Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Yasin son 8den sonra elenecek son 4e kalamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Şunu çerçeveletip asmak istiyorum. İşte bu kadar abi şunları düşünecek beyin yok gönüllülerde
    Hakan Hatipoğlu da bunu çok net özetledi hocam. Barış'ın geçmiş şampiyonlar gibi bir karakter çizmediğini ancak şampiyon olursa diğerleri yüzünden olacağını söylüyor. Videonun devamında 2017 sezonunu hatırlatıyor bana diyerek aralardan Ogeday gibi birisinin sıyrılabileceğini ve bunun da Berkan olabileceğini dile getiriyor.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam Berkan zor ya oylamada çok az sms alıyor ben sanmıyorum ki bu sene Berkan şampiyon olsun ilk 4lü adayım bile değil. Özellikle Yasin'in yanında takılması onu kötü etkiliyor. Performansı çok iyi o ayrı. Ama sürekli birilerinin etrafında takılıp antipatik bir karakter çiziyor.

Benim son 4 lü adayım, barış-ersin-mert-aycan. İlk üçlü çok rahat kalırlar gibi geliyor. aycanda kararsızım ama diğer kalan isimlerin arasından yine sıyrılabilecek kişi oymuş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 23 Nisan 2020; 16:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Başkan be.
    Biat edeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Bunu hatırlamıyorum. Önlerinde yediyse sinirlenmeye hakkı yok.
    Yedi yedi. Hatta sonrasında diğerleri Evrimin önünde yediler diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Hocam Berkan zor ya oylamada çok az sms alıyor ben sanmıyorum ki bu sene Berkan şampiyon olsun ilk 4lü adayım bile değil. Özellikle Yasin'in yanında takılması onu kötü etkiliyor. Performansı çok iyi o ayrı. Ama sürekli birilerinin etrafında takılıp antipatik bir karakter çiziyor.

Benim son 4 lü adayım, barış-ersin-mert-aycan. İlk üçlü çok rahat kalırlar gibi geliyor. aycanda kararsızım ama diğer kalan isimlerin arasından yine sıyrılabilecek kişi oymuş gibi duruyor.
    Ben Berkan'ın diğerleri gibi çok fazla Yasin'e yanaştığını düşünmüyorum. Şu an sadece Barış'a biraz uzak olduğu için o tarafta gibi görüntü çiziyor olabilir.

Yasin böyle yapmaya devam ederse Berkan'la takışabilir. Berkan o kadar yancı bir karakter gibi gelmiyor bana.

Diğerleri gibi değil sesini çıkartıyor. Kavga günü sırasında Yasini eleştirmişti. Yasin adaya geldiğinde tanıtımda kusurluk bir şey yok dese bile full görüntülerde Yasin'e biraz yüklendi ama biraz zamansız oldu gibi orayı iyi ayarlayamadı :)

Berkan yancılığa girmezse ve bu süreç içinde Barış biraz yıpranırsa üstüne Berkan oyunlarda farkını gösterirse bir ihtimal çıkabilir. Ancak olayları iyi yönetebildiğini de düşünmüyorum. Sürekli gaz hareketleri onu iyi göstermiyor ama orası kesin.

• Son 4 tahminim Barış-Aycan-Mert-Nisa

• Ezgi panoramay bağlanacak ❤️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

• Barış konuşmuyor diye adama sinsi planlı gelmiş diyorlar şaka gibi abi adam plan yaparak geldi madem o zaman adama bulaşmayın,dedikodusunu yapmayın planı suya düşsün niye yapıyorsunuz

Elif ünlülerde çokmu konuşuyor ona niye kimse birşey demiyor

Barış sms'te 1. olmasa yine adama çıkıp bunları söylermiydiniz?

Herkes biliyor ki adamın sms gücünden korkup adamı karalamaktan başka birşey yaptığınız yok ayrıca adam bir takım planlar yapıp gelmişte olabilir sonuçta bu bir yarışma adam elbette oraya kazanmak için gidiyor arkadaş bulmaya gitmiyor yasin de oraya planlar yapıp gitti mert'te planlar yapıp gitti kimse kimseyi kandırmasın burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

BİZİ NEDEN SEVMEDİN ACUN

kaynak:weros98

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

AHHAHAHHAHAHAHAH

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• Yasin'in son 8'e kalması bayağı zor. Şu durumda bile sürpriz 1-2 kişi dışarıda kalabilir.

• Keşke Berkan ve Cemal Can'ın kulağına biraz üfleseler.
  • yunus emre başkan barış yılanından kurtulunca kendini buldu resmen be

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

• ARKADAŞLAR BENCE BARIŞ KAZANACAK YARIŞMAYI RAKİBİ BİLE YOK BANA GÖRE ŞUAN

BU ARADA AMELİYATTAN EN GÜZEL YUNUS EMRE BAŞKAN ÇIKIYOR
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam

• 
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.