Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • barış ünlüler adasından ayrıldığından beri ünlülerde ortam süt liman. mert falan demişti zaten siz başınıza büyük bir bela aldınız şimdi siz düşünün diye. tamamen haklı. sorunlu biri barış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 21 Nisan 2020; 0:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor tarihinin en geri zekalı Gönüllüler takımı. 2016'daki Gönüllüler'den daha kötüsü gelemez derken daha kötüsü geldi. Barış bunların ekmeğini yemesin de ne yapsın? :))
  • Aycan Sultan bu Nisa ergenini evire çevire dövmeli diyenler??

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Meryem bile olsaydı bu Yasin'e tepki koyardı. Yasin onun da üzerine oynuyordu.

Ödüle neden Ceyhun abiyi götürmedin diye kıza parlıyordu.
    Meryem baskın karakterdi.
    Şuan adada olsa bence Barış'a yakın olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

ne olmuyor yalan mı. barış geldiğinden beri gönüllüler adasından kavga gürültü eksik olmuyor. o yokken sadece evrimle yasinin tatlı sert atışmalarını izlerdik. şimdi barış gittiği her yeri karıştırdığı gibi gönüllüleri de karıştırdı

Alıntıları Göster
    barışta bir şey var. bu sene survivor normal değil abi. adadaki her olay barışa yarıyor? nisa and içmiş heralde barışı şamp yapcam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waramon

takım makım yok artık fragmanda herkes cephe almış zaten, çıkacak semih gibi "hepinizi teker teker..." diyecek. ardahan zaten kaçacak delik arar, evrim ben senleyim zaten lol der, berkan ben napıyom la bu yasinle der, kalan dörtlü de zayıftan başlayıp birbirini yer
    İmkansiz

Dondurma avcısı baris kadar pasif eylem yapan yarışmacı daha görmedim.O sözü geçen senelerdeki şampiyonluk adayı herhangi birine söyleme ihtimali sıfır nisa denen aglagin

Ama biliyor ki adam sessiz paso gidip hesap soruyor millet dışlıyor itekliyor falan bu da sürekli bakış kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

ünlülerden bir kişi daha çıkmayacak mı?
    Her 2 takımdan 2 aday daha çıkacak. Toplamda 6 aday çıkmış olacak.
  • Survivor ekstra Semih çok akıllı adam, Barış'ın ruhunu biliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan acun şu yasini gönüllülere niye getirdin adam aylardır içine ediyor takımın. Bari yunus yerine bu salağı atsaydın ünlülere hem orda iyice ezilirdi hemde gönüllüler oyun alırdı. 2 aydır diyorum gönüllülere en fazla zararı veren kişi yasindir.

• kral400 kullanıcısına yanıt
    barış yasin mert kişiliksiz. bunlardan cacık olur ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Aycan Sultan bu Nisa ergenini evire çevire dövmeli diyenler??

Forumda para toplayıp karakoy iskeleden dominike vapur kaldıralım.Sonra inip cakma 3t-biskuvi cemal-aglak nisa-azgin babusu sabaha kadar dinlene dinlene dovelim diyenler

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

barışta bir şey var. bu sene survivor normal değil abi. adadaki her olay barışa yarıyor? nisa and içmiş heralde barışı şamp yapcam diye.

Alıntıları Göster
    adadaki her olay barışa yaramıyor. o olayları analiz edemeyenlerin sorunu. biri senin yemeğini senden araklasa o nasıl karşı tarafa yarar. biri sana saldırsa bu nasıl karşı tarafa yarar. bunu göremeyenler barış fanı oluyor işte. normalde bu barış ilk bu yemek mevzusunda falan şutlanmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 21 Nisan 2020; 0:33:48 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ah bir Bozok, Turabi'nin falan olduğu takıma denk gelseydi keşke!!!

• NeonGenesisEvangelion2 N kullanıcısına yanıt
    gönüllüler kimi yazarsa yazsın. yunus emrenin oy potansiyeli sıfır. yunus emre gidecek.
    tahammül edemediğimiz. gizem ezgi çöpleri kacak. gizemde gidebilir ama
  • Enerji motivasyon reisi boş mu geçeceğiz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Şampıyon Barış

• Bu gizem kadar utanmaz bir insan görmedim. Hem her oyunu kaybediyor hem de barışa atıp tutuyor. İnsanda bir utanma olur

• 2017: Ogeday dostum beni neden yazdın?
    2020: Barış survivora sen neden geldin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nisa'ya biri dur desin! Ünlülere geçmek isteyen Evrim ben nereye geldim diyordur kesin.
  • KUDURUN. ŞAMPİYON BARIŞ.

• 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.