Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32183219322032213222
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

bence 3.kez almaz turabi Hilmi yi falan Acun , zaten yeterince adam var

adem

ilhan

erdi

semih

Atakan

deli reis

murat

yiğit

ümit karan

çılgın Sedat

Serkan Ercan

Serkay

zafer

Kendisi söyledi zaten. Fikrini değiştirmezse veya Turabi'nin başka işleri olursa gelmeyebilir.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    All stardan turabi hariç şu isimler gelmeli

Doğukan hasan Hilmi patates Merve aydın serenay ve Berna belki bir de sahra yılanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

Doğukan hasan Hilmi patates Merve aydın serenay ve Berna belki bir de sahra yılanı

Bence 2 kere katılanların hiçbiri gelmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Burçak için rekor artı istiyorum seri artı +++++

Sıfır artı

Şimdi izle burçak sevenler artı çök ++++

• İlk oyunda gönüllü ve ünlü truva atları karşı karşıya gelmiş, gülmekten öldüm.

Kurgucubaşı pınara kaybetme talimatı vermiş, garibim de uygulamaya çalışıyor. Yavaş gitmek için elinden geleni ardına koymuyor yine de tuğçeyle berabere bitirdi parkuru. Kızın görevi ne kadar zor yahu, oyunu kaybetmek için elinden geleni yaptı ama nerdeyse kazanıyordu yine.
  • Pınar mekanizmayı çalıştıramadi orada ara biraz açıldı ama yine de parkuru beraber bitirdiler

Atış biraz cins bakalım ne olacak akşam parkur ünlülere bakıyor ama atışta kaybetme ihtimalleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: tech.man

İlk oyunda gönüllü ve ünlü truva atları karşı karşıya gelmiş, gülmekten öldüm.

Kurgucubaşı pınara kaybetme talimatı vermiş, garibim de uygulamaya çalışıyor. Yavaş gitmek için elinden geleni ardına koymuyor yine de tuğçeyle berabere bitirdi parkuru. Kızın görevi ne kadar zor yahu, oyunu kaybetmek için elinden geleni yaptı ama nerdeyse kazanıyordu yine.

O zaman kurgu müthiş son saniyesine kadar hesaplamışlar vayy beeee
  • Atış kolay bence.
    Pınar parkurları korkarak oynuyor, gözü kara yarışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Atış kolay bence.

Haklısın tırsak yarışıyor sanki her an sakatlanacakmış gibi

• Sakatlanmayan kimse kaldı mı ben onu merak ediyorum. Sabriye Şahika falan mı :D
  • Tuğçe sakatlanınca yardımına Berna koşmuş. Berna'nın yerinde olsam, ettikleri onca laftan sonra kılımı kıpırdatmam.
    https://survivor.acunn.com/acunncom-ozel-bu-aksamki-odul-oyununun-ilk-raundu-1098215-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 14 Nisan 2017; 15:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Atış kolay bence.

Aynen öyle gözü kara olsa parkuru mutlaka 1 2 adım önde bitirir. parkur 2 turluysa dönüşteki deparıyla arayı kapatıyor özellikle ilk 2ay süper depar atıyordu

• quote:

2 kere katılanlar gelmemeli. Bende isterim Turabi vs Atakan izlemek ama Turabiyi 2 kez şampiyon olduğu bir yarışmaya aynı motivasyonla yollamak zor iş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Burçak için rekor artı istiyorum seri artı +++++

Sıfır artı

Şimdi izle burçak sevenler artı çök ++++

Hesap numarama bir sakal bırakırsan düşünürüz Valla acıdım bu kıza Anasının babasının yerine beğeneceğim.

• İnadına burçak inadına Begüme aynısı yapıldı kraliçe zirveye çıktı sıra sende burçak

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

2 kere katılanlar gelmemeli. Bende isterim Turabi vs Atakan izlemek ama Turabiyi 2 kez şampiyon olduğu bir yarışmaya aynı motivasyonla yollamak zor iş.

Barzo turabi gelmemeli ama gelse bile karşısında Pascal, hormonlu anıl, şikeci hakan, atış özürlüsü doğukan olmayacak.

Ümit karan, atakan, adem olacak.1-2tane daha sağlam yarışmacı olacak. Ünlülerdeki erkeklerde biraz akıl varsa turabinin üstüne oynamaları ve R yapmamaları gerekir 2sezonda hala olayı kavrayamadılarsa hiç gelmesinler boylarını göstermeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Tuğçe sakatlanınca yardımına Berna koşmuş. Berna'nın yerinde olsam, yediği onca laftan sonra kılımı kıpırdatmam.

https://survivor.acunn.com/acunncom-ozel-bu-aksamki-odul-oyununun-ilk-raundu-1098215-video

Öyle deme Berna içindeki insan sevgilisi yok etmek istemiyor

Erdi'nin Berna için söylediği şu söz aslında çok ağır. Yarışmada kalmak için gerekirse babasını bile satar dedi.

• turabisiz allstar allstar degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

turabisiz allstar allstar degildir

3T'siz All-Star yapıldıysa, Turabi'sizde yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 32183219322032213222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.