Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Uğur gitmeseydi sağlam ego savaşı yaşanırdı. Sakatlık bahaneydi bence.

Alıntıları Göster
    Uğur olsaydı kimse Mert'in yüzüne bakmıyordu şimdi. Ama bunu ekran önünde yapıp millete koz vereceğime eve giderim diye düşündü
  • quote:

Uğur gitmeseydi sağlam ego savaşı yaşanırdı. Sakatlık bahaneydi bence.

Alıntıları Göster
    Uğur reis gidince adayı boş buldu hocam.
  • Charm kullanıcısına yanıt
    iremden fark yiyen meryem mi, neresi komple yüzmesi tamamen vasat

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Niye hocam Rio Merve Aydın olimpiyatlara Survıvorda hazırlandı

Alıntıları Göster
    Merve olimpiyatlara hak kazanip gelmedi, bu adamin gidecegi kesin zaten, Merve hazirlanicam tekrar diyodu. Ibrahim’in zamanlama acisindan da uymuyor, olimpiyatlar bu yaz Temmuzda basliyo zaten, adam Survivorda finalist olsa olimpiyta gitme imkani yok onu gectim 4 sene hazirlnip gelip survivirda sakatlandigini dusunemedim bile.

• ahahahahaha millet ciddi ciddi tartışıyor ya bi relaks olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Şu edepsizin atılmsını anlayamayanlar gerçekten neden gönderdildiğini göremiyorlar mı yoksa işlerine mi gelmiyor
    Haklısın kuralsız bir yarışmada düzenleyen kişinin istediği kişiyi istediği zaman göndermesinin normal olduğunu karşılamak gerekiyordu.

Kural diye bir şey olmayınca böyle olmasını normal kabul etmek lazım.

• Meryem çok hanım hanımcık birine benziyor. 2017 de Sema’da böyleydi, sonra çirkefe bağlamıştı.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    evet bu bir tv programı rating'i ne getirirse o mübahtır bunu anlayamamış olup bir TV progrmını bu kadar ciddiye almanız üzücü
    sen kabul et ya da etme gitti mi gitti. bitmiştir. sen istediğin kadar konuş burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 1 Mart 2020; 23:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

ahahahahaha millet ciddi ciddi tartışıyor ya bi relaks olun
    Bu bizim relax halimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAngelita

O kadar olur hocam. Adem de puzzle yapamıyordu, Allstar'da şampiyon oldu sonra. Allstar'a kadar öğrenir yüzmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yahu yarışma yıllardır böyle yarışmacılarla dolu. Önceki seneleri hiç mi izlemediniz. Kaç kez küfür edenler sansürlendi. Saygı neyin saygısı bu yarışmada.

Yarışmanın kuralı yok mu? İhtar alır gerekirse tekrar ihtar alır gerekirse uzaklaştırılır. Şak diye adamı attılar.

Fiziksel temas yok. Birkaç laf atışması var. Ne olmuş yani? Yarışmada birbirinize salça olmayın diye bir kural mı var?

Bundan önceki survivorlarda da birçok olay olmuştu. Doğukan Hakan Turabi Hikmet Yusuf vs vs.

Alıntıları Göster
    kendin cevaplıyorsun söylediğin şeyi zaten ''bundan önceki senelerdeydi onlar''

• quote:

Orijinalden alıntı: stdbr

agresiflik ile piskopatlık arasındaki farkı araştırmalısın bence.

bu arada turabi şovmendi.

Alıntıları Göster
    Piskopat değil Psikopat. Bana Erman'ın psikopat olduğuna dair hangi görüntüsünü gösterebilirsin?

Agresifliği konusunda öyle ama çocuğa da mobbing uygulandığını biliyoruz. Bağırmak ise bunu başkası da yapıyor. Bu mu yani bağırıyor o yüzden uyum sağlayamadı yolladık.

Çok mantıklı :)

Yarışmanın bir kuralı var. Demek ki kuralı yokmuş onu anladık.

• Hiç önceki yıllardaki tadı yok. Bakıyorum bakıyorum ama bir şeyler eksik hep. Artık hırs mı dersiniz o gergin dokunsan patlayacak olan ortam mı dersiniz bilemiyorum. Özellikle o cambaz oyunundaki o atmosfer neydi öyle? Ada sakinlerini zorla getirmişler gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Evet hocam dusununce size hak verdim bugunden itibaren donanımhaberi bırakıp tribununden kombıne alıyorum evde survivor ızleyip saflaşmaktsnsa tribunde kufredip uyanıklaşayım sayenizde ustad

Alıntıları Göster
    Her zaman akıl verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Uğur reis gidince adayı boş buldu hocam.

Alıntıları Göster
    Öyle olmuş belli ki. Kasıntı bir de. Uğur bunu madara ederdi ama uğraşmak istemediği için gitti sanırım. Bir de eski karısının eski sevgilisiymiş.

Perviz açılsa da, şu çöpü gömse artık.

• İlk ılık şampiyonumuz Cemal olucak

• quote:

Ünlüler bu sene bayağı çöp ya. Kadınlardan sadece sarı tişörtlü işe yarar. Erkekler fos. Gönüllüler bu sene bunların içinden geçecek belli ki. Uğur gitmeseydi, Mert ile sağlam kapışırlardı.
    Valla iyi yaptı bence. Acunun bu kadar müdahale ettiği bir yarışmada olup polyanna olmaya çalışmaktan daha iyidir :)

Bu sene Acun bağıranı atıyor torpilliler hariç. İhtar mihtar yok şak diye yolluyor işte gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAngelita

Turabi de yuzemiyodu, 3. Sezonunda anca ogrendi yuzmeyi

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    öyle deme danla döver valla seni
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.