Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32163217321832193220
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Geçen sene oyun sonları çok iyiydi farklı farklı mekanizmalar vardı atış yoktu. Bu sene atış ağırlıklı oldu yine.

Bir de geçen sene yüzdeli puan sistemi güzeldi, teke tekte kim üstün onu da görüyorduk bu sene kaldırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Erdi'nin bu kadar uzun süre elenmemesi ve sonra beklenmedik bir şekilde elenmesi tersine bana Acun'un müdahil olduğunu düşündürtmüştü. Mutlaka Acun'un belli bir sms hakkı vardır.

Arada hatırlı kişiler falan vardır diye düşünüyorum kendi de itiraf ediyor aranızdan bazılarını hiç tanımıyorum bazılarınızı tanıyorum diye.

Berna mesela. Kim neden sms atar benim anlayabileceğim birşey değil. Tamamen manipülasyon gibi geliyor. Acun istediği an gidecektir. Volkan, Tuğçe, Anıl vs. aklınıza kim geliyorsa Adem İlhan Ogeday hariç hepsi her hafta gidebilir. Furkan, Sema, Serhat da büyük ihtimal sonlara kadar gitmeyecekler.

Sema örneğin? Kim sms atar? Ama hepimiz biliyoruz ki yaratılan algı gitmesi için çok erken olduğu. Dolayısıyla elenme adayı bile olsa bir allahın kulu bile sms atmasa Sema gitmeyecektir.
  • Mesela şuan Adem Kıbrıs'ta. İlhan'a olan desteğin bile 2 katı kadar destek var sosyal medyada olsun genel olarak olsun. Hiç oynamasa bile Semih'in gittiği gibi Kıbrıs'a rahat gider. Hatta finale bile gider diyebilirim. Geçen sene Atakan'a olan destekten bile fazlasına sahip. Sosyal medya son 3 senede çok etki etmeye başladı yarışmaya. Her sene ibre 1 tarafa daha ağır bir şekilde kayıyor. Bu yüzden Acun istese bile Adem'i Kıbrıs'tan önce eleyemez. Turabi'yi de bu yüzden terbiyesizce hareketlerine rağmen eleyemedi. Demek istediğim şu Acun yarışmayı etki ediyor ama belli bir oranda.

Mesela Bozok'un elendiği dokunulmazlık oyununu inceleyin. O zamana kadar hep atış oyunu yaptıran Acun o oyunda sonuna el becerisi gerektiren bir oyun koyuyor ki atışta berbat olan Doğukan için bulunmaz bir fırsat bu oyun ve o oyunu Ünlüler kazanıyor. Yani etkisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Nisan 2017; 0:41:9 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Merve Oflaz'ı herhafta denge oyunu koyarak şampiyon yapmadı mı? Adil bir yarışma olması için tüm sezon her hafta oynanacak parkurların ve yarış programının yarışma başlamadan ilan edilmesi ve hiçbirşekilde değiştirilmemesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Erdi böyle değişik konuşma tarzıyla bir yönden rating getiriyordu ama diğer yönden insanlar rezil performansından dolayı sonucu belli olan bir oyunu izlemek istemiyordu. Kimin kazanacağı belli olan oyunu izlersen yarışmaya ilgin azalır ve dolaylı olarak rating kaybı olur. Tek yönlü bakmayın olaylara.

1.5 aydır oyun kazanamadı adam.

Bir zamanlar sabriye de öyleydi. Ki halen parkurlarda hızlı olmadığı ortada. Erdi de son zamanlarda serhattan 2 sayı almıştı :) Ben yine de reyting kaybından çok reyting getirdiğini düşünüyorum.

Gitmesi gerektiğini düşünenlerdendim sadece mantığı reytinge oturtunca durum değişiyor diyorum.
  • quote:

Acun zaten kadın şampiyon yaptırmak istedi All Star'da ama Merve'nin babasının konuşmasına kadar. Zaten açıkladığında oylar çok yakın diyordu muhtemelen 51e 49du (53e 46 Turabi kazandı sonunda) durum kim öndeydi bilemiyorum ama hedefine çok yaklaşmıştı o açıklama gelene kadar. Turabi'yi mecburiyetten finale götürdü çünkü sembolü de kazandı, finaldeki oyunu da. Tabi ki bunda Acun'un saçma sapan her oyuna atış koyması da neden oldu. Sembol oyununda en azından atış olmamalıydı benim görüşüme göre.

Hilmi ve Merve kalmasa yarı finalde, Merve direk finalde olsa oyunlarla emin ol o oylamada Turabi elenirdi Hilmi'ye karşı.

Benim demek istediğim herşeye bu kadar müdahale edebiliyorsa istediğini şampiyon yapar. Merve şampiyon olsaydı babası öyle konuşmuş nasıl şampiyon olur diye kimse düşünmezdi herhalde.

Acun istese yarışmalardan Turabiyi rahat elerdi. Mecburiyetten diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Sende demişsin zaten atış koymuş diye.

Turabi Hilmi'ye falan elenmezdi. Hilmi Turabi'nin altında ezildi maalesef böyle. Bu kadar yanında olmasaydı belki de şampiyon olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: creepdo

Erdi'nin bu kadar uzun süre elenmemesi ve sonra beklenmedik bir şekilde elenmesi tersine bana Acun'un müdahil olduğunu düşündürtmüştü. Mutlaka Acun'un belli bir sms hakkı vardır.

Arada hatırlı kişiler falan vardır diye düşünüyorum kendi de itiraf ediyor aranızdan bazılarını hiç tanımıyorum bazılarınızı tanıyorum diye.

Berna mesela. Kim neden sms atar benim anlayabileceğim birşey değil. Tamamen manipülasyon gibi geliyor. Acun istediği an gidecektir. Volkan, Tuğçe, Anıl vs. aklınıza kim geliyorsa Adem İlhan Ogeday hariç hepsi her hafta gidebilir. Furkan, Sema, Serhat da büyük ihtimal sonlara kadar gitmeyecekler.

Sema örneğin? Kim sms atar? Ama hepimiz biliyoruz ki yaratılan algı gitmesi için çok erken olduğu. Dolayısıyla elenme adayı bile olsa bir allahın kulu bile sms atmasa Sema gitmeyecektir.

Berna demişsiniz de zaten kız göz6'da şampiyon olmuş. Neden sms potansiyeli olmasın ki ? Birde mağduru iyi oynadı. Üstüne çekici bir aurasını da ekleyince muhtemel olabilir.

Kimin neden kime sms attığına girmeyelim istersen kim kimi seviyorsa atsın.

Sema potaya girerse ilhan tayfasından rahat sms alır.

Bilmiyorum her konuda herşey söyleniyor kurgudan tutun sms olayına kadar ne derece doğru bilemiyoruz. Keyif aldığımız sürece izlemeye devam :)

• quote:

Mesela şuan Adem Kıbrıs'ta. İlhan'a olan desteğin bile 2 katı kadar destek var sosyal medyada olsun genel olarak olsun. Hiç oynamasa bile Semih'in gittiği gibi Kıbrıs'a rahat gider. Hatta finale bile gider diyebilirim. Geçen sene Atakan'a olan destekten bile fazlasına sahip. Sosyal medya son 3 senede çok etki etmeye başladı yarışmaya. Her sene ibre 1 tarafa daha ağır bir şekilde kayıyor. Bu yüzden Acun istese bile Adem'i Kıbrıs'tan önce eleyemez. Turabi'yi de bu yüzden terbiyesizce hareketlerine rağmen eleyemedi. Demek istediğim şu Acun yarışmayı etki ediyor ama belli bir oranda.

Mesela Bozok'un elendiği dokunulmazlık oyununu inceleyin. O zamana kadar hep atış oyunu yaptıran Acun o oyunda sonuna el becerisi gerektiren bir oyun koyuyor ki atışta berbat olan Doğukan için bulunmaz bir fırsat bu oyun ve o oyunu Ünlüler kazanıyor. Yani etkisi bu.

Yani sıkıyorsa Adem'i şimdi elesin Olsa bile dediğin gibi belli oranlarda olabilir.

Ama istese Turabiyi eleyebilirdi, hadi onu yapamadı diyelim ikinci kez şampiyon yapmayabilirdi. Mervenin babasının konuşması falan hikaye bence.

Ayrıca adada birbirleri ile çok fazla konuşuyorlar. Sırf montajlarda bile istediği yönü verebilir diye düşünüyorum.

Bozok elensin zaten. Acun bir konuşmasında Bozok için sonradan izliyorum görüntüleri bizde hata yapmışız demişti.

Acun şu an bile allstar'a Turabi Atakan olsa nasıl iyi olmaz mı diyor Yani tekrar çağırırsa hiç şaşırmam.

• Sırasıyla gidecekler

Burçak >Şahika > Anıl »Tuğçe »Sabriye »Gökhan »Furkan »Pınar »Serhat »Elif»Volkan »

Kıbrıs 5 lisi

Adem

Ilhan

Ogeday

Sema

Berna

(Sema Berna Ilhan Elenir ) Adem Ogeday finali olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Sırasıyla gidecekler

Burçak >Şahika > Anıl »Tuğçe »Sabriye »Gökhan »Furkan »Pınar »Serhat »Elif»Volkan »

Kıbrıs 5 lisi

Adem

Ilhan

Ogeday

Sema

Berna

Bence Volkan'ı baya geriye çekmen lazım :) diğerleri de epey oynayabilir bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Survivor 2017 | Final

Seni şampiyon yapacağız

Her artı için büyük smsde 10000/SMS atacağız

• Adem büyük bir hata yapmaz ise %60 %40 ile finalde 1 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Sırasıyla gidecekler

Kıbrıs 5 lisi

Adem

Ilhan

Ogeday

Sema

Berna

Bence Volkan'ı baya geriye çekmen lazım :) diğerleri de epey oynayabilir bilinmez.

Volkanı yazacak biri yokki hocam adada bi Elif Gökhan var

Tuğçe ogeday falan yazmaz onu

• quote:

quote:

quote:

Sırasıyla gidecekler

Kıbrıs 5 lisi

Adem

Ilhan

Ogeday

Sema

Berna

O zamana kadar işler çok değişebilir. Potaya girdiği anda da gitme ihtimali var :) Bakalım tahminin tutacak mı :) Arada yollarsın listeyi :)

Acun sistemi de değiştirebilir 6 kişilik takımlar kalınca sürpriz var dedi.

• Anche kullanıcısına yanıt
    Teke tek oyun kazanma yüzdeleri:

Sema - %60
    Ogeday - %60
    Elif - %58
    Pınar - %57
    Tuğçe - %57
    Serhat - %57
    İlhan - %56
    Adem - %55
    Furkan - %50
    Anıl - %49
    Volkan - %46
    Burçak - %46
    Gökhan - %46
    Berna - %44
    Sabriye - %37
    Şahika - %30

Dediğin gibi kim kiminle ne kadar oynamış, kaç oyun kazanmış göremiyoruz. Eskiden vardı bu sistem.

Geçen sene etap sonları bakımından çeşitliliği en yüksek sezondu. Bu sezon hep atış var, bir de atışlar "doğal olarak" kendini tekrar etmeye başladı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sırasıyla gidecekler

Kıbrıs 5 lisi

Adem

Ilhan

Ogeday

Sema

Berna

O zamana kadar işler çok değişebilir. Potaya girdiği anda da gitme ihtimali var :) Bakalım tahminin tutacak mı :) Arada yollarsın listeyi :)

Acun sistemi de değiştirebilir 6 kişilik takımlar kalınca sürpriz var dedi.

12 kişi kalınca ada konseyi oylaması karışık oylanirsa zaten işler çok karışır :D

Nihat altınkaya Hasan sezonunun da öyle olmuştu sanırım bayada zevkli olmuştu

• Aslında konsey sonrası çıkan 4 aday Kendi arasında unisex bir oyun oynamalı kaybeden defolup gitmli daha güzel olmazmıydi ?

• Diğer survivorlarda bizimkisi gibi SMS sistemi var mı acaba ?

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama final oylamasına müdahale olabileceğini sanmıyorum. Diğer oylamaları bir şekilde manipüle ediyordur ama iş en büyük oylamaya gelince Acun'un bile risk alabileceğini sanmıyorum. Çünkü konsey oylamalarını bilmem kaçıncı noter diye geçiştiriyor. Acun elerdi zaten Turabi'yi ama rating ve oylamalardan gelen para onun sevdiği bir durum. Kazandığın bir yolu niye tıkayacaksın ki? Değer mi? Yarışmacıya 2 uyarı verirsin konuyu kapatırsın.

Ada yaşantısında Hilmi Turabi altında ezildi ama iş teke tek oylamaya gelince ki karakterli birçok yarışmacı elendikten sonra oylar daha çok Hilmiye kayardı. Merve'nin şampiyon olamamasının bir sebebi de aşırı mızmız ve ağlak olması. Çok iyi hatırlıyorum herkes diyordu kalan 4lüye bak diye kimsenin içinden herhangi birine oy atmak bile gelmedi yine en temizleri Hilmi gibiydi. Begüm'ü performanstan elersek.

Bu arada ne yazık ki katılıyorum Turabi gelecek sene All Starda. Zaten geçenlerde instragramda bir resim paylaşmış adada olduğuna dair ki bu da her şeyi açıklıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Nisan 2017; 1:49:38 >

• Bunca yıllık survıvor ızleyıcısıyım, semıh öztürk en sevdiğim ve izlemekten en çok keyif aldıgım yarışmacıydı.

Survivor 2017 | Final

Üşüyoruz be reis
  • 
Sayfa: önceki 32163217321832193220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.