Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29982999300030013002
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Sanıyorum ki Başkan yarın 10da 10 yapıyor
    Yüzü düşük gibiydi. Muhtemelen kötü geçecek. Üstüne cemalle oynuyor ve biliyorsun cemal kriptoniti gibi yunus emrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Yarın herhalde herkes sayı kaybediyor.Herkes gergin.
    Fragmandaki cemalin sahnesinde, top gerçekten içeri giriyor gibiydi. Oradan asağı düşme şansı yoktu. Orada sanki fragman oyunu yaptılar gibi geldi. Farklı bir atışla yer değiştirmişler gibi. Sen ne düşünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

kolpalar blackeagle03 den sorulur. erdi, semih, cumali, yunus. daha sayamadiğim birsürü kolpayi daha ilk dk dan kestiriyor gözüne. pro kolpaci blackeagle acaba bu 5 inin de olduğu bi survivor da hangisini destekler
    2015'te Bozok'u destekleyen adamda bir sıkıntı olduğunu anlamalıydık

Şakasına takılıyorum da şu yarışmayı ciddiye alıp aşırı fanboy olanlardansa trollük yapmak bence daha iyidir sosyal medyada millet yarışmacılar için ana avrat küfür ediyor şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

2015'te Bozok'u destekleyen adamda bir sıkıntı olduğunu anlamalıydık

Şakasına takılıyorum da şu yarışmayı ciddiye alıp aşırı fanboy olanlardansa trollük yapmak bence daha iyidir sosyal medyada millet yarışmacılar için ana avrat küfür ediyor şaka gibi

Alıntıları Göster
    Hocam beni güzel takip etmişsin ama eksik etmişsin 2015 ana karakterim Hasan dı Bozok sempati duyduğumdu sadece
    Forumda da çok aktif değildim
    Ama sevindim akılda kalıyorsak ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2020; 0:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Fragmandaki cemalin sahnesinde, top gerçekten içeri giriyor gibiydi. Oradan asağı düşme şansı yoktu. Orada sanki fragman oyunu yaptılar gibi geldi. Farklı bir atışla yer değiştirmişler gibi. Sen ne düşünüyorsun.

Alıntıları Göster
    Orayı tam çözemedim o top girmeyecek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

hocam voleybolu kim kazandi izlemedim

Alıntıları Göster
    Acun medya almış hocam Barış başkan yemek kazanmış bende izlemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam beni güzel takip etmişsin ama eksik etmişsin 2015 ana karakterim Hasan dı Bozok sempati duyduğumdu sadece
    Forumda da çok aktif değildim
    Ama sevindim akılda kalıyorsak ne mutlu

Alıntıları Göster
    Köpekbalığı diye caps atıp duruyordun oradan hatırlıyorum seni hocam doğru değil mi ?

• 3000 sayfa yapmışız

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Alıntıları Göster
    Rüzgar muhabbeti yapıyorlar. Muhtemelen rüzgar topun yönünü değiştiriyor.

Bu arada Ersin, Elif ve Aycan; Mert'in sürekli ilk 2'de çıkmasından iyice rahatsız olmaya başlamışlar. Sürekli Mert'in üstüne oynamaya çalışıyorlar her fırsatta.

Mert'in gene Survivor s2nde bile değil gibi bir hali var, özellikle arabayı aldıktan sonra. O yüzden onları sallamıyordu ta ki önümüzdeki bölüme kadar anlaşılan. Eeeh yeter sizin prim yapmak ve beni kötü göstermek için girdiğiniz triplerden bıktım havası var kralda..

Mert marabalarını uzun zamandır fırçalamıyordu. Şöyle aşağıda olduğu gibi yine sağlamına bağrınsa gene hepsi sus pus olacak zaten.

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Acun_Ilıcalıydı o O arkadaş ve _Mustafa mı ne eksi yemeye bayılıyorlardı Allstar konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Acun_Ilıcalıydı o O arkadaş ve _Mustafa mı ne eksi yemeye bayılıyorlardı Allstar konusunda
    Vardı öyle 3,5 trol _Mustafa dediğin kişi turabiyi tutuyordu diye hatırlıyorum devamlı eksi yemekten sıkılmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 8 Mayıs 2020; 1:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Köpekbalığı diye caps atıp duruyordun oradan hatırlıyorum seni hocam doğru değil mi ?

Alıntıları Göster
    Hocam o Acun Ilıcalı olabilir karıştırdın galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam o Acun Ilıcalı olabilir karıştırdın galiba

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam yanlış hatırlamışım ama sende forumun trollerinden sayılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

3000 sayfa yapmışız

Yunus Emre Başkan la nice 3000 lere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2020; 1:23:24 >

• Yüzsüz YunusEmre Baskan düşmanları meydanı boş bulmuşlar forumu istila etmişler.

Varlığımızdan ötürü kudurduğunuzu biliyoruz

İstediğiniz kadar kudurun sonuna kadar buradayız

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz.

Ulan özür dilemiyoruz!!

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • Yurtdışındayım, iş arkadaşlarıma izlettim. Yunus emre yalaka mı biraz ya diye sordu. Adam Uruguaylı. Türkçe sordu.

• 
Sayfa: önceki 29982999300030013002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.