Şimdi Ara

Survivor 2018 (4468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.256.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44664467446844694470
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
    Hocam bu benim ikinci hesabım forumdaki ama hesabım ile her türlü teknik konuda mesajım vardır emin olun. Bu hesabı bu gibi işler için bir nebze de olsa eski forum ruhunu geri kazandırmaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral400

ben de survivor izliyorum ama siz sabah akşam survivor panoroma vb. programları dahil survivorla ilgili her şeyi izleyecek kadar işsiz misiniz arkadaşlar? valla zamanınıza yazık ediyorsunuz, sabah-akşam-gece-gündüz vs. aklınız fikriniz survivor olmuş, bence iyice abartıyorsunuz.
    kesinlikle bu yorumun haklılık payı var. çok çok özel bir durumunuz yoksa bu kadar saati bu içi boş yarışmaya harcamak doğru değil.
  • Turabi haklı arkadaşlar. Merve kadar ikiyüzlüsü yok. Adem'in balıklarını Turabi'ye götürürken, Turabi biriyle tartıştığında onu yatıştırırken yüzüne gülüyordu daha sonra barakada dedikodusunu yapmaya başladı. Turabi de bunları duydu. Ya da birisi aracılığıyla öğrendi.
  • SAHRA YILANI ORTALIĞI KARIŞTIRDI 1000KERE DEDİK ADADA KENDİNİ TUTUYOR ROL KESİYOR DİYE 2014TE TERÖR ESTİRİYORDU BARZOYLA.HAKKATEN LAKABINI HAK EDİYOR PROGRAMDA ONA BUNA ATEŞ ETTİ.NAGİ REYİZ İYİ Kİ PARKURLARDA ŞUNU ZIPLATIYORDU YILANI

• Ben şunu anlamıyorum ordakilerin hepsi Hilmi hariç. Final koltuğunda oturmak için cebelleşiyor turabi 2 kere şampiyon olmuş onu saf dışı bırakmaya çalışıyorlar ozguvene bak hele hele merve akıllanmamış yine istanbul yolları gözüktü ona.Tek tek gideceksiniz tek tek

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Turabi haklı arkadaşlar. Merve kadar ikiyüzlüsü yok. Adem'in balıklarını Turabi'ye götürürken, Turabi biriyle tartıştığında onu yatıştırırken yüzüne gülüyordu daha sonra barakada dedikodusunu yapmaya başladı. Turabi de bunları duydu. Ya da birisi aracılığıyla öğrendi.
    hocam merve 2015'te turabi nin arkasından söylemediğini bırakmadı. turabi elbette bu durumu biliyordu bu yıl gelirken. ama hiç birşey olmamış gibi davrandı başından itibaren. hatta ilk programlarda merveye yaranmaya çalışıyordu.

turabi sürekli kendi davranışlarının tutarlı olduğunu iddia ediyor. sadece söylediklerine bakan izleyici de turabiyi tutarlı zannediyor. oysa eleman çakalın bayrak taşıyanı. bol bol kendin faziletli göstermek adına sallayıp duruyor.

• Damla'nın istatiste tepede olmasını aklım almıyor

Çok mu hızlı değil,çok mu güçlü değil atışları süper mi değil,efsane de yüzmüyor,kondisyonu da zayıf,gücü de orta

Ama çok kötü olduğu alanda yok tam bir ortalama aslına ama istatiste tepede ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

hocam merve 2015'te turabi nin arkasından söylemediğini bırakmadı. turabi elbette bu durumu biliyordu bu yıl gelirken. ama hiç birşey olmamış gibi davrandı başından itibaren. hatta ilk programlarda merveye yaranmaya çalışıyordu.

turabi sürekli kendi davranışlarının tutarlı olduğunu iddia ediyor. sadece söylediklerine bakan izleyici de turabiyi tutarlı zannediyor. oysa eleman çakalın bayrak taşıyanı. bol bol kendin faziletli göstermek adına sallayıp duruyor.

Alıntıları Göster
    Turabi bu durumu zaten biliyordu ama en azından takım arkadaşı oldukları için kimsenin arkasından konuşmadı. Hatta Turabi Merve kardeşimiz diye bahsederken ondan Merve devamlı korkak falan diye bahsediyordu. Kimin karakterinin daha sağlam olduğunu tartışmayalım. Turabi Merve'ye 10 basar. En azından sinsi dedikoducu değil. Merve'nin bunları söylemek şimdi mi aklına gelmiş? Neden Cumali'yi seçtiğini yüzüne karşı söylemedi. Çünkü biliyordu ağır tepki alacağını. Sadece Turabi'den de değil o laf Ümit'e de dokunacaktı Cumali'yi seçtiği için.

Turabi tutarsız olsa bile Merve ondan 10 kat daha tutarsız. Bunu da tartışmaya gerek bile yok.

• Ultimateproawpmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi survivorı yaşamış kişiler olduğundan aman hata yapıp kötü gözükmeyeyim modunda, o yüzden çirkef olanlar gerçek yüzünü göstermiyor. Başta Adem olmak üzere zannediyorlar ki geçen sene Ogeday efendi adam profili yüzünden şampiyon oldu. Aslında alakası yok Ogeday %80 performansı yüzünden şampiyon oldu. Ki Ogeday gerçekten efendi olduğundan yadırganmıyordu da bu sene efendi adam rolünü beceremeyenler komik duruma düşüyor sadece

• Merve konuşmuş sonunda, '2 kere şampiyon olmulş birinin ilk potada korkması garip' gibi bir şeyler diyordu
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Ah ulan bu yarısmada vitor hocam olcaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Ah ulan bu yarısmada vitor hocam olcaktı
    Sen desteklersen 2.hafta elenir vizyonsuz kalavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 7 Mayıs 2018; 20:7:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Turabi bu durumu zaten biliyordu ama en azından takım arkadaşı oldukları için kimsenin arkasından konuşmadı. Hatta Turabi Merve kardeşimiz diye bahsederken ondan Merve devamlı korkak falan diye bahsediyordu. Kimin karakterinin daha sağlam olduğunu tartışmayalım. Turabi Merve'ye 10 basar. En azından sinsi dedikoducu değil. Merve'nin bunları söylemek şimdi mi aklına gelmiş? Neden Cumali'yi seçtiğini yüzüne karşı söylemedi. Çünkü biliyordu ağır tepki alacağını. Sadece Turabi'den de değil o laf Ümit'e de dokunacaktı Cumali'yi seçtiği için.

Turabi tutarsız olsa bile Merve ondan 10 kat daha tutarsız. Bunu da tartışmaya gerek bile yok.

Alıntıları Göster
    karakterleri sahip oldukları imkanlar dahilinde değerlendirelim; turabi sınıfın kabadayısı. kendi menfaatine ters birşey yapan olursa onun üzerine yürüyen tehdit eden bir tip. sınıfın kabadayısı için sinsilik zaten şikayet konusu olmaz.

diğer taraftan merhametsiz ve empatiden yoksun biri. karşı taraf ne kadar yenilirse yenilsin karşı tarafın aç kalmasından bahsederken haz alıyor. bu genetik bir durum, empati özelliği yok. ben ileri derecede psikopat belirtiler gösterdiğini görüyorum. senin karakter zannettiğin şey büyük ihtimalle normal duygulardan yoksun olmaktan, duygusuzluktan ileri geliyor. menfaati ile turabi arasına hangi haklı nedenle girersen gir seni yok etmeye azmediyor. bunun için asosyal. efendi köle ilişkisi dışında bir ilişki kuramıyor.

bu zamana kadar hiçbir yarışmacı performans dolayısı ile geri plana düştüğünde bu açığı rakibe karşı fiziksel tehdit unsurları kullanarak kapatmaya çalışmadı. survivor tarihinde turabi, kadar toplum için tehlike potansiyeli taşıyan başka bir yarışmacı olmadı. toplumun bu tipleri baştacı yapması da analiz yetersizliğini ortaya koyuyor.

• merve, turabi'ye gömçürmüş konseyde. İki defa şampiyon olan birisi neden bu kadar korkuyor demiş doğru demiş. Turabi bebeye döndü adı çıkınca, bu 10 iq fazla durmaz survivorda. Bu hareketinden sonra sürekli yazılır zaten. Adem/Ümit ile potaya girse gider zaten
  • Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Sen sus mıdem bulandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Damla'nın istatiste tepede olmasını aklım almıyor

Çok mu hızlı değil,çok mu güçlü değil atışları süper mi değil,efsane de yüzmüyor,kondisyonu da zayıf,gücü de orta

Ama çok kötü olduğu alanda yok tam bir ortalama aslına ama istatiste tepede ilginç
    Survivor 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 7 Mayıs 2018; 20:9:21 >
  • quote:

Sen sus mıdem bulandı
    Survivor 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

karakterleri sahip oldukları imkanlar dahilinde değerlendirelim; turabi sınıfın kabadayısı. kendi menfaatine ters birşey yapan olursa onun üzerine yürüyen tehdit eden bir tip. sınıfın kabadayısı için sinsilik zaten şikayet konusu olmaz.

diğer taraftan merhametsiz ve empatiden yoksun biri. karşı taraf ne kadar yenilirse yenilsin karşı tarafın aç kalmasından bahsederken haz alıyor. bu genetik bir durum, empati özelliği yok. ben ileri derecede psikopat belirtiler gösterdiğini görüyorum. senin karakter zannettiğin şey büyük ihtimalle normal duygulardan yoksun olmaktan, duygusuzluktan ileri geliyor. menfaati ile turabi arasına hangi haklı nedenle girersen gir seni yok etmeye azmediyor. bunun için asosyal. efendi köle ilişkisi dışında bir ilişki kuramıyor.

bu zamana kadar hiçbir yarışmacı performans dolayısı ile geri plana düştüğünde bu açığı rakibe karşı fiziksel tehdit unsurları kullanarak kapatmaya çalışmadı. survivor tarihinde turabi, kadar toplum için tehlike potansiyeli taşıyan başka bir yarışmacı olmadı. toplumun bu tipleri baştacı yapması da analiz yetersizliğini ortaya koyuyor.

Alıntıları Göster
    Sen sadece Turabi'yi söylediği olumsuz şeylerden eleştiriyorsun. Ben burada hepsini rakip olarak görüyorum onlarla aç kalmamak için savaşıyorum sırf bu yüzden de asla kazanmalarını istemiyorum dedi. Ben burada yanlış bir durum göremiyorum. Onlar 2 farklı takım olarak yarışıyorlar ve hep kazanmalarını istemesi normal. Yani Survivor içinde söyledikleri şeyler küfür ve hakaret dışında yanlış değil. Evet cahil, zekası yeterince iyi değil (anlat bakalımda görüyoruz) kendini her zaman çok ifade edemiyor ama demek istedikleri az çok belli.

Turabi'yi desteklemem ancak Turabi'den daha tehlikeli hareketler yapanlar oldu ki onlar da diskalifiye oldu. Turabi kuru gürültü yaptı ancak asla fiziksel müdahalede bulunmadı. İttirmeyi saymıyorum o biraz oyun heyecanıyla yapılan şeyler. Bahsettiğim şey vurma falan. Turabi'den daha yanlış hareket yapan Pascal, Berna ve Zafer vardı.

Turabi'yi desteklemiş gibi de olduk ya. Olacak şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Mayıs 2018; 20:14:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Alıntıları Göster
    Bunlar Damladan ne istiyor anlamış değilim hocam

• quote:

Sen sus mıdem bulandı
    BİAT ET ERDİ BAŞKAN'A VİZYONSUZ ÇÖP!
  • 
Sayfa: önceki 44664467446844694470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.