Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34113412341334143415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 24 Nisan 2017; 1:1:32 >
  • Bunu Pınar gittikten hemen sonra yazmıştım at fava bekle

Vallaha bence Pınar'ın gitmesi 10 numara oldu.Çünkü potansiyel bir rakipti birde Acun'un şer 4'lüsüne bi çare buması lazım diyenlere söyliyim insanoğlu biraz unutkan ama ben hatırlatıyım birleşme partisi öncesi son konseyde Acun şuan ki sayımız 16 hangi takımın kaç kişi kalacağı önemli değil sayı 12'ye düştüğünde kuralları değiştireceğiz dedi ki bence kafasında tamamen bireysele döndürmek var ki o zaman görün siz o şer 4'lüsü ne hale gelecek çünkü onları kafadan yazacak kocaman bir gönüllü grup var.

Bu arada Acur eşitliği sevdiği için gelecek bölümlerde ya Şahika ya Sabriye elenir.Sonraki elemelerde gönüllülerden Burçak ve Anıl elenir.Şimdi kaldımı iki takımda da 6 vs 6 12 kişi Acun'da olayı döndürür bireysele.Dokunulmazlık oyunlarının sadece bir kazanını olur ve isim söylemeden sadece kendini korumaya alır.Kalanlarda 2 isim çıkarır Ünlüler ve Gönüllüler eşit olmak üzere.Sonraki 7 haftada da bir Gönüllülerden bir Ünlülerden kan kaybı olur taki 5 kişi kalıp Kıbrıs'a gidine kadar.Size de 10 haftalık survivor özeti yazdım boşuna izlemeyin Kıbrıs'ta görüşürüz :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin gerçeği artık performansa dayalı oy atılan haftalara girdik. Karakter duruş vs. bir yere kadar. Öyle olsa Erdi elenmezdi.

Sema'nın oyunun Pınar'dan çok yüksek olduğunu sanmıyorum. İkisi arasında çok fark yoktur.

Şahika geçmişte potalardan çıkmıştı. Sema (?) bilinmez. Adem fanları Sabriye ve Şahika'ya yüksek oy attı. Bu da Sema'nın işini çok zora sokuyor. Sema'nın kalması için İlhan ve Serhat fanlarından oy alması gerekli. Öbür türlü potadan Sema'nın çıkması zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

bakın bu bir eyyamdır: adam iyi bir yarışmacı diye fatihe, pınara, gönüllülere sövdü uyarı yok. sema iyi yarışmacı diye şahikaya sövdü, uyarı yok. ilhan geldiğinden beri insanlara böğürürken iyi yarışmacı ve en popüler isim diye uyarı yok. ama fatih maymun dedi diye adamı uyarmaktan beter etti, azarladı milletin önünde

mazlumun zalime yedirilişine ses etmeyen topluluk, küfürbazı ''zalimin hışmına tepki koyan mazlum'' diye kollamaya çalışıyor. ey necip milletimin sarsılan hissi kablel vukusu, sen ne işe yararsın lan

Fatihin hakkı yendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: erdturan

quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

quote:

ilk defa final haric oykullandım 7 tane sema ya 8 . 50kuruş yüzünden atamadım

Atma sebebin ?

42 Yasındayım genelde haber izler güldür güldürü hic kacırmam birde survivor Ben her yıl en hırslı ve güclü hanım yarışmacıyı tutuyorum adem dopinglisinimi tutalım Ademin finalde karsısında kim olursa final aksamı 10 oyda ona atarım

Karakterin senin için hiçbir önemi yok diyorsun yani. Önceki senede de Nagihan'ı tutuyor olmalısın. İyiymiş. Ama Sema kazanamayacak bunu biliyor olmalısın

biliyorum adem haric kim kazanırsa üzülmem ogeday olur ilhan olur karekterinde ne var ki ozaman ilk sabriye sonra adem gitmeli sabriye sahika nerde sürtüyor demiş oda sürtük deme demiş hadi sürtük dese ne olur kameraların olmadıgı biryerde yapılan birseyi uzattınmı herkesin duyması icin acarsın üzüldügün icin deyil sahjka oy icin actı konuyu yürü beSEMAreis

• Black erdi reiziniz futbol bilgisi,cubuklu forması,vicdani yorumlari ve ortama adapte olması açısından. Beyaz futbola çok yakismadimi sanki kırk yıllık yorumcu gibi reizinize orda bir koltuk verilmeli mazlumun ve halkın sesi olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

İşin gerçeği artık performansa dayalı oy atılan haftalara girdik. Karakter duruş vs. bir yere kadar. Öyle olsa Erdi elenmezdi.

Sema'nın oyunun Pınar'dan çok yüksek olduğunu sanmıyorum. İkisi arasında çok fark yoktur.

Şahika geçmişte potalardan çıkmıştı. Sema (?) bilinmez. Adem fanları Sabriye ve Şahika'ya yüksek oy attı. Bu da Sema'nın işini çok zora sokuyor. Sema'nın kalması için İlhan ve Serhat fanlarından oy alması gerekli. Öbür türlü potadan Sema'nın çıkması zor.

Adem'e çok destek var. Tek başına o 4 lüden daha fazla oy aldığını tahmin ediyorum. Eğer abanırlarsa Sabriye ve Şahikayı bile o potadan çıkartırlar. Zaten 4 lü derken Serhat Furkan ve Sema'nın hiç oyu yoktur ki :)

O 4lüden biri potaya girdiğinde İlhan giriyormuş gibi olur ve onun oylarıyla ancak çıkar veya düşer.

Ancak bu tarz hesaplara girecek olursak, tüm gönüllüleri destekleyenlerin de Sema gitsin diye Şahika ve Sabriye'ye oy basabileceğini de hesaba katarsak işler sarpa sarıyor

• Bu zamana kadar Furkan için duyulan tepkinin farkındalar. Demek şimdi Furkan'ı biraz olsun toparlamaya ve daha iyi göstermeye çalışacaklar. Bakalım o dik duruşu gösterebilecek mi
  • hepimiz biliyoruz ki semanın o potadan çıkması imkansız ama açun bey şahikayı eleyecek
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam bir güneş gibi parlıyor adeta..
  • sema elenmiştir... geçmiş olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

quote:

ilk defa final haric oykullandım 7 tane sema ya 8 . 50kuruş yüzünden atamadım

Atma sebebin ?

42 Yasındayım genelde haber izler güldür güldürü hic kacırmam birde survivor Ben her yıl en hırslı ve güclü hanım yarışmacıyı tutuyorum adem dopinglisinimi tutalım Ademin finalde karsısında kim olursa final aksamı 10 oyda ona atarım

Karakterin senin için hiçbir önemi yok diyorsun yani. Önceki senede de Nagihan'ı tutuyor olmalısın. İyiymiş. Ama Sema kazanamayacak bunu biliyor olmalısın

biliyorum adem haric kim kazanırsa üzülmem ogeday olur ilhan olur karekterinde ne var ki ozaman ilk sabriye sonra adem gitmeli sabriye sahika nerde sürtüyor demiş oda sürtük deme demiş hadi sürtük dese ne olur kameraların olmadıgı biryerde yapılan birseyi uzattınmı herkesin duyması icin acarsın üzüldügün icin deyil sahjka oy icin actı konuyu yürü beSEMAreis

Ne uzatmasından bahsediyorsun daha ilk kez yüzleştiler. Şahika düzgünce insan gibi yanına gelip konuyu direk muhatabından öğrenip olayı çözmeye çalışırken, Sema ne yapmaya çalıştığını biliyorum sana bu fırsatı vermeyeceğim gibisinden konuşmadı mı ? Ben daha o tavrından söylediğine emin oldum.

Evet ettim ama şöyle oldu işte ağzımdan kaçtı kusura bakma demesi çok mu zordu ?

O zaman kusura bakma da o konu döner dolaşır birgün açılır ve yüzleşmek zorunda kalırsın.Sonra da kem küm olabilirim özür de dileyebilirim dilemeyebilirim de yapmışta olabilirim ebilirim bebilirim hebelü hübele çevirmeye çalışırsın.

Sema'nın şu olayda savunulacak ZERRE bahanesi yok.

Tamam Adem kazanmasın Şahika yada Sabriye kazansın. O yüzden bu potadan çıkmaları gerekiyor

• hem hakanın hem semihin anketinde sema sonuncu..

haftaya panoramada sema...
  • furkacık kırılmış hani abilerinden özür dilemekten çekinmezdi.
  • Normalde ben Şahika gider derim ama bir faktör daha var gönüllülerin destekçileri. Mesela Berna destekçilerinin Şahika'ya oy atmak için sağlam nedenleri var. Berna destekçileri Berna'nın performans anlamında ezildiğinin görülmemesi için Sema'yı göndermek isteyebilir, zaten Berna ile Sabriye'nin de bir yakınlaşması vardı. Dolayısı ile sabriye zaten Adem'den oy alır düşüncesi ile oyları Şahika'ya basıp Berna'nın elini güçlendirebilir. Diğer tüm gönüllü yarışmacıların destekçileri de daha güçlü ve kazanan bir gönüllüler takımı için Şahika'ya oy atabilir. Özellikle Ogeday'ı efendiliğinden dolayı beğenenler Sema'nın gitmesi için oy atar. Nasıl olsa Sema bunun için somut bir neden verdi herkese.

Fakat yine de bir prodüksiyon faktörü de var ki Acun bence Sema elensin istemez çünkü dengeler tamamen alt üst olur. Bunun için de 100 telefondan bir yazılım sayesinde yüzer sms atsa Sema'ya 10.000 oy yapar her şeyi değiştirir. Bu da Acun'a 25.000 tl ye patlar yanlış hesaplamadıysam. Çerez parası. Sonuçta bence Şahika gider. Gitmezse Acun'un bir müdahalesi yok demektir diye algılarım ben bu işi. Biraz da Acun bu işe müdahil mi, değil mi oylaması gibi bişey oldu bu iş.

• Hakanin anketinde oranlar 37 32 31 sabriye Şahika sema semihin anketinde ise Sabriye çok önde diğer ikili 46 47 oranlarinda gider yönünde ...görünen Şahika sema arasında kıyasıya mücadele geçer; sende nasıl bir öngörü ve analiz yetisi varmiski buradan sema gider diye çıkardın istatistik dersine beden hocasimi giriyordu ? Sen gönlünden geceni söylemişsin salı gecesi bir daha konuşalım bu konuyu

• Survivor 2017 | Final

Amerika’da yaşayan Tolga Karel ikinci kez baba oldu. Kızları Mia önceki gün Chicago’da dünyaya geldi.

TOLGA KAREL - SURVIVOR 2014
    Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Nisan 2017; 1:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haraco

hem hakanın hem semihin anketinde sema sonuncu..

haftaya panoramada sema...

O oylamalar pek bişey ifade etmez hocam. Türkiye geneli seçimler olsun, referandum olsun sosyal medyada görünenin tam tersi sonuçlar çıkıyor. Bu da internetle ve sosyal medya ile hiç işi olmayan büyük bir kitle var demek ama paralel sonuçlar da çıkabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Survivor 2017 | Final

Amerika’da yaşayan Tolga Karel ikinci kez baba oldu. Kızları Mia önceki gün Chicago’da dünyaya geldi.

TOLGA KAREL - SURVIVOR 2014
    Survivor 2017 | Final

Eee bunun karısı değişmiş :d

• Sema gitmezse şike var derim....
  • 
Sayfa: önceki 34113412341334143415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.