Şimdi Ara

Survivor 2018 (5274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (12 Mobil) - 4 Masaüstü12 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.264.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52725273527452755276
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • Kardeş sizin gibilerin düşünme kapasitesi zayıf Sizin gibiler Damla en ufak birşey yapsa olayı sakız gibi uzatarak kızı burda kötülüyorsunuz. Dikkatli izlersen Damla'ya yarışırken onun kondisyonu düşük yapamaz ve inşallah sen atamazsın diye rahatsız edici sözler söylemişler. Kız buna içerlediği için onlara karşı hırslanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 5 Haziran 2018; 15:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben Damlayı severdim ve şampiyon olsa sevineceğim kişilerdendi.Dün hatalı davrandı bence şuan şampiyon olsa üzülmeyeceğim fakat sevinmeyeceğim bir kişi.

Bunu söyle yeter zaten, 2 olay birbirinden farklı. Onlar baştan 'Oyuna çık da durumuna bakalım' gibi bir şey deseler zaten haksız olmazlardı. Olayın diğer tarafında gönüllüleri ya da Damla'yı eleştirebilirsin, senin tercihin. Ama Ümit 1 saat homurdandığı için haklı bile olsa haksız konumuna düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merve bu sezon şampiyon olması zor.2015 te 2014 te daha çok hakediyordu.Sadece kardeşimin arkadaşı diyeyim yani özel durumlar yani.Bir de burda beğenirmese de dışardan tanıdığım için kötü kalpli birisi değil.Performansı 2 survivor dan daha kötü bunun bir nedeni de çok sakatlandı bu sene.Bizimki birazcık vefa biraz da insanlık mutlaka karşılığı var

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Ümit Karan gitti. Mustafa ile vedalaşmadı. Rakipleriyle bile vedalaştı, adamın yüzüne bile bakmadı. O hareketinden sonra "Mustafa çok doğru bir karar vermiş" dedim.

Ümit boş yaptı, ona söylemişler zaten gideceğini. Çünkü ismi cıktı diye bi anda triplenip daha selam bile vermem falan demişti. Gideceğini biliyomuş gibi sürekli takımla, gittiğimde şunu yapın bunu yapın diyip durdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Merve o giydiğin taytı çıkar ne olursun. O sıcakta sucuk kıvamına geliyordur yazık bir de koşup terliyorsun. Kimse senin bacaklarına bakmaz korkma gereksiz yere.

Haklısın ama Türk toplumu erkek egemen toplumdur.Kadınlarımıza hak veriyoruz deriz ama görünüşte hiç bir şey vermeyiz.Merve de nişanlısını sevdiği için özgürlüğünü kısıtlamıştır yinede yanlış tabii.1 defa değil 1000 defa da evlenir Merve ama nişanlısını sevdiği için kabul etmiştir.

• İFTİRACILAR NE DİYORDU ELİF VAR NAGİHAN İSTATİSTİK KASIYOR.ELİF ELENDİ PUNİSHER HER HAFTA PERFORMANS BİRİNCİSİ VEYA İKİNCİSİ OLMAYA DEVAM ETTİ.BU HAFTA DA BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI.BAZILARI ACUNN.COM A GİRİP İSTATİSTİKLERE BAKAMIYOR ÇÜNKÜ KRİZ GELİYOR.KRİZ GELİNCE FARKLI İFTİRALARA BAŞLIYOR.YOK NAGİ TORPİLLİ YOK NAGİ ZENGİN YOK NAGİ ŞÖYLE BÖYLE

VUR NAGİ VUR SESİ DOMİNİKTEN BURAYA GELİYOR VUR Kİ DOST DÜŞMAN GÖRSÜN

KUDUR AĞLA ZIRLA

https://m.acunn.com/survivor

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Başkanım gitmiş, mağdurum Aziz de Survivor izliyormuş ve geçen sene Adem'i tutuyormuş, herif her yerde 2. oluyor

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçkağıtçı Cemal -- 22 Haziran 2018; 9:15:27 >

• Panoramayı açayım dedim Anıl aşağı Anıl yukarı;Hala Yağmur'a sekiz kişi neden Anıl'ı yazdı diye hesap soruyor Öykü Serter denen şahsiyet Kemal de aynı şekilde Anıl'ın kötü bir tarafı var mıydı diye soruyor anlatıldığında da bir şekilde söyle olmuştur böyle olmuştur diye çevirmeye çalışıyor hayır bu nasıl bir yıkama yağlama projesidir anlamadım gitti yarışma başladığı günden beri papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar bu da akıllara hinlik getiriyor.
  • Yağmura yazık ya elenmişsin panoramaya çıkıyorsun normalde senin hakkında konuşmaları gerekir ama her konu anıla bağlanıyor. Yağmur anıl hakkında kötü şey söylediğinde direk adaya giriyorlar sözünü kesiyorlar. Ayıp be verin direk anıla şampiyonluğu rahatliyin gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 5 Haziran 2018; 17:22:8 >

ANIL YIKAMA/YAĞLAMA PANORAMA

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

ŞAMPİYON CEVHERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

EDİT:YANLIŞ KONU
    Cevher'de efendi çocuktu severdim ama o sezon Hasan ve Nihat öyle bir damga vurdu ki ikisi dışında kimse konuşulmadı neredeyse. İyi de bir yarışmacıydı.

Böyle bir grupları olduğunu bilmiyordum.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı takdirle beğenerek okuyorum.Ama bana gelmese bile başkasına ergen demeniz beni üzdü.Ergenlerin de düşüncesini yazmaya hakkı yok mu.Hem yanlış düşünse bile hakaret yoksa doğru olanı göstermemiz doğru olmaz mı.Forumda ki hakaretler aşağılamalar yanlış ama doğruyu bulmak için birbirimize yardımcı olmalıyız.

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

...

Alıntıları Göster
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.