Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.369.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Evet arkadaşlar elifin performansı iyi değil..... ŞAŞIRDINIZ MI evet kendisi atlet!!! olmasına rağmen 8 kişilik listede 7. sırada. Birde meryem gibi en büyük rakibi gitti ona rağmen; haftalarca nisa ve evrimle yarıştı, atlet olmasına rağmen 2'sinide geçememiş.(bilen bilir ilk zamanlar desteklediğim yarışmacı elifti benim) Harbiden survivor'a gelmiş en kötü atletlerden biri. Peki ben bunu niye belirtiyorum..... sağ olsun acun, haluk leventi vermekle elife büyük torpil geçti de ondan şimdiden instagram ve youtube yorumlarından belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 17 Haziran 2020; 14:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecawin

Anladım hocam, bugün ve yarınki oylamada birinci olan son dördü garantilemiş oluyor yani demi
    anlatılan sisteme göre ilk 2 otomatik son dörtte çünkü smsler hep 3'lü yapılacak gibi duruyor yani şu 2 günde en çok oyu alan iki kişi yarı finalist diyebiliriz kalan 2 koltuk için 6 kişi mücadele edecek
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü Anlat Bakalım sırf Demet Akalın için yapılmadıysa ne olayım. Öncekinde çağırmadılar diye Acun'a bayağı sitem etmiş.
  • bugun dokunulmazlik var mi sadece anlat bakalim mi

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Dünkü iletişimi izlemedim de geçen hafta eşiyle bi telefon konusmasını izlemiştim. Eşi hakkaten kaliteli bir insan. Bir de Sema'nın extrada dediğine göre Survivor dışındaki hayatında bugünlere gelene kadar çok zorluk çekmiş, ama yarışmada bir kez bile mağduriyet kastığını görmedim ben.
  • Hala Evrim'i destekleyenler var. Elif'e de biri sinsi demiş biri de en kötü atletlerden demiş. En saygılı ve dürüst atlerden biri. Örnek gösterilebilecek bir karakter. Performansı da yeterli düzeyde. Sitedeki performans tablosu grup oyunları dahil şekilde yapılıyor. O yüzden bire bir performanslar daha önemli. Evrim daha fazla oyuna çıktığı için puanı yüksek. Bireysel oyunlarda daha fazla oyuna çıkacakları için istatistikler daha hızlı değişiyor. Ayrıca daha önce de söyledim. Önceki Survivor yarışmalarında parkurlar daha zorlu ve iki turluydu. Evrim o tarz parkurlarda yarışsaydı durumu ne olurdu, bir düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 20 Haziran 2020; 11:47:50 >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Ne alaka Demet Akalın yok ki yine. İçmeden sarhoşsunuz siz vallahi. Nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et. Demet Özdemir ile Demet Akalın'ı karıştırmışım.
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    evrim = kötü insan. bunu egsen de buksen de katlasan da gercegi degistiremezsin. evrim gibi birini desteklemek icin ya onun gibi kötü bir insan olman gerek ya da prim icin üzerine oynadigi kisilere giciksindir destekliyorsundur. ilk ihtimal olmamani umuyorum. evrimin barisin uzerine oynamasinin sebebi bile oy potansiyeli. barisla en ufak bi derdi yok hatta gonullulere gectiginde yuz bulsa kanki olacaklardi. berkanin oy gucu yuksek olsa odaginda berkan olacakti. bu hafta yasinle %99 kavga edecek cünkü oylamada 1.cikti. izleyin görün
    neyse ki barisin sakatligindaki tepkisiyle, oyunu pes edip birakmasiyla kendi kendini bitirerek beni rahatlatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bırak bu işleri bilmeden etmeden yorum yapıp ahkam kesen sensin yok onun için yapmadıysa bilmem ne diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 17 Haziran 2020; 17:14:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Evet arkadaşlar elifin performansı iyi değil..... ŞAŞIRDINIZ MI evet kendisi atlet!!! olmasına rağmen 8 kişilik listede 7. sırada. Birde meryem gibi en büyük rakibi gitti ona rağmen; haftalarca nisa ve evrimle yarıştı, atlet olmasına rağmen 2'sinide geçememiş.(bilen bilir ilk zamanlar desteklediğim yarışmacı elifti benim) Harbiden survivor'a gelmiş en kötü atletlerden biri. Peki ben bunu niye belirtiyorum..... sağ olsun acun, haluk leventi vermekle elife büyük torpil geçti de ondan şimdiden instagram ve youtube yorumlarından belli oluyor
    Şaka mı bu? Kadının zorlandığı 2 atış son 200 oyunun 180 inde dönüp dolaşıyor üstelik voleybol oyunlarından gelen saçma sapan mağlubiyetler bile araba oyununda aldığı galibiyetlere göre fazla girilmiş. Avantaj oyunları bile o listeye dahil edilmiş Acunun sitesindeki doğru olmayan istatistik tablosunu ciddiye mi alacağız? Bu sene farklı atış türleri hiç yokken bir kere performans olaylarını ciddiye almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Bırak bu işleri bilmeden etmeden yorum yapıp ahkam kesen sensin yok onun için yapmadıysa bilmem ne diye.

Ok Boomer.
  • SİTE NE HALE GELMİŞ HERKEŞLER PARAGRAF YAZIYOR CİDDİ CİDDİ ANALİZ YAPILIYOR

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU SİZİN?

Sakın bir daha programı izlemeden yorum yaptığını görmiyim

• Ne kötü bir insanım ne de o dediğin ikinci seçenek. Ben haksızlığa gelemiyorum ve herkes tarafından linçlense de fikirlerim değişmez. Evrim kötü bir insan değil. Sadece insanlara fazla güveniyor o kadar. Bir insan iyi davranınca yelkenleri suya indiriyor çabuk kanıyor yani. Cemalin onun için fedakarlık yaptığını sandığı zamanda böyle yapmıştı. Ama cemal sadece kameralara oynadı haftanın sonunda gene evrim potadaydı yani değişen bir şey olmadı. Evrim bunu takımlar değiştikten sonra anladı ve zaten koca haftayı bu yüzden üzgün geçirdi arkadaşım sandıkları aslında arkadaşları değildi. Dediğin genellemeleri yapmak için beynini fazla zorlamışsın. Barış kim? Cemallerle takılmak isteyen ama onlardan yüz bulamayınca yunus emre ve evrim ikilisiyle takılan biri. Barışla en ufak derdi yok diyorsun da gerçek yüzünü ortaya döktü diye evrime sinirlenip matara fırlatan bir insan barış. Gerçek yaşamlarını bilemem survivor olarak bakarsam kötü insan olarak nitelendireceğim bir barış bir nisa bir de yasin vardır. Kişiden kişiye değişir ama benim için öyle nedenleri de sıralayabilirim ama uzamasın. Yasinle de kavga edebilir dün kızı oyun sırasında bilerek yanlış yönlendirmesi yüzünden sakatlayacaktı nerdeyse. Arkasından yaptığı dedikoduları da öğrenirse aralarında kavga çıkması kaçınılmaz olur zaten. Evrim berkanı mağdur ederek berkana oy toplatmış biri. Yazdığın şeyler o kadar anlamsız ki o yüzden. Ayrıca bu sezon kimler kimler neler yaptı sadece evrim birkaç şey yapınca suçlu oldu kendini bitirdi. Rahatlattı diyor bir de burda birinin hata yapmasından zevk alan bir insan olarak kim birinci seçeneği sağlamış acaba ?

• AAAAAAĞĞĞĞĞĞ BEYNİM EVİOR ERYE BARAGRA ERYE ANAĞİZ

AĞAĞAĞAAAAĞAĞA

ÖLÜOOOMMM AAAAAAAAĞĞĞ

ETEEEEĞ ETEĞ YAUĞĞV

• quote:

Sakın bir daha programı izlemeden yorum yaptığını görmiyim
    Biraz içerlemiş gibisin eruhlu

Uzatma dible

• quote:

Uzatma dible

• 
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.