Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19511952195319541955
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yahu sanki hiç Acun'u tanımıyorsunuz arkadaşlar. Acun daha öncede bunları açıkladı. Hatta bir olayda şimdi bu yarışmacı gidip yumruk atsa haksız olur mu gibisinden laflar bile etti.

Yarın olsun bir olayın tamamını izlemeden net yorum yapan hatalı duruma düşer.

Şu an görülen şey Barış tahrik ediyor ama nedense aşırı sinirli ve sonrasında Yasin ayağa kalkıyor ki kalkması normal ama daha büyük bir hata yaparak ittiriyor ve bazı şeyler söylüyor bunun üzerine Barış Yasinin üzerine gidiyor ve karşılıklı bazı hamleler var.

Yarışmanın geçmiş sezonlarını izleyenler çok iyi biliyor ki diskalifiye olmayacak.

Ceza alırlar, özürlerini dilerler, bana göre düşük ihtimal ama en kötü takımları değişir, bir daha yapmayacaklarının sözünü verirler ve yola devam ederler.

Alıntıları Göster
    Barış'ı savunmanın hiçbir faydası yok. Üstelik Acun bugün canlı yayında açıkladı kararı daha vermedik diskalifiye olabilir diye. Eğer Acun seyircinin görüşünü bile bilmeden bunu diyorsa ve tanıtımdaki görüntülerde de büyük bir şiddet varsa yarını bekleyelimin mantığı da yok. Berkan da bu çocuğu başta sakinleştirmeye çalışıyor ona da ters çıkışıyor.

• Turabi olsa şurda alayını hoplatırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

Bu Aycan bir tek bana mı itici geliyor?

Alıntıları Göster
    Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Sen farklı fragmanı izlemişsin Yasin Barış'ın üzerine neden gidiyor? Kendisine ters cevap geldiği için. Yani tahrik oluyor. Oyunu kaybetse de takım arkadaşına ters ters konuşamaz. Yasin üzerine gidince de olayı kavgaya çeviriyor. Yasin durduk yere mi ittirdi sence? Yasin'in ordaki tek hatası ittirmektir ki onu da boşa yaptığını düşünmüyorum. Ama Barış direkt saldırıyor.

Alıntıları Göster
    Kardeş ondan önce de Yasin oyun sonu çıldırıyor kimse ona gidip ters bişey diyor mu demiyor aynısını Barıs yapınca biri hemen olaya giriyor neden topu atıyon diye. Ayrıca sinsi her şeyi kurgu dediğiniz Barış Yasine ters biseyler mi söyleyecek de Yasin bu kadar kuduracak? Barıs madem her şeyi kurguluyor planlıyor bunu da planlar. Barıs antiliğinden Yasin denilen boşu savunur olmuş ya bu forum daha da bir şey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Açılın tespit kasmaya geldim. Barışla yasinin bu kadar kudurmasının sebebi berkanın gönüllülere gelmesidir.(berkanın burada bir suçu yok yanlış anlaşılmasın)
    Bana göre;
    YASİN:Berkan adaya gelince 2. plana atıldığını hissetti, berkanın cemal can, nisayla iyi olmasını onu içten içe rahatsız etti. Kısaca iktidarının sarsıldığını hissetti; sonunda KUDURDU

BARIŞ: Çok güzel kafasında strateji yapmıştı, tek takılırım mağduru oynarım, buradan da finale kadar uzanırım diye düşünüyordu. Sonra berkan gelince ''ne oluyor '' dedi kendi kendine. Hem performansı iyi, hemde enerjik, herkesle iyi geçiniyor. Sonra ''ben böyle suskun kalırsam ilerde bu berkan başımı ağrıtır, finale gidersem tüm takım berkanı destekler bende şampiyon olamam''diye düşündü. Birkaç gündür böyle pozitif, takımla iletişim kurmaya çalışıyor vs bundan dolayı işte. Sonra o da KUDURDU

Ve işin güzel tarafı berkan farkında olmadan, kudurttuğu iki kişinin fitilini yakıp, birbirine çarpıştırdı
    Sen yaptıysan güzel tespit :)

Ancak bu fitilden Berkana bir puan çıkmaz. Hatta fitili ateşleyen olarak Berkan bile gösterilebiliyor.

Ayrıca Berkan olayı düzgün ayıramayıp Evrimin araya girmesiyle puan bile kaybedebilir :)

Berkan realitenin içinde yok. Survivor'da kavga bile olsa bir realitenin içindeysen birisinden biri hatta ikisi yükseliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yunus Emre nin Allah yolunu açık etsin

Survivor ekstra Furkan
  • Bunlar birbirlerini yiyip dursunlar Aycan aradan sıyrılıp şampiyon olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Bence de saf birisi hocam.Herkes laf atıyor da çocuk hem sonradan geldi gönüllülerde dışladılar Acun ünlülere gönderdi kendince takımda yer edinmeye çalışıyor.O yüzden 1-2 cümle söyledi eski takımına karşı.
    Kesinlikle hocam
    Ayrıca başkanın mizacı öyle dediği lafların altında her zaman bir şaka var
    Bunu bildikleri için tepki de vermediler pek zaten

Dobralık ve dürüstlüğe alışkın olmayan insanlar fanlık için başkana sallıyorlar özet bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Ares

Bu mesaj silindi.
    Ankaralıyım Yasin gibi asarım keserim modunda takılanlar hep dayak yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 20 Nisan 2020; 2:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Adamın aldığı sayıyı bile kesmiş oyun videosundan.

Alıntıları Göster
    Acunmedya neden ne sebeple yapıyor bilmiyorum ama çocğun üstüne dehşet oynuyorlar
    hem algıda,hem prodüksiyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Barış'ı savunmanın hiçbir faydası yok. Üstelik Acun bugün canlı yayında açıkladı kararı daha vermedik diskalifiye olabilir diye. Eğer Acun seyircinin görüşünü bile bilmeden bunu diyorsa ve tanıtımdaki görüntülerde de büyük bir şiddet varsa yarını bekleyelimin mantığı da yok. Berkan da bu çocuğu başta sakinleştirmeye çalışıyor ona da ters çıkışıyor.

Alıntıları Göster
    Diskalifiye olabilir dedi mi ben duymadım :) Toplantı yapacaklarını söyledi.

Bakalım yarın olay "bana göre" netleştiğinde yine aynı şeyler mi söylenecek göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Bunlar birbirlerini yiyip dursunlar Aycan aradan sıyrılıp şampiyon olacak

Aycan Sultan
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım hocam bir yerden görmedim, görsem twitterda gördüm vs diyorum zaten
    Hocam orada berkanın hiçbir suçu yok, genel olarak uyarı anlamında kötücül olmayan bir şey söylüyor, ama ne hikmetse içten içe kudurttuğu iki kişi kavgaya tutuşuyor
    En azından berkan ayırmaya çalışıyor; ardahan, cemal, hatta diğer takım nerde göremiyorum ben
    Berkan barış aklansın diye elbette bazı kesim tarafından karalanmaya çalışılıyor hocam, onları çokta dikkate almamak lazım; çünkü saçmalıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Yunus Emre Başkan kafa kafaya vurduttu hocam
    Akıllarını alırdı hocam akıllarını
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    dominikten istanbula uçarlardı hocam karantinaya rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Birini değil ikisini birden yollasın
    Nasılsa Aycan şampiyon olacak adaletten ödün vermesin
    Şampiyonluk kutlamalarına davetlisiniz hocam. Dj Cemal Can da orada olacak.

• 
Sayfa: önceki 19511952195319541955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.