Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Sacma sapan muhabbetlerin kaynagi resmen. Cok sacma degil mi ? Yoksa bir tek bana mi sacma geliyor !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Ares

Bu mesaj silindi.
    Liseli gibi kim alır muhabbeti yapmam ama Barış net döver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Berkan’ı mı destekliyorsunuz ?

• Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Ben berkanın herkes içinde survivor şampiyonluğunu en çok hak eden olduğunu düşünüyorum. O yüzden evet, berkan çok ciddi bir hata yapmazsa şu anlık berkanı destekliyorum
  • hocam aldığım bilgiye göre taner diskalifiye edilmiş
    yüzerek adaya gelen 3T yasine el kol yapan barışa saldırmış
  • Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Aycan olamaz bence Evrim bile daha etkili survivor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Ben yaptım hocam bir yerden görmedim, görsem twitterda gördüm vs diyorum zaten
    Hocam orada berkanın hiçbir suçu yok, genel olarak uyarı anlamında kötücül olmayan bir şey söylüyor, ama ne hikmetse içten içe kudurttuğu iki kişi kavgaya tutuşuyor
    En azından berkan ayırmaya çalışıyor; ardahan, cemal, hatta diğer takım nerde göremiyorum ben
    Berkan barış aklansın diye elbette bazı kesim tarafından karalanmaya çalışılıyor hocam, onları çokta dikkate almamak lazım; çünkü saçmalıyorlar
    Berkanın 2 hatası var. Birincisi oyun kaybetmiş ve gergin bir yarışmacıya direk orada bir laf ediyor. İkincisi oyun kaybeden bir yarışmacı her zaman bir şeyler fırlatabilir.

Eğer fırlatılan şey birisine zarar vermiyorsa veya verecek bir tehlike yaratmıyorsa bu durumda hiçbir eleştiri getirilemez.

Ben oyun kaybettim gittim bir şeyler fırlattım. Kime ne? Herkes sinirini farklı bir şekilde çıkartabilir. Kendi özgürlük sınırları içindeyse problem edilmez.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Bence Barış ve Yasine 1 hafta oyunlarda oynamama cezası verilir sonra acun futbola bağlar Zidanenın kafa atmasına sonra kapanır.Bir ihtimalde Yasin veya Barış ünlüler takımına geçer.Ama büyük ihtimalle ilk söylediğim gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette Yasin'in küfürlü videolarıda var. Şu Yasini eleyin gitsin
  • Oynamama cezasında gönüllülere yazık değil mi ? 2 adamları oynayamayacak belli bir süre. Bence olması gereken barışın ünlülere geçmesidir; berkanın önünü aç artık acun !!!
  • ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    HIRSIZLIĞI meşrulaştırma behey gafil

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

İnternette Yasin'in küfürlü videolarıda var. Şu Yasini eleyin gitsin
    Hocam acun sms i kaldırıp düello sistemi getirmeli
    düelloda kavga ve dövüş üzerine olmalı
    başkanla yasin düelloya çıkıp başkan tarafından dövüle dövüle gönderilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam acun sms i kaldırıp düello sistemi getirmeli
    düelloda kavga ve dövüş üzerine olmalı
    başkanla yasin düelloya çıkıp başkan tarafından dövüle dövüle gönderilmeli

Alıntıları Göster
    bravo hocam :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 20 Nisan 2020; 3:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Ares

Bu mesaj silindi.
    Ben Barış'ın bu sinirini daha önce bir şeyler olmasına bağlıyorum. Benim tahminim Barış'ı sinirlendiren bir şeyler olmuş.

Eğer hiçbir olay olmadan Barış bu derece sinirleniyorsa o zaman çok daha hatalı duruma geçer benim gözümde.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam orada berkan direkt barışı hedef almıyor ki ortaya söylüyor lafını ama kuduranlar belli. Hadi diyelim berkan barışa laf etti niye o zaman barış gidip berkana çıkışmıyor yada kavga etmiyor ? berkanın orada suçu falan yok sadece berkanın gelmesinden rahatsızlık duyan, ve sonunda paylayan 2 mayın var. Bugün olmasa yarın patlardı bu ikisi. Berkan farkında olmadan(kötü niyetli olmadan) fitillerini ateşledi sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bence Barış ve Yasine 1 hafta oyunlarda oynamama cezası verilir sonra acun futbola bağlar Zidanenın kafa atmasına sonra kapanır.Bir ihtimalde Yasin veya Barış ünlüler takımına geçer.Ama büyük ihtimalle ilk söylediğim gibi olur.
    Yüzde 100 kadar eminim öyle olacak hocam.
  • 
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.