Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Sinirden ekranı patlatmak istediğim tek sezon Barış sen de delikanlılığını göster sms birincisi ol TAKIM İÇİN vurgusunu çok yapıyosun o yüzden yasinin ismini ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Olmuyor kanka pek zorlama.

Alıntıları Göster
    ne olmuyor yalan mı. barış geldiğinden beri gönüllüler adasından kavga gürültü eksik olmuyor. o yokken sadece evrimle yasinin tatlı sert atışmalarını izlerdik. şimdi barış gittiği her yeri karıştırdığı gibi gönüllüleri de karıştırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meryem bile olsaydı bu Yasin'e tepki koyardı. Yasin onun da üzerine oynuyordu.

Ödüle neden Ceyhun abiyi götürmedin diye kıza parlıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

gönüllüler adasında tek huzur kaçıran adam barış
    Boşverin hocam siz yunusu desteklemeye devam edin

• Dondurma olayından sonra çenelerini bu bu konuyla ilgili bir konuşup öbür gün kapatsalar, barış takıntısını bıraksalar yarışmada en az 2 3 kişinin daha şansı artacak. Sonunu merak ettiğimiz bir yarışma olacak. Israrla bırakmadılar adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 21 Nisan 2020; 0:28:34 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    bence de barış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Yasin barışı çekemiyor ve kıskanıyor. Adamın performansını da kıskanıyor, oy potansiyelini de kıskanıyor, her şeyini kıskanıyor. Nasıl ama nasıl kuduruyor var ya. Kuduz köpekten farkı yok. Barış yarın Yasini potaya koyarken zevkle izleyeceğim
    Mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Boşverin hocam siz yunusu desteklemeye devam edin

Alıntıları Göster
    yunus emre başkan bu gece gönüllülerin kafasına vura vura oyunu kazandırdığı için kuduruyorsunuz biliyorum

• Tatilci ezgi-babaanne gizem Allah aşkına şu programdan gidin ya

Reyting katkısı desen yok oyun performansı desen yok karakter desen yok.Adadaki fare bile sizden daha faydalı

• bu nisa'ya öyle böyle gıcık olmadım, emzikli şımarık bebeler gibi şımartılmaya mı geldin survivor'a diye soran oldu mu ki sana da sen gelmişsin barış'ın başına hesap soruyorsun, böyle şımarık ergenlere halk gereken tepkiyi verecektir, %100 barış şampiyon olacak kudursanız da sonuç değişmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 21 Nisan 2020; 0:28:37 >
  • takım makım yok artık fragmanda herkes cephe almış zaten, çıkacak semih gibi "hepinizi teker teker..." diyecek. ardahan zaten kaçacak delik arar, evrim ben senleyim zaten lol der, berkan ben napıyom la bu yasinle der, kalan dörtlü de zayıftan başlayıp birbirini yer
  • Bu yasin zamanında çocuklar beni çok seviyor diyordu burada da görüyoruz zaten.Burda da çocuk fanları çok.Enes batur fanıdır ayrıca bunlar

• Bu yasin neyine güveniyor anlamıyorum performansı çok kötü dışarda seveni yok konseyde adı çıktığı an elenir adadaki yancılarıda kurtaramayacak.

• NeonGenesisEvangelion2 N kullanıcısına yanıt
    ünlülerden bir kişi daha çıkmayacak mı?
  • quote:

ne olmuyor yalan mı. barış geldiğinden beri gönüllüler adasından kavga gürültü eksik olmuyor. o yokken sadece evrimle yasinin tatlı sert atışmalarını izlerdik. şimdi barış gittiği her yeri karıştırdığı gibi gönüllüleri de karıştırdı

Alıntıları Göster
    Yav he he olmuyor.
    Yasin oyun başlayana kadar tahrik edip oyunu satıyor.
    Ayrıca kolpa her maç 2/0 yapıyor nerdeyse.

• quote:

yunus emre başkan bu gece gönüllülerin kafasına vura vura oyunu kazandırdığı için kuduruyorsunuz biliyorum

Alıntıları Göster
    Bravo hocam

• Şampıyon Barış

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• gönüllüler yemin etmiş barışı şampiyon yapacaklar
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Yasin anırınca ses etmiyorlar, tabi kavga olmaz. Yasin yenilince ne yapıyor ediyor takıma suç buluyor.

• Yasini seven yakınınız varsa direkt ilişkiyi kesin

• 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.