Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18361837183818391840
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Yasin ve tayfası hakkında dediklerinin neyi yanlış?

Alıntıları Göster
    Barış a yıkama yağlama yaptı ne dese haklı diyor

Eeee sen zamanında beterini Adem e yaptın derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergio Agüero kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Bu hırsızlık olayı falan boş iş de.Oyun öncesinde takım arkadaşının dedikosunu yapıp kötülemek yapılacak en büyük karaktersizliktir.Bunu profesyonel bir spor takımında yapsan döve döve kovarlar seni
    Aynen öyle hocam.

Nisa,Ardahan,Cemal üçüde omurgasız.

Zaten karşı takımdaki erkekleri demiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    BABAN VELET
  • Favorilerim: Yunus Emre Başkan ve Aycan Sultan

Olamazlarsa Barış, Mert ve Ersin Başkan da olabilir.

Yeterki şu Yasin ve dedikoducu çetesi(Ardhan,Nisa,Cemalcan,Gizem) olmasın, dayanamıyorum.
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Barışın adının yazılması tamamen barışın lehine
    Barış akıllı davranıyo bence takımı düşünüyorum diyip seyircinin de başarısızlığı dan dolayı sevmediği gizemi yazıyor şu an yasini karşısına alması bi şey ifade etmiyor sakince ilmek ilmek örüyo bence ve haklı da mağdur edebiyatının her zaman işe yaradığını biliyor adam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağdur barış
    Cornetto barış
    Hırsız barış
  • Extrada çok doğru konuşuyorlar ama gel gör millet bunlara taraf tutuyorlar diyorlar. Barış 1 yapıyorsa bu yüzsüzler 10 yapıyor biz barışı bundan tutuyoruz.
    Takımda adalet olsa barışın gönderilmesini ilk biz isteriz. Diğerlerinin yaptığı bu kadar konuşulmuyor el birliğiyle şampiyon yapacaksınız adamı. Şampiyonsun başkanım.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Corcornettooo barış

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Çok büyük karaktersizlik bu affı olmayan bir durum bence yani bunların en fazla 2-3 hafta daha görmesi lazım bu yarışmada.Ben yıllardır izliyorum bu yarışmada bu kadar karaktersizce bir hareket görmedim.

• Berkan bugün Barışı yazdıysa işler karışır.Kendini yasinlerin olduğu gruba atmış olur.Dondurma meselesinde kendisi yoktu.Halkın attığı sms her şeyi belli edecek.İçimden bir his Barışın bu oylamadan birinci çıkacağını ve bu sirki Yasinin olduğu tayfanın üstüne yıkmaya başlacağını söylüyor.Survivor yeniden başlıyor.Barış finale çıksa bile karşıdaki adamda sadece kendisi değil anti Barış fanlarınında oyu olacak.Barışın finalde kazanması o kadar kolay değil.Bu arada bu Yasin tam bir şaklaban.Barış finalde kaybedince adama sövüp durdun bugün Berkan kaybedince sus pus kaldın.Barış kazanınca takım oyunu dedin kaybedince herkes bedelini ödesin dedin.Adını yazarken kendisini yanlızlaştırmaması gerektiğini söylüyor.Adam daha gelmeden bu adamı niye gönderionuz istemiorum diodun konseyde.Mert habire bunun üstüne oynamakta haklı.Buldu tabi madeni..

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Çok büyük karaktersizlik bu affı olmayan bir durum bence yani bunların en fazla 2-3 hafta daha görmesi lazım bu yarışmada.Ben yıllardır izliyorum bu yarışmada bu kadar karaktersizce bir hareket görmedim.
    Ardahan falan omurgasız bir tip hocam.
    Sığınmış bir kolpanın yanına.
    Sırayla elenecekler bir hafta kalmak için her kılığa giriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 19 Nisan 2020; 1:20:22 >
  • Şahikaya s*rtük diyen, İlhan-Serhatın kadınlara/diğer yarışmacılara etmediği hakaretler kalmamışken çıtını çıkaramayan Semaya bak sen neler demiş
  • Sonuna kadar barış

• Barış denilen hırsız başkana haşa huzurdan o.... çocuğu demiş. Senin akbiline bastığımız günler de gelecek koçum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

BABAN VELET
    Uza

• izayoi kullanıcısına yanıt
    ZIPZIP
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaşbuğYunusEmre

Barış denilen hırsız başkana haşa huzurdan o.... çocuğu demiş. Senin akbiline bastığımız günler de gelecek koçum
    Ciddi mi bu hocam?

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Çok doğru konuşuyorsunuz hocam size satılabilir miyim

• 
Sayfa: önceki 18361837183818391840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.