Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34103411341234133414
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: rider30

HAKAN HATİPOĞLU - ŞAHİKA elenir demiş twitt atmış.

bakarsan dünde elenmez diye twit atmıştı,hakan 1 haftadır fena çuvallıyor.tahminleri artık hiç doğru çıkmıyor.gerçi bana görede burdan şahika gitmeli.sabriye adem iklisi biraz daha devam etmeli.
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    ben ademci değilim Sabriye'yi tutuyorum. Adem beraber oy atma hakkını bileğinin hakkıyla almıştır bunuda izleyen herkes görmüştür.

Siz görememişssiniz bir :) 4lü beraber oy atıyor geldiklerinden beri Ademler bir kere atınca neden konuşmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.

Zaten 4lüden herhangi birini savunan insan onlar gibidir. Herşeyi bir kılıfa sokarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Acun, Havuç'u cilalamaya başlamış. Bir de adama bembeyaz bir tişört vermişler, yeni bir başlangıç yapıyor​ mesajı veriyorlar

Aslında Havuç ilk baştaki tutumunu sürdürse buradaki çoğu kişinin favorisi olurdu ama o gitti yancı oldu. La sen Atakan'ın yakın arkadaşısın, onun olduğu sezonu izlemişsin. Sen Atakan olacağına Atakan'ın yancısı Mehmet oldun. Bundan sonra dikiş tutmaz.

mehmetin performansı kötüydü bir de, bu iyiyken yancı oldu, daha da beter göze battı
  • Dopingçinin sıvacı fanları küfüre karşı duyar kasar olmuşlar, destekledikleri herif küfür ettiği vakitler televizyonun sesini kısıyorlardı herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

quote:

Orijinalden alıntı: erdturan

ilk defa final haric oykullandım 7 tane sema ya 8 . 50kuruş yüzünden atamadım

Atma sebebin ?

42 Yasındayım genelde haber izler güldür güldürü hic kacırmam birde survivor Ben her yıl en hırslı ve güclü hanım yarışmacıyı tutuyorum adem dopinglisinimi tutalım Ademin finalde karsısında kim olursa final aksamı 10 oyda ona atarım
  • Hakan anketi açtı.. bugün geç açtı biraz...

sabriye burun farkıyla önde, şahika 2. sema 3. sırada ama oylar çok yakın...

1000 oy kullanıldı şimdiye kadar...
  • Daha kimin gideceği belli olmadan 4 lü şer tayfası şimdiden parçalandı zaten. Furkan yollarını ayırdığını tek başına devam edeceğini fragmanda söyledi. Büyük olasılıkla Serhat ve İlhan 'da aynısını yapacaktır. Zaten 6 kişi kalacakları için başka grup olarak devam edemeyecekler.
  • Kurgu kurgu diyorsunuz Acun kendi ayağına sıkar mı ? Orada Meczup hale düşmüş bir Anıl ve Burçak gibi tipler varken. Neden Pınar'ı yollasın peki ? Hele bu hafta Sema'yı potaya soksun ?

Çok garip olaylar oluyor.
  • Sema gider kasmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

ben ademci değilim Sabriye'yi tutuyorum. Adem beraber oy atma hakkını bileğinin hakkıyla almıştır bunuda izleyen herkes görmüştür.

Siz görememişssiniz bir :) 4lü beraber oy atıyor geldiklerinden beri Ademler bir kere atınca neden konuşmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.

Zaten 4lüden herhangi birini savunan insan onlar gibidir. Herşeyi bir kılıfa sokarsınız.

ben ademlerin beraber oy atmasını değil, onların farklı isimler yazmasını ahlak, vicdan ve hürriyete bağlayıp galeyana gelenlere yazıyorum. ama küfürbazı eleştiriyorum, serhatı yazmak bir duruşsa onu bir günlük kiralayacağına serhat yaz, kesin potada zaten

4lüyü savunanlar kısmına katılıyorum ama ilaveyi unutmuşsun. ağzındaki sirk ortamında küfür ve hakaretlere akrobatik hareketler yaptıran küfürbazı savunanlar da onun gibidir

• Umarım Sema elenir. Performansı ne olursa olsun hiç sevmiyorum onu gerçi ünlülerden kimseyi sevmiyorum en başından beri Tarık Mengüç hariç bu kadar itici insan nasıl bi araya gelmiş hayret.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

quote:

ilk defa final haric oykullandım 7 tane sema ya 8 . 50kuruş yüzünden atamadım

Atma sebebin ?

42 Yasındayım genelde haber izler güldür güldürü hic kacırmam birde survivor Ben her yıl en hırslı ve güclü hanım yarışmacıyı tutuyorum adem dopinglisinimi tutalım Ademin finalde karsısında kim olursa final aksamı 10 oyda ona atarım

Karakterin senin için hiçbir önemi yok diyorsun yani. Önceki senede de Nagihan'ı tutuyor olmalısın. İyiymiş. Ama Sema kazanamayacak bunu biliyor olmalısın

• burada yazılanlardan anladığım kadarıyla şahika gidici. sema elenmez. sabriye de elenmez. geriye şahika kalıyor.
  • Survivor Extra da

İhsan - Şahika'yı yerin dibine sokarak Sema'yı kazandırmak derdinde. Şahika mağduru oynadı diyerek suçluyor.

Kemal - Şahika'yı haklı buluyor Sema'yı eleştiriyor.
    Serhat'ın İlhan benim 15 yıllık arkadaşım onu yazamam diyerek Sema demesine dikkat çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Dopingçinin sıvacı fanları küfüre karşı duyar kasar olmuşlar, destekledikleri herif küfür ettiği vakitler televizyonun sesini kısıyorlardı herhalde.

Adem fanları temsili.

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Survivor Extra da

İhsan - Şahika'yı yerin dibine sokarak Sema'yı kazandırmak derdinde. Şahika mağduru oynadı diyerek suçluyor.

Kemal - Şahika'yı haklı buluyor Sema'yı eleştiriyor.
    Serhat'ın İlhan benim 15 yıllık arkadaşım onu yazamam diyerek Sema demesine dikkat çekti.

Bu saatten sonra istedikleri algıyı yapsınlar. İzleyen kendi kararını veriyor. O yorumcuların da taraflarını artık çok iyi biliyoruz. Konuşup dursunlar boşver :)

Artık tartışmaların yeni şekli bu. Beyaz futbolda da çok görürdük. Sırf karşı olmak ve tartışma çıkartmak için yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

burada yazılanlardan anladığım kadarıyla şahika gidici. sema elenmez. sabriye de elenmez. geriye şahika kalıyor.

Semih'in Twitter anketine bak.

• bakın bu bir eyyamdır: adam iyi bir yarışmacı diye fatihe, pınara, gönüllülere sövdü uyarı yok. sema iyi yarışmacı diye şahikaya sövdü, uyarı yok. ilhan geldiğinden beri insanlara böğürürken iyi yarışmacı ve en popüler isim diye uyarı yok. ama fatih maymun dedi diye adamı uyarmaktan beter etti, azarladı milletin önünde

mazlumun zalime yedirilişine ses etmeyen topluluk, küfürbazı ''zalimin hışmına tepki koyan mazlum'' diye kollamaya çalışıyor. ey necip milletimin sarsılan hissi kablel vukusu, sen ne işe yararsın lan
  • 
Sayfa: önceki 34103411341234133414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.