Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

ünlüler artık dokunulmazlık falan alamaz onlardan 1 kişi daha gider
    Aynen öyle orada garanti sayı diye birşey yok.

Mert düşüşte

Sercan bi türlü tutturamadı

Yunus Emre düşüşte

Aycan zayıf

Elif güçlü alırsa Elif alır ama tek başına yetmez.

Gönülüllülerin hepsi formda

Yani gönül isterdi Evrim Kıbrıs'a kalsın ama zor bari Kıbrıs'a 1 hafta varken elensin.

Az daha izleyeyim Evrim'i

Kıbrıs 4lüsü

Barış - Cemal - Mert - Nisa veya Aycan

Evrim'e sayısız Kıbrıs'ı garantileme fırsatı geldi ama hepsini tepti hemde hepsini.

• önce bu yazıyı komple seç yukarıda color yazan yere tıkla renk seç bu kod gelir mesajı gönder kırmızı olur alt resim örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Aynen öyle orada garanti sayı diye birşey yok.

Mert düşüşte

Sercan bi türlü tutturamadı

Yunus Emre düşüşte

Aycan zayıf

Elif güçlü alırsa Elif alır ama tek başına yetmez.

Gönülüllülerin hepsi formda

Yani gönül isterdi Evrim Kıbrıs'a kalsın ama zor bari Kıbrıs'a 1 hafta varken elensin.

Az daha izleyeyim Evrim'i

Kıbrıs 4lüsü

Barış - Cemal - Mert - Nisa veya Aycan

Evrim'e sayısız Kıbrıs'ı garantileme fırsatı geldi ama hepsini tepti hemde hepsini.

Alıntıları Göster
    Yunus emre düşüşte mi
    Adam bi oyun 3/0 yaptı diye düşüşte mi oluyor birleşme sonrası takımı sırtlayan elifle beraber en önemli isimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya ünlüler iki dokunulmazlığı da Yunus Emre Başkan sayesinde kazanıyormuş ve garidesle babuş eşit olarak en düşük oyları alıp eleniyolarmış.

• Beyazı kesin Nisa yapmıştır

• Eeee sen 3 aylık arkadaşını, yoo sen benim için herkes gibi bi yarışmacıydın diye şampiyon olup 3 kuruş para kazanıcam diye satarsan, Allah'ın da tokadı yok o yarışmadan gönderilirsin. Hala adamın araba ödülündeki performansı aklında kalmış aradan kaç ay geçti. Barış ve Aycan'la beraber yarışmanın en sinsi adamıydı. Aycan'ın gazına gelip bu hareketi yaptığını da tahmin edebiliyorum ama onun içinde de bu vardı sadece bahane bulamıyordu.

Ama yine de üzüldüm. SMS'te elenerek gitmesi daha doğru olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Olabilir tabii. Günahını almayayım yine de. Çok üzüldüm ama. Haketmiyordu kesinlikle. Sevmediğim yanları vardı ama takımını iyi sırtlamıştı. En son 9 kez oyuna çıktığında Mert’e kızıp isyan etmişti, artık dayanamıyorum diye.

Alıntıları Göster
    Yani üzücü çünkü şu dönemde kim sakatlansa üzülürdük tabi de Ersin gibi birisi olunca üstüne köpeğinin mevzusu ile iyice yıkım yaşayacak.

40 yaş üstü için Survivor cidden çok zor bir yarışma bana göre. Hele de sporculuk geçmişi çok pro seviyede olmayan birisi için daha da zor.

Ersin zaten çelimsiz incecik bir adam. Besin eksikliği ile iyice sakatlanma ihtimali de artıyor olmalı. Tabi bunlar ölçü olmayabilir ama işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

Ya adamın şu halini de yayınlamayın yahu. Olacak iş mi bu. Adam kendini kaybetmiş. Neyin çekimi yayınlanması.

• Benimde çapraz bağım kopuk,ilk koptugu zaman 1 ay üatüne basamadım bu adam basmayı bırak üstün performans gösterdi son güne kadar,herkestede farklı durum olmaz yürümesi bile ilk koptuğu zaman mucize,futbolcular bile basamaZ AYAGINA,Ben altında başka birşey olduğunu düşünüyorum

• Ersin oyuncu. Ağlıyor. Göz yaşı dökmüyor.

Evrim oyuncu olmak istiyor. Ağlıyor. Göz yaşı döküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permaximum -- 13 Mayıs 2020; 1:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bu her sene böyle zaten ünlüler ne zaman çok kazanmaya başlasa takımı bozup iyi adamı gönüllülere verip dandik olanı ünlülere verir şimdi birde ersin de gitti tam oldu sanki ünlü takımı kaldı da ersin gitti diye elemeyi iptal etti (belki de ünlülerden gitti ersin mecbur çıkınca iptal etti bilemem) ama birde dokunulmazlık oynatacak haftaya ama neresiyle kazanacak ünlüler çözemedim mert bitik zaten
    aynen öyle ünlüler bitti oyun almaları mucize, bana kalırsa bu seferde gönüllülerden bir erkeği ünlülere verecekler buda ardahan olur gibi

• Yunus Emre’nin Yasin için görüntü ve kirliliği demesi harikaydı survivorda en çok güldüğüm röportaj bu olabilir.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    amaç bu zaten haftaya da 2 oyunu gönüllüler kazanacak 1 kişi daha gidecek ünlülerden finiş berkantı niye verdi gönüllülere ezilmesinler diye
  • Umarım Ersin All Stara alınır yarışmada tekrar görmek istiyorum şahsen.
  • Ersin videoda sakatlığımın 15 günlük olduğunu söylediler diyor. Sonra kesiyorlar videoyu.Bu durumda 15 20 gün için mi elediler bu adamı. Son 1 ay kalsa tamam ama daha 2 ay var yarışmanın bitmesine. Niye böyle yaptılar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 13 Mayıs 2020; 2:4:3 >
  • Nazar boncuklu Şevket başkan

• Ersin merti sattı ama, adama haksızlık yaptı acun böyle göndererek,Zamanında Turabi, Anıl gibi adamlar haftalarca adada yarışmadan durdular. Bu adamı neden gönderiyorsunuz sakat olduğu halde günlerdir yarışıyormuş bir de. Kalsaydı adada oy verenler verirdi vermeyenler vermezdi bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.