Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Ölühaber Donanımcısı Ö kullanıcısına yanıt
    Hala twitter denen çöplük yuvasında takılan var mı hocam? Allah aşkına yıl olmuş 2020.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

tam bir ahtapot, Patrick'in oğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

beyler 2017 survivorun tam bölümlerini nerden bulabilirim
    Keşke birinde öyle bir arşiv olsa da bulabilsek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

beyler 2017 survivorun tam bölümlerini nerden bulabilirim
    bende arıyorum, son gerçek survivor

birleşme partisinde bile börek kavgasının yapıldığı tek survivor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bende arıyorum, son gerçek survivor

birleşme partisinde bile börek kavgasının yapıldığı tek survivor

Alıntıları Göster
    hocam you tubeden buldum ama görüntü kalitesi tatmin etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Arkadaşlar sağlık sorunları nedeniyle 1 haftadır yanınızda değildim. Yeni yeni kendime geliyorum. Bir bakayım dedim 350 sayfa ilerlemiş forum. Bu ne hız hepsini okuyup size yetişmeye çalışacağım. 1 hafta dir hastane hastane dolaşıyorum. Bir anda 4 problem birden nasıl görünür ya bir insan da eskiden kalma böbrek şişme si vardı. Üşütünce daha da şişip o bölgeye müthiş baskı yapıyordu. Onun yanında birde idrar yolları iltihabı safra kesesinde taş. Bütün bunlara bağlı olarakta ciğer de su ve iltihaplanma. Tabi en önemlisi de bu şimdi onun düzeltilmesi seviyesindeyiz. Bir 5 gün daha sabah akşam serum yiyeceğim. Sonra düzelir inşallah.
    geçmiş olsun hocam. sen tez vakitte iyileş gel hele ben gerekirse özet geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Birisi şu adamın yediğine bişeyler atsın yeter artık yarışmanın başından beri birilerini öpüyor kucaklıyor.

Alıntıları Göster

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Barış başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 20 Nisan 2020; 19:7:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Allah Allah youtube'ta Barışçılar var burda da Y.Emreciler var.Garip geldi.
    Youtube bot hesap dolu hocam. Barış tüm kazancını yatırmış gelmiş ben gidince beni şişereceksiniz demiş 10-15 kişilik ekip kurmuş.

Yunus Emre başkanı halk destekliyor. Halkın sesi DH

• quote:

Arkadaşlar sağlık sorunları nedeniyle 1 haftadır yanınızda değildim. Yeni yeni kendime geliyorum. Bir bakayım dedim 350 sayfa ilerlemiş forum. Bu ne hız hepsini okuyup size yetişmeye çalışacağım. 1 hafta dir hastane hastane dolaşıyorum. Bir anda 4 problem birden nasıl görünür ya bir insan da eskiden kalma böbrek şişme si vardı. Üşütünce daha da şişip o bölgeye müthiş baskı yapıyordu. Onun yanında birde idrar yolları iltihabı safra kesesinde taş. Bütün bunlara bağlı olarakta ciğer de su ve iltihaplanma. Tabi en önemlisi de bu şimdi onun düzeltilmesi seviyesindeyiz. Bir 5 gün daha sabah akşam serum yiyeceğim. Sonra düzelir inşallah.
    Çok geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum.

Bu arada ben safra kesesi ameliyatı oldum. Yani keseyi komple aldırdım.

• quote:

Çok geçmiş olsun inşallah sağlınıza kavuşursunuz bir an önce hocam. Dikkat edin

• Panoramada tanıtımdaki kavgayı konuşmadılar. Herhalde fazla tartışıp reytingi düşürmek istemediler
  • Bazı arkadaşların Survivor 2017 aradıklarını görüyorum

Survivor 2017 ada hayatı, Hugo da tolga abiye küfür edilen bölümü bulmak gibi.Herkes neler olduğunu biliyor fakat arşiv yok izlemek imkansız acur ılıncalı yüzünden

Gelmiş geçmiş tek gerçek survivora burdan selam olsun

• 2017 zamanı da "bu ne biçim Survivor diyenler?" vardı. Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler.
  • Yasin'le aynı mekanda yarım saat durulmaz adamlar 24 saat aynı adada,birinin patlayacağı belliydi
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Twitterda da Cemalciler var xjdjdjejxmd

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Barış başkan.
    Süpersin hocam. Seri artılıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 20 Nisan 2020; 19:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Yasin'le aynı mekanda yarım saat durulmaz adamlar 24 saat aynı adada,birinin patlayacağı belliydi
    Müthiş yorum.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.