Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Metz

Hocam ben 2 sezonuda izledim 33. ve 34.sezon link atabilirim

33.sezonu Turabi kazandı, 34. sezonuda kazanırdı diskalifiye edildi (kendim çekildim dedi bu arada)

İlk sezon millet birbirini yerken, Turabi Survivor'dan profesyonel olduğu için 10 numara yarıştı. Kendisini Survivorda sevmiyordum ama Challenge da harbi hakkını verdiğini gördüm.

Spoilere link attım, ingilizce bu arada

https://www.primewire.li/tv/33075-watch-the-challenge

Alıntıları Göster
    Acur efendi gelecek sezon allstar yapma gafletine düşerse yine, Turabi bile gelmez

Orda ödül 1milyon dolar, bölüm başı reyting falan burda büyük ödül 500bin lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gönüllüler birbirini yesin

biz partye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Acur efendi gelecek sezon allstar yapma gafletine düşerse yine, Turabi bile gelmez

Orda ödül 1milyon dolar, bölüm başı reyting falan burda büyük ödül 500bin lira

Alıntıları Göster
    Oradaki oyunlardan sonra, Survivor'daki parkurlar Turabi'ye çıtır çerez gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stdbr

berna arıcı diye biri seneye survivorda olduğunu söylüyor.

1:08:05

• quote:

Orijinalden alıntı: OnbaşıYamtar

Erman başkan nerelerdesin.
    Höyt dedim mi kolpa yasin tekmil verirdi beee
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist93

Baris ileride semih gibi elenebilir. Semih'in de fan kitlesi coktu ama bir o kadar da nefret eden vardi, bu yuzden elenmisti.
    Semih hem ütopyadan hem de survivordan anti topladı gönüllüler takımının tamamıyla kötüydü Serkaycılar Damlacılar daha sonra Atakancılar vs karşısında sms olarak güclü isimler vardı Barış'ın karşısında sms olarak şu an kimse yok belki Cemal Can derdim ama o da Yasin'le takıldığından dolayı çok eleştri aldı.
  • Koşun Panoramada İhsan ve Gökhan Barış'ı parlatıyor

Hakan ve Bora da antilik yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Koşun Panoramada İhsan ve Gökhan Barış'ı parlatıyor

İhsan her sene aynı tipleri parlatıyor geçen sene AtYus övüyordu sabah akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Alıntıları Göster
    Ermanın küsküleri Yasin'i yamultmuştu.

Daha sonra buraya kavga etmeye gelmedik gibi alttan alır konuşmalar yapıyordu

Çünkü adam kolpalar kolpası atar gider bağırışlarının hepsinin içi boş.

• quote:

Koşun Panoramada İhsan ve Gökhan Barış'ı parlatıyor

Şu Gökhan ne sevimsiz bir tip. Exatlon dönüşü diğerleri karantinadayken birkaç bölüme çıktı diye bunu almışlardı da onlar döndükten sonra her gün düzenli gemese de kalıcı oldu orada bu sezon. Sanırım yarışmacı seçiminde en yetkili birkaç kişiden biri. Son 3 sezondur yaşanan dengesiz kadro rezilliklerine rağmen ödüllendirip bir de yayına çıkarıyorlar herifi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

İhsan her sene aynı tipleri parlatıyor geçen sene AtYus övüyordu sabah akşam.

Alıntıları Göster
    Genelde beğenirim ama öyle gözüküyor

Panoramada artık daha rahatlar sanki. Özellikle sosyal medyadan gelen eleştirilere daha direk yanıt verebiliyorlar. Bazı şeylere açıklık getirme çabası içindeler.

Gökhan'ın da olması bunda etken tabi.

• Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim Survivor başlangıcından bu yana Yasin devamlı ortalığı karıştırıyor, şampiyon adayı olduğu için, adada sağladığı hegemonyayı bozmaması için Barış'a yüklenip duruyor. Evrim'e her fırsatta bağırıp yüksek sesle konuşan adam kendisine bağırılınca sinirleniyor. Akşam tamamını izleyince göreceğiz ama bence yine Yasin haksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Böyle şeylere izin veremeyiz. Burada fiziksel temaslar yasam. Ağır bir yaptırım olacak.

(Ertesi gün)

Karar verdik, bu haftaki oyunlarda oynamayacaksınız.

Alıntıları Göster
    ciddi ciddi barış - yasin ikilisinden birinin diskalifiye olacağına inanmışlar gece boyunca foruma yazmışlar

şöyle söyliyeyim. Barış, Yasin'in ağzını burnunu dağıtıp üstüne +18 tehdit bile etse diskalifiye olmaz. acun bir kılıf uydurur
    bu sene ki acun medya'nın manevi evladından söz ediyoruz
    açın bakın panoramalarda,extra'larda nasıl cilalanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 20 Nisan 2020; 17:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Şu Gökhan ne sevimsiz bir tip. Exatlon dönüşü diğerleri karantinadayken birkaç bölüme çıktı diye bunu almışlardı da onlar döndükten sonra her gün düzenli gemese de kalıcı oldu orada bu sezon. Sanırım yarışmacı seçiminde en yetkili birkaç kişiden biri. Son 3 sezondur yaşanan dengesiz kadro rezilliklerine rağmen ödüllendirip bir de yayına çıkarıyorlar herifi.

Alıntıları Göster
    Henüz yeterince ekran rahatlığında değil. Bora da biraz öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 20 Nisan 2020; 17:28:36 >

• HEPİNİZ TAŞIN ALTINA BENİ SOKTUNUZ 39 DERECE ATEŞLE YATARKEN

YUNUS EMRE BAŞKAN
  • Dondurmacı elenmez. Oylarıda yer

• Metz kullanıcısına yanıt
    Bunları hep dedik başganla uğraşanın çocuğu olmaz dedik yapmayın dedik ama dinletemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 20 Nisan 2020; 17:37:46 >
  • quote:

Henüz yeterince ekran rahatlığında değil. Bora da biraz öyle.

Alıntıları Göster
    Bora denilen elemanın gözü biraz kayık mı sanki

• barış parlama cilalama ltd şti iş başında. milyonların uyuz olduğu garidese çattırdılar adamı gelsin oylar. hastalanıp hastaneye gidiyorlar hemen istihbarat topluyorlar. ne güzel valla. arada bir hastalanıp gideceksin vatandaşın görüşlerini öğrenip gelecek taktik değiştireceksin. SONUNA KADAR YUNUS EMRE BAŞKAN NEYSE O DELİKANLI ADAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 20 Nisan 2020; 17:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Oradaki oyunlardan sonra, Survivor'daki parkurlar Turabi'ye çıtır çerez gelir.

Alıntıları Göster
    Ama aynı tarzda değiller diye düşünüyorum. Abd deki yarışmanın karşılığı fear factor diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.