Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34093410341134123413
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Bu kadar mağdur olduğu bi haftada şahika gitmez bence.
    Giderse sabriye gider oda acunun ittirmesiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

furkanın aklı başına şimdi gelmiş geç kaldın aslanım. o tren kaçtı artık. sende eleneceksin.

serhatın dediklerine içerlemiş içinde kalmış
  • Serhatın ismi çıksaydı banko giderdi. Sen kalk oyun kazandıran tek kızı yaz sonra ağlarsınız. Göndermezler semayı bu kadar erken, arkadşaın dediği gibi kızlardan banko kaybederler buda demektir ki ünlüler hiç oyun kazanamaz dengeler şaşar. Sema hayatta gitmez bu hafta. Yanlış düşündüler, serhat yazacaklardı. Quantum watches zaten kesmiş işbirliği rip şahika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

Adem Sabriye Şahika üçlüsü ilk defa ciddi bir rakibin karşısına çıkıyor. Adem adem diye pohpohlayanlar dopingli bir kekoya tapma noktasına gelenler ne kadar küçüksünüz görme vakti geldi.
    Asıl patron kim göreceksiniz şimdi sema giderse kendimi banlatırım.

Patronluk, büyüklük küçüklük olayına gireceksen eğer,

Kimin daha küçük olduğunu görecek vakit henüz gelmedi. O gün geldiğinde kendini dünyadan banlatmaya hazır ol Çünkü kaybetmeye hazmedemeyecek birisi olduğunu ifade etmen ne olduğunu gösteriyor.

• bu semanın küfür mevzusu bayağı uzadı. acaba çin malı aynalı tahir fatihe küfrettiğinde bu kadar gündemde tutuldu mu bu mevzu? mesela fazla tanınmayan ve yarışmada etkisi de bulunmayan insanlara rahatça, ağzıma geldiği gibi sövdüğümüzde bunu gündemde tutmaya değmiyor mu yani?

semanın mevzusunun gündemde tutulması bana göre de normal ama şovmen küfredince niye kulak üstüne yatılıyor? ilk insanlığa halel gelmesin diyedir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Serhatın ismi çıksaydı banko giderdi. Sen kalk oyun kazandıran tek kızı yaz sonra ağlarsınız. Göndermezler semayı bu kadar erken, arkadşaın dediği gibi kızlardan banko kaybederler buda demektir ki ünlüler hiç oyun kazanamaz dengeler şaşar. Sema hayatta gitmez bu hafta. Yanlış düşündüler, serhat yazacaklardı. Quantum watches zaten kesmiş işbirliği rip şahika

yanlış düşünmediler daha dün küfür mevzusu tartışıldı orda eğer serhat yazsalarda döneklik olacaktı. Gayet mantıklı karar verdiler ama yine de şahika gidecek

• HAKAN HATİPOĞLU - ŞAHİKA elenir demiş twitt atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

HAKAN HATİPOĞLU - ŞAHİKA elenir demiş twitt atmış.

Doğru demiş, hakan'ın tespitleri güzel benimle aynı düşünüyor bu yüzden takip ediyorum arada onun tespitleri. Şahika gider bu hafta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdturan

ilk defa final haric oykullandım 7 tane sema ya 8 . 50kuruş yüzünden atamadım

Atma sebebin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oramu

Adem ve Sabriye yobazını sevmek için hiçbir neden göremiyorum ama millet aşık gibi seviyor milletimizi anlamış değilim

Kimi sevelim gardaş. Meczup Serhat'ı mı Ego kibirin kralı İlhan'ı mı ? Sinsi, ağzı bozuk ve tüm kadınlara düşman Sema'yı mı ? Yoksa yancı ezik Furkan'ı mı ?

Şahika'yı da seviyoruz. Ama ona da laf atarsınız siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 24 Nisan 2017; 0:47:3 >
  • DEV DH ANKET AÇILMIŞTIR...

kimi destekliyorsunuz?
    http://www.strawpoll.me/12812109

son kez attım linki, gören görmüştür artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 24 Nisan 2017; 0:32:39 >
  • Sema gider iddiasında bulunmayın. Geçen hafta da kesin Gökhan gider diyordunuz, ama gitmedi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La dokunulmaz adem isim Söylemedi mi serhat potaya giremedi mi şimdi

• Halk performansa göre oy atarsa banko Şahika elenir.

Öbür türlü Sema gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Acun heralde kurgu söylentileri ayyuka çıkınca 1 hafta ellemiyeyim dedi.
    Sonuç bu.
    Başka bi açıklama bulamıyorum.

Pınar'ın gittiği potada mı öyleydi
  • İnşallah finale ilhan kalır da adem reyize kaybettiğinde o surat ifadesini görebilirim
  • survivor ekstrada acunun yalaklari, semayi korumak icin hayatimizda kufur var cok normal vs diyor.

acun bey de dun burdaki kimse kufurbaz degil vs demisti. bugun de seyirciye siz ne yapacaginizi bilirsiniz sema parkurlarda cok iyi, sahika bir iki potadan cikti vs dedi. bu kadar belli etme acun.

g*ten bacak diyen adamin dunyayi basina yiktin, maymun diyen fatihi diskalifiye edecektin, semanin s*tük dediginin gundeme geldigi hafta mi burdaki kimse kufurbaz degil demek aklina geldi? sabriye dediginde niye demedin. sabriyeyi dovmekten beter etmişsin, 10 gun sonra diyorsun sabriye de kufurbaz degil. sabriye kufur ettiginde deseydin ya bunu. niye semanin foyasi ciktiginda diyorsun?

acunun yalakasi ihsan tarkan da sahika niye bunu gundeme getirdi diyor. ulan kadin adada semaya sormus, sema cevap vermemis. ne yapacak kadin, tamam dogru ben s*tügüm mu diyecek. gitti pala kavgasi cikardi magdur olmak icin tutmadi diyor. adam gozumuzle gordugumuz bariz sahikanin hakli oldugu olayi nasil anlatiyor. kiz kariyerinden bahsetse suc, yedigi kufurden bahsetse suc. ne istiyor bu ihsan tarkan, semanin ayaklarini yikamasi mi. sonra adim niye ilhanciya cikti diyor. bu herif ademin ortak aday cikarmamayip her hafta kendisinin potaya cikmasini bile taktige bagladi.

sisko furkan da cikmis, sema yuzune etmemis ki arkadan kimse yokken etmis bunu ortaya cikaran sabriyede suc yok mu diyor resmen kufur yiyen ve ortaya cikaran haksiz, kufreden hakli oldu. performansi iyiymis o yuzden sovebilirmiş.

tek kemal var orda. agzina agzina veriyor ihsanin, laflari

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum hele ki pinar dan sonra sema yi gondermez buyuk ihtimal sahika the end. donsun artik zaten digerleri gibi cirkinlesemio bugun ergen tugce bile tartakladi kizi yirtik biri de degil karsilik versin ezilio o yusden elense daha iyi olacak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Adem Serhat gitmeli artık diyor ama Serhat ı yazmıyor konseyde, bu da ayrı bir kafa

buradaki birkaç küfürbazcı ''görüyor musunuz hepsi ayrı isim yazıyor, fikri ve vicdanı hür onların'' diyordu, mersinaki denen ademci ilhanlara ''kulisçi bunlar'' diyordu. kendi tayfası birlikte oy atmak anlama büründüğü an sema yazdılar

halbuki küfürbaz dün ''bir duruşum olsun istiyorum'' diyip serhatı yazdı, bir günlük duruş sahibi olmak kendine yeterli gelmiş olacak ki serhatı pas geçti
  • Şahika veya Sabriye elenirse ünlüler takımı büyük kayıp yaşamaz.

Sema giderse Gönüllüler takımı hergün ezerek ödüllere gider, ünlüleri tek tek gönderir izlenmez bu yarışma. Yapım ekibi buna izin vermeyecektir.

Hakan'ın tahmini doğru Şahika veya Sabriye den biri elenecek.
  • 
Sayfa: önceki 34093410341134123413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.