Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.049.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47524753475447554756
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Ogeday suşi yiyormuşta, bla bla. Duyan da kilosu 2 bin tl falan sanır. Ogeday hiçbir zaman "biz çok fakiriz fukarayız, sümüğümüz akıyor" demedi. İnsanları özel hayatıyla vurmayı bırakın. Ergen bebeler gibi salyalarınızı saça saça laf atıyorsunuz.

Ogeday'da, Adem'de iyi insanlar. Kim kazanırsa kazansın haketmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Haziran 2017; 13:9:29 >
  • geçen sene kadroyu beğenmemiştik bu senekiler onları arattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Ogeday suşi yiyormuşta, bla bla. Duyan da kilosu 2 bin tl falan sanır. Ogeday hiçbir zaman "biz çok fakiriz fukarayız, sümüğümüz akıyor" demedi. İnsanları özel hayatıyla vurmayı bırakın. Ergen bebeler gibi salyalarınızı saça saça laf atıyorsunuz.

Ogeday ve adem sevenler genelde aynı çizgide insanlar.

Sadece burada bazilari ademi övmek yerine ogedayi yerme olayina giriyorlar.Buda antipatik duruyor.

Ogeday suşi yiyormuşta, bla bla. Duyan da kilosu 2 bin tl falan sanır. Ogeday hiçbir zaman "biz çok fakiriz fukarayız, sümüğümüz akıyor" demedi. İnsanları özel hayatıyla vurmayı bırakın. Ergen bebeler gibi salyalarınızı saça saça laf atıyorsunuz.

Fazla değil biraz aklı olan kim biz çok fakiriz fukarayız sümüğümüz akıyor der ki zaten Bu derece ajitasyon yapmadı demeye getirdiniz diye düşünüyorum ama buna da gerek yok zaten.

Herkes Ogeday'ın daha çok ihtiyacı var diyorsa bunun altının doldurulduğu belli oluyor. Hiç kimseden bunu duymasaydım o zaman böyle bir durumun olduğunu düşünmezdim.

Suşi belki çok pahalı değil ancak öyle herkesin sık sıkta yiyebileceği birşey değil.

Ogeday'ın kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ama çok eksikleri olduğu ortada. Ama kim kazanırsa kazansın ne çok sevineceğim ne de çok üzüleceğim. Oy falan da atmıyorum :)

• Turabi - Hilmi - Semih - Hakan - Murat

vs.

Atakan - Serkay - Hasan - Efecan - Gökhan

Seneye yap şunu Acun gerekirse biz para toplarız aramızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 22 Haziran 2017; 13:33:26 >

Sema'nın da kafa güzelmiş. Dereceleri olan değil de, ihtiyacı olan koşmalıymış! O zaman Survivor'da da başarılı olan değil, vasıfsızlar kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Haziran 2017; 13:38:23 >

Orijinalden alıntı: lori2

Sorma ya 5 aydır bitmedi gitti. Seneye de bu kadar uzun olursa izlemeyecem

hocam ben hiç izlemedim , ama bir zamanlar (genç bir çocukken ) biri bizi gözetliyor diye bir yarışma vardı, malesef onunla çok zaman kaybetmiştim.

Videoları izlemek için kanalı ziyaret edin

Yeni videolardan haberdar olmak için aşağıdaki linkten abone olun

Destek olmak için beğen, paylaş ve yorum yap :)

http://www.youtube.com/channel/UC6dzw0KkJvBZiTewwMEO6Eg?sub_confirmation=1
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    oda etkili oldu ama acunn herkesi susturdu kimseyi konuşturmadı en çok o etkiledi

2 yarışmacıda finali hak etmiş olabilir. Ancak 2 tespit 2 fark var. Adem yol arkadaşı Sabriyeyi sonuna kadar korumasını bildi hatta yeri geldi kendini potaya soktu. Ogeday ise söylemleriyle yol arkadaşı tuğçe ve burçakın peş peşe elenmesine sebep oldu. Anıl,gökhan,berna gidecek bu adadan söylemi halkın gözünde ogedayı düşürdü. Halk a diyebiliyor musun şimdi Adem e oy göndermeyin eleyin onu :D Karar halkın diyor saygı duyarım..

Performansta Ogeday, karakter yapılandırmasında Adem önde. Sonuç Acun faktörüyle Ogeday Ogeday oy kaybına uğramasın diye yüzleşme yaşanmadı sayesinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 22 Haziran 2017; 14:7:7 >

• Guya yuzlesme oldu, yuzlesemeden acun herkesi susturdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ogedayın mı oy kaybı yaşayacağını sanıyordun gerçek bir yüzleşme yapılsa

Yav Adamlar ne güzel yüzleşiyormuş, Acun salça olmuş resmen.

Sema'nın da kafa güzelmiş. Dereceleri olan değil de, ihtiyacı olan koşmalıymış! O zaman Survivor'da da başarılı olan değil, vasıfsızlar kazansın.

Su an tekrar verıyor zaten panoramada... sema ben 53.56 kostum ve ilk 4teydım dıyor ... pınar 53.56 kostun ama ılk 4te degıldın dıyor...

muhtemelen farklı kategorılerı veya farklı zamanda kosulan kosuları fılan baz alıyorlar... ıkısının de kendı acısından bakınca haklı oldugu bır taraf vardır ama acıkcası fazla detaylı bır konu, kımsenın de pek umrunda degıldır artık su noktada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 22 Haziran 2017; 14:26:7 >

Orijinalden alıntı: Volpenotte

sadece ogedayın mı oy kaybı yaşayacağını sanıyordun gerçek bir yüzleşme yapılsa

gerçek bi yüzleşme olsaydı adem mağdur üstüne mağdur olurdu oy patlaması yaşardı, serhat biraz parlardı, ogeday sönük kalırdı fazla kimseyle mevzusu yoktu çünkü

Kimsin sen çık dışarı çıııııık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Diğer tarafta 3 canla Serhat, İlhan, Adem hepsini eleyip Sema ile finale çıkan Ogeday.

Sema önceden 11 sembol almasaydı onu bile eleyebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 22 Haziran 2017; 14:53:45 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.