Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34143415341634173418
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Küfürün öncesi, sonrası, zaman aşımı olmaz. Acun resmen Sema'yı kolluyor. Adem küfür edince çift uyarı veriyorum de ama Sema küfür veya hakaret edince konunun üzerini kapatmaya çalış. Ayrıca Sabriye Serhat'a küfür eder ağır uyarı verir fakat Furkan bey rakip takıma maymun, orangutan der hiçbir şey söylemez. Adem'i, Şahika'yı ya da Sabriye'yi desteklemiyorum fakat Şahika bu konuda haklı. Konseyde söylemese Sema denen egoist yarışmacı kızı dinlemeyecek bile. Konsey bu konu için en doğru yer yoksa terbiyesizliklerine aynı şekilde devam ediyorlar. Ama iş konseye gelince halktan, sms durumundan korktukları için nasıl da cici kız rolüne bürünüyorlar.
  • bu iş performans bazlı değerlendirilecekse -ki öyle de olmalı- sabriye kesinlikle survivor'da olmayı hak etmiyor.. bu hafta serhat falan giderse daha da izlemem
  • Sindirella şimdide evini temizleyen devlet memuru oldu.

şimdide 3 aydır hor gördüğü aşağıladığı insanların seviyesine düşürdü kendini sosyete bebesi

Küfürbaz sosyetik sarışının, sorvayvırda kazanmak için yapmadığı çirkeflik kalmadı, son kozu devlet memurluğu oldu

Pota bükücü Sabriye başkan ve Türk halkı bunu yermi,

Aslında önce serhat gitmeliydi, çirkef şikeci dörtlünün adalet anlayışı bu işte.

Ademin bu oyunu bozmasını taktir ettim, süpersin Adem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir insanın Şahika veya sabriye'yi desteklemesi için nasıl bir kafada olması gerek mantığım almıyor. Hele sabriye'yi.

• Arkadaşlar dün neden 3 kişi vardı elemede? Ben mi kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 24 Nisan 2017; 8:6:38 >
  • semanın kendi oyu azdır normalde elenir
    ama ilhan+serhat+furkan fanlarından da oy alacağı için şahikanın durumu zor gibi bu yüzden böyle yazmış hakan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Sindirella şimdide evini temizleyen devlet memuru oldu.

şimdide 3 aydır hor gördüğü aşağıladığı insanların seviyesine düşürdü kendini sosyete bebesi

Küfürbaz sosyetik sarışının, sorvayvırda kazanmak için yapmadığı çirkeflik kalmadı, son kozu devlet memurluğu oldu

Pota bükücü Sabriye başkan ve Türk halkı bunu yermi,

Aslında önce serhat gitmeliydi, çirkef şikeci dörtlünün adalet anlayışı bu işte.

Ademin bu oyunu bozmasını taktir ettim, süpersin Adem

Bir süredir izlemiyordum Adem ne yaptı da oyunu bozdu hocam?
    Ayrıca ikidir yazıyorum kimse cevaplamıyor, dün programı açtım 3 tane aday var 4. aday yok mudur

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkadaşlar dün neden 3 kişi vardı elemede? Ben mi kaçırdım

Acun 'un yeni kuralı, iki dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse, dokunulmaz olan aday söylemiyor, sadece oylama yapılıyor, böylece üç aday çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf07 -- 24 Nisan 2017; 8:28:38 >
  • Acun alttan alttan mesaji vermisti zaten dun

Aranizda bu kadar erken gitmemesi gerekenler var diye

Neyse sema gitmez, acunun ekibi gondermistir bi ton sms

Zaten henuz gitmesin bence, cok sacma bi survivor izleriz sahika ve sabriye kazanamaz bi cacik

• Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalf07

Bir insanın Şahika veya sabriye'yi desteklemesi için nasıl bir kafada olması gerek mantığım almıyor. Hele sabriye'yi.

O zaman o mantıkla Gandalf'ın da Sauron'u desteklemesi gerekirdi.

• Ekside ki bu yorum çok güzel

sema gitmezse acun bey sms atan sizleri fena şekilde söğüşlüyor demektir , eğer sema giderse bu yarışmada kendini parçalayan parkurlarda sakatlanan, istatistik kasan insanlar boşuna uğraşıyor, izleyenler yarışmaların heyecanını boşuna yaşıyor demektir çünkü hepsi boşmuş

• Ben bu seneki yarışmacıları anlayamıyorum. Tutturmuşlar performans önemli değil duruş ve karakter önemli diye. Ya da yarı yarıya aynı diye. Ödülleri performansla aldığın, dokunulmazlığı performansla aldığın hatta kaybettiğin oyunda bile bireysel dokunulmazlık için performans harcadığın bir oyunda performans önemli değil diyolar. Performans önemli değil madem neden her sene daha yüksek performanslı yarışmacılar seçiliyor. Milli sporcular götürülüyor adaya. Her hafta en yüksek performanslılara ekstra ödül veriliyor. Her gün yeni bölümden önceki özetlerde oyunların tekrarları veriliyor. Performans değil de duruş önemli olsa ada hayatının tekrarını koymaları lazım. Bana göre bu yarışmada ana kriter performanstır. Performansı olmayanlar karakterine bakılmadan elenmelidir. Performansı iyi olanlar arasından karakteri ve duruşu iyi olanlar öne çıkmalı ve şampiyon olmalıdır. Aksi taktirde seyir zevki olmayan kalitesiz yarışlar izleriz ki bu da survivor ruhuna aykırı bence. Son olarak da eleme sisteminde de yanlış var bence. Bu şekilde bir kişi istediği kadar sms gönderebiliyor. Böyle olunca da gidene halk değil parası olan fanı çok olan karar veriyor. Bunun yerine her numaradan sadece bir sms gönderilse ve sms ücretsiz olsa tüm survivor izleyicileri sms gönderir ve gerçekten halkın istediği olmuş olur.

• quote:

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

• Adem sembolü alırsa İlhan arkadaşlarına beni yazın der diye düşünmüştüm. Bizim üçlü de strateji yapmayıp oyladı bölünce tek ilhan çıkar sanıyordum. Neler olmuş. Sema gitmezse bu hafta izlemeyi bırakacağım. Buraya not düşüyorum. Destekleyen bir kişi bile yok.

İlhan da şampiyon olamayacağını beş yüzüncü kez gösterdi. Şampiyon adam korkmayan, gerekirse arkadaşları için potaya girebilen yürekli kişidir. İlhan gibi sadece kendinden güçsüze horozlanan adam finale bile çıkamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

Ekside ki bu yorum çok güzel

sema gitmezse acun bey sms atan sizleri fena şekilde söğüşlüyor demektir , eğer sema giderse bu yarışmada kendini parçalayan parkurlarda sakatlanan, istatistik kasan insanlar boşuna uğraşıyor, izleyenler yarışmaların heyecanını boşuna yaşıyor demektir çünkü hepsi boşmuş

Ne alakası var. Hem performansı iyi hemde karakterli yarışmacı olamazmıöyle insanlarda geldi.

Bu yarışmada semanın kime ihtiyacı vardı mesela, 4 lü şikeci gurup kurmasaydı daha iyi olmazmıyıdı

Serhatla anlaşabilen bir bayan ,dünyada bi sema vardır bence, karakter bu işte.

• Geçen sene serkay ünlü olmamasına rağmen arkadaşlarını korumak için kaç kez potaya çıktı.
    Sen ilhan mansızsan biz 4lüyüz diye geziyosan egon kaf dağını aşıyorsa bugün en azından arkadaşlarına teklif edicektin beni yazın diye.
    Şuan için semanın gidiceğini düşünmüyorum ama şahika veya sabriyede gitse birşey farketmez gönüllüler açısından.
    İkiside 2 turda oynayacak gene garanti sayı birşey değişmeyecek yani.
    Acun geçen haftalarda sürpriz olucak demişti.
    Bence sistem değişicek gene.
    Bu elemeden sonra artık sıra gönüllülere gelir.
    Hızın önemli olduğu alttan sürünmeli kısa parkurlar izleriz.
    Ki bencede öyle olmalı Anıl burçak gökhan hala yarışmada şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Senin mantığına görede ,gönüllüleri destekleyenler Sabriye ve şahikaya oy atmıştır

Bence herkes kendi destekçileriyle adilce yarışsın. Sema panaromaya gelsin

• haftanın en güzel fıkrası: sema gidecekmiş belki rüyanızda güle güle şahika
  • 
Sayfa: önceki 34143415341634173418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.