Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3001. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29993000300130023003
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Voleybol maçının son iki devresini izledim. Fileyi yükseltmişler. Top gidiyor, geliyor bir yerden sonra sıkıyor. Acun'dan dönen topları karşılamasalar rahat kazanırlardı. Nasıl olsa bıraksalar %80'i dışarı giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Doğrudur hocam yanlış hatırlamışım ama sende forumun trollerinden sayılırsın

Alıntıları Göster
    hocam o bendim KÖPEKBALIĞI BOZOK hala bu yarışmanın gördüğü en iyi survivordır..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2020; 2:44:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

hocam o bendim KÖPEKBALIĞI BOZOK hala bu yarışmanın gördüğü en iyi survivordır..

Alıntıları Göster
    Bozok Gören Reyiz bunlar gibi kolpa değildi. Atara atar, gidere gider... Kimseye eyvallahı yoktu. Yaşına göre de canavar gibi yarışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

https://twitter.com/Emir92337098/status/1258353474015805440?s=19

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcü_adamm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• Beyler Evrim Yunus Emre'nin akbilini basarken fazla üzülmeyin.

Baştan söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Beyler Evrim Yunus Emre'nin akbilini basarken fazla üzülmeyin.

Baştan söyleyeyim
    evrim daha 10yıl + yaptığı sporda hayatında voleybol oynamamış 50 yaşında adamları yenemiyor, üstüne adamlar ayakla falan üzerlerine kum değmeden oynayarak dalga geçiyor. dikkat etsinde potadan önce sen hala burda mısın deyip yollamasınlar
    kaçıncı olmuştu son hafta ? 1. doğru ama sondan
  • AFİYET OLSUN BAŞKAN
    GÖNÜLLÜLERE HER YERDEN ÇAKIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2020; 3:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

AFİYET OLSUN BAŞKAN
    GÖNÜLLÜLERE HER YERDEN ÇAKIYOR

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
  • başkan gönüllüleri çıldırttıkça rahatlıyorum
    gönüllülerde babuş dışında NORMAL diyebileceğim bir insan evladı yok. babuşu da pek sevmem ama diğerlerini nerden toplamışlar bilemiyorum hepsini toplasan 1 adam etmiyor
    KUDURUN
  • Bende artık başkancıyım beni de aranıza kabul eder misiniz kahrolsun gönüllüler yaşasın başkan reyiz :D
  • Yalaka sarı papatya bugün abilerine güzel bir yalakalık yapar malum dün kimseye yalakalık yapamayınca içinde kalmıştır :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşkım panoramaya konuşmuş. Barış hakkında benim bir sorunum yoktu diğerlerinin vardı. Barış sessiz sakindi ve bizden uzak kalıyordu dedi.

Hakan zorlayıp bize bir sebep gösteremedin gibisinden konuşunca Aşkım Barış güçlüleri alacağım deyip Ceyhun Abiyi alıyordu gibi gevelemeye başladı

Cidden doğruymuş. Adam sessiz sakin takılıyor diye adama gıcık kapmışlar. Takımı karıştırıyor bahaneleriyle yollamak istemişler. Üstüne birinci olunca tabi

Üstüne adam sakatlandığında neden gidilmediğine cevap bile veremedi :) Biz gönüllülere şaşırdık niye gitmiyorlar falan diye suçu onlara atmaya çalıştı :) Başka şeylere gülüyorduk orada falan diyor.

• Bu acunun maçlardaki yancısı irem kanan ne odun bir adam ya. kaç bölümdür çıkıyor ne bir mimik, ne bir espri, ne bir diyalog allahın robotu konuşmuyor bile hiç ya bir ya iki kelime çıkmıştır şimdiye dek adamın ağzından. yarışmacılar irem abi vs diye destekliyor bu mal oralı bile olmuyor. bari teşekkür et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 8 Mayıs 2020; 14:33:54 >
  • Acun vermiştir talimatı Barış'ı saf ve masum göster diye Neyse mayonez verin bakayım.

• 
Sayfa: önceki 29993000300130023003
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.