişi Ardahan olabilir bence.

Görelim bakalım.

• Şu evrimi gördükçe ciddi anlamda karşı cinsten soğuyorum. Nasıl bir iticiliktir.
  • bu twitter ne değişik bir yer ya geçen hafta evrim yasine sövmüyor diye linçleniyordu bu hafta sövdü yine linçleniyor yasin kurnazı mağdur oldu iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Şu evrimi gördükçe ciddi anlamda karşı cinsten soğuyorum. Nasıl bir iticiliktir.
  • Evrim zamanında alacaktı yasine bu tavırları böyle yine itici oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 18 Mayıs 2020; 0:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın en zayıf halkası potaya girdi. Geçen hafta beni yazın diyen adam bu hafta beni neden yazdınız diyor. Senin yerine kimi yazacaklardı? :)

• İnsanların düşünceleri ne kadar kolay değişiyor 1-2 hafta öncesine kadar herkesin nefret ettiği Yasin biranda mağdur olup bayağı destek alacak şimdi.

• yasine üzüldüm ya Allah düşürmesin evrim gibi kadınların eline anında harcar adamı yasin anca sms ile yırtar oda zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pertev13

İnsanların düşünceleri ne kadar kolay değişiyor 1-2 hafta öncesine kadar herkesin nefret ettiği Yasin biranda mağdur olup bayağı destek alacak şimdi.

Başkan bu hafta gönderiyor hocam
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Yasin haksız zaten Evrim'e yaptığı davranışlarda fakat Evrim geçen hafta buna rağmen Yasin'i korudu.Bu davranışlarına rağmen Yasin'i hala koruması Evrim'i zaten itici bir hale soktu.Berkan'a yüklenmesi ki o konuda da çok haksız Evrim, neler neler dedi çocuğa fakat ödülde Berkan'ı seçti.Lafının arkasında duran bir insan Berkan'a ödülde seçmez ve bu derece bir dönüş yapmaz.

Ben de Yasin'i çok sevmem fakat bu Bizim takımı,Acunun takımını seç olayında ben zorlayıcı bir tavır görmedim Yasin tarafından.Yasin'in kötü bir niyeti ya da haksız bir tarafını görmedim öyle bir şey rica ederken.Tepkisi çok ağırdı bu konu hakkında ve hal ve tavırları,üslubu Yasin'den çok daha beter Evrim'in.
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • Semih, cornettocu barışın kafasına baltayı vurdu . Programda çok güzel yükleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guziide

Sarı çiyan yine ekranlara oynadı tebrik ediyorum iğrenç bir gömme oyunuydu çiyan çok mahalle ağzıyla belden aşağı vuruyor 🤢🤮
    KUDURRRRRR

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster
    Yasin iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf onları seviyor diye tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim... Yasin derdim; Her ihanet sevgiyle başlar. (Ezel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 18 Mayıs 2020; 1:7:55 >

• Sema bugün ne biçim giyinmiş ya öğrenci cosplay falan yapmış galiba

Yasin SMS isterken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 18 Mayıs 2020; 1:8:46 >

• Murat Özarı hala Barış ın yalan söylemesini savunuyor

Utanmazzzz

• Mağdur bugün sağlam darbe aldı ama hala şampiyonluğunu engelleyecek kadar büyük bir darbe aldığını düşünmüyorum o darbeyi yarışma bireysele döndüğünde yunus emre başkan berkandan falan sürekli yarışmalarda tokatlanarak alacak

• 
Sayfa: önceki 33803381338233833384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.