Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Bazı insanların beyin nasıl çalışıyor ben anlamıyorum ya Furkan diyoki orda en tecrübeli isim İlhan Ulan ne alakası var adam devlette kadrolu survivor yarışmacısı mı? Bildiğin futbolcu. En iyi bildiği işte bile, yani futbol oyununda Adem ikisinden de güzel oynadı. Serhat zaten Kale dibinde Volkan'a pas verdi gol attırdı en kötü oynayan oydu. İlhan'ın egosuna en güzel örnek birleşme partisinde:

İlhan: Şu tarafa börek getirin herkes alamadı galiba

Adem: Yok yok hepimiz aldık şu an herkesde var yetmezse sipariş ederiz

İlhan: Et o zaman boş boş konuşma.

Bu nedir ya böyle? Adamın kafada sakatlık var. Bunun her dediği yapılacak, her söylediği en doğru olan, asla itiraz yok. Zaten dikkat edin bu adamın adada aslında arkadaşı da yok. Çünkü böyle davranan bir insanın arkadaşlık ilişkisi kurması çok zor. İlhanla ilişki kurmanın tek yolu biat etmek.

Katılıyorum. İhsan da oradaki en ünlü ve kariyerli İlhan diyor. Egoyu böyle mi ölçeceğiz.

Serhat futbol oyununda 2 tane çok büyük hata yaptı. İlhan da ayağının altından top kaçırıp golü yedirdi. Ama hiç kimse onlara laf atmadı. Belki onlar adına utandılar ve bu durumun bile onları üzdüğünü düşündüler kim bilir.

Ancak hentbol oyununda daha ilk maçtan itibaren Serhat Sedat'a böğürmedi mi ? Sebebi de Sedat ben iyi oynarım demiş yoksa hasta Adem oynarmış. Hem biliyorum iyi oynarım diyor hemde gol yiyor.

Ne var yani sen yılların futbolcusu olmuşsun yediğin golleri sabriye yemez

İnsani yönlerini eksik buluyorum hocam. Bakma aslında Furkan Serhat'a böyle yaklaşmasaydı, yani iş Serhat'a kalsaydı, yine aralarında böyle bir samimiyet doğmazdı bence. İlişkiyi kuran da, bozulmaya başladığında alttan alıp onaran da Furkan. Serhat ve İlhan'ın insan ilişkilerinde problem var bence. Kesinlikle arkadaş değillerdi başından beri. Zaten Serhat'ın İlhan'ın arkasından sallaması ile yüzeye çıkmış oldu. Bu da egolardan kaynaklanan bir durum gibi geliyor bana.

• ADEM ve diğerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kimsenin hakkını yememek lazım ağ konusunda İlhan haklı. Adem kayalıklarda yırttı ağı büyük ihtimalle. Keşke ben yırttım deseydi hiç bir sorun olmazdı aslında kazadır olabilir çünkü.

Zaten itiraf ediyor yırtıysam nolmuş evet ben yırttım diyor..

yırtsam ne var diyor.. ama yine dönüyor ben yırtmadım diyor..

İLhan diyorki söylese biz kendisine birşeymi diyeceğiz..

zaten ortak bir ağ diyor . sorun değilki diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

aha ademciler de başladı semihçiler gibi reytingle tehdit etmeye, baydı harbiden

ayrıca ''kaburgasızlar, onursuz, başımıza erkek kesildin'' laflarını gündeme getiriyorlar mı hiç malum vatandaşın? bu programlara çok bakmıyorum, belki dile getirmişlerdir. ama sırf ilhan ve grubu eleştiriliyormuş gibi geliyor bana

Aman sus kardeşim şimdi sanada roman yazar bu ademci tayfa..

yazdıklarını okumak için saatler yetmeye bilir..

kısa yazsalar neysede adamlar kitap yazıyor sana cevap vercekler diye.

oku oku bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

aha ademciler de başladı semihçiler gibi reytingle tehdit etmeye, baydı harbiden

ayrıca ''kaburgasızlar, onursuz, başımıza erkek kesildin'' laflarını gündeme getiriyorlar mı hiç malum vatandaşın? bu programlara çok bakmıyorum, belki dile getirmişlerdir. ama sırf ilhan ve grubu eleştiriliyormuş gibi geliyor bana

Reytingle tehdit etmek değil ortada bir reel gerçeklik var. Hakan Hatipoglunun 15 gün önce yaptığı ankette twitterda 46bin kişi oylamıştı. %80 Adem %20 diger 4 lu destekleniyordu.Buna rağmen Adem şampiyon olamazsadan bahsediyorum ben. He ilerde çok büyü falsoları olur seyirci soğur olamaz belki o ayrı konu. Ama Survivor tarihinde hiç bu kadar ezici üstünlükle desteklenen yarışmacı olmamıştı

sen bu seneyle ilgili değil bundan sonraki senelerle ilgili adama trip atıyorsun. serkay-efe ve semih anketi açılsa buna benzer bu oranı geçen sene de görürdün, kişisel destek oranıyla reyting kıyaslaması yapılmaz. bu senenin ademcisi geçen senenin semihçisi ya da damlacısı çıkabilir

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi birşey demezler. Hala ağ meselesi konuşuluyor ve bu birşey dememiş halleri mi? Yaptıkları herşey Adem'i karalamak için ve şampiyon olmasını engellemek için. Ağ falan hikaye. Şahika en iyi çözdü en başından beri söylüyor. Kimin bir açığını bulup üzerine gidip üzerine basarız çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Kimsenin hakkını yememek lazım ağ konusunda İlhan haklı. Adem kayalıklarda yırttı ağı büyük ihtimalle. Keşke ben yırttım deseydi hiç bir sorun olmazdı aslında kazadır olabilir çünkü.

Zaten itiraf ediyor yırtıysam nolmuş evet ben yırttım diyor..

yırtsam ne var diyor.. ama yine dönüyor ben yırtmadım diyor..

İLhan diyorki söylese biz kendisine birşeymi diyeceğiz..

zaten ortak bir ağ diyor . sorun değilki diyor.

Evet ben yırttım demiyor orada biraz objektif dikkatli izleyin. Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hem kendisinin yırttığını söylüyor hemde yırtmadığını söylüyormuş gibi.

Diyor ki Adem ne var yani ben yırtsam senden niye gizleyeyim senden mi korkacağım !!

Hadi diyelim ben yırttım ne olacak yani.

Adem hatalarını kabul etmeyen bir adam değil. Yeri geliyor oyunlar sırasında bankta bile hatasını kabul edebiliyor. Ayağını sakatlaması konusunda da hatayı kendisinde buldu.

Ama ilhan öyle değil. Biraz konseyde gereksiz bir tartışma oldu gibisinden konuştu. Birde tek kameraya konuşurken Adem'in açısından dolayı görmediğinden dolayı ipi elimle tuttuğumu sanıyordu gibi birşey söyledi.

Madem bunu görebiliyorsun o zaman niye gereksiz gerginlik yarattım diyemiyorsun İlhan

Orada Adem'e sen oyun oynuyorsun diyor, ağ mevzusunu falan açıyor. Şimdi kim oynuyor ?

Bir oyun sırasında Furkan'a yanlış taktik verdi hiç hatasından bahsetmedi. Sedat'ın sembol oyununda hata yaptırdı konusunu bile açmadı.

• Hasan'ın da tanımadığı kimse yok Gökhan'ı bile tanıyormuş
  • Panorama da İlhan'a yapılan eleştirilerden sonra İhsan ne diyecek diye merak etmiştim.

Dediği şuydu. Burada da İlhan'ı gömüyorsunuz. Adem'in konuyu uzatmasına kimse birşey demiyor Sonra bana ilhan fanı diyorsunuz

Oldu ihsan efendi Adem susup otursun dimi Uzatır uzatmaya da sonuna kadar hakkı varmış. Zaten İlhan'ın tavrından niyetinin ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyoruz. Haklı olmaya çalışmak için başka konulara girmesinden belli.

İlhan'ı kendi yancı tayfası bile eleştirdiyse artık onlar bile dayanamıyor olmalı

• beyler şuanda forum sizde de hata verip duruyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goalkeeper13

beyler şuanda forum sizde de hata verip duruyo mu?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Goalkeeper13

beyler şuanda forum sizde de hata verip duruyo mu?

Evet

sağol, tek ben de sandım bir an için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Reytingle tehdit etmek değil ortada bir reel gerçeklik var. Hakan Hatipoglunun 15 gün önce yaptığı ankette twitterda 46bin kişi oylamıştı. %80 Adem %20 diger 4 lu destekleniyordu.Buna rağmen Adem şampiyon olamazsadan bahsediyorum ben. He ilerde çok büyü falsoları olur seyirci soğur olamaz belki o ayrı konu. Ama Survivor tarihinde hiç bu kadar ezici üstünlükle desteklenen yarışmacı olmamıştı

sen bu seneyle ilgili değil bundan sonraki senelerle ilgili adama trip atıyorsun. serkay-efe ve semih anketi açılsa buna benzer bu oranı geçen sene de görürdün, kişisel destek oranıyla reyting kıyaslaması yapılmaz. bu senenin ademcisi geçen senenin semihçisi ya da damlacısı çıkabilir

Onu demiyorum ki ben. Tabikii de yapılamaz. Benim dediğim Adem'in İlhan karşısında böyle bir ezici desteğe sahip olduğunun alenen herkesce bilinmesine rağmen katekulli yapılıp İlhan şampiyon yapılırsa izleyici de bunun altında bir şeyler arar. Ben şahsen öyle bir şey olursa seneye izlemem mesela,yarısmadan soğurum ,izlemeye gerek yok çünkü yolun başında şampiyon belirlenmiş derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIGILANCE -- 14 Nisan 2017; 0:0:59 >

• Merve'nin Hasan'ı elemesi Acun'un büyük uğraşları sonucu oldu yoksa eleyemeyeceğini herkes biliyor. Gitti Olimpiyat görüntülerini verdi, büyük bir algı yaptı programlarında. All Star'ı kadın bir yarışmacıya verip şampiyon yapalım tarzı bu sayede sosyal medyada birçok ünlü isim oy istedi kendisine. Bu ne yazık ki Acun için bir kara lekedir. Geçen sene de bunu Atakan için yaptı. Atakan'ın oyu düşüktür demiyorum algı yaptı onun şampiyon olması için bunu söylüyorum gerçi çok da ihtiyaç duymadı final oylamasına kadar. Ayrıca Merve 1. çıkmadan önceki oylama son sıradaydı birden nasıl ilk sıraya çıktı bir sonraki konseyde? Bu da yine Acun'un kendisinin Merve'ye oy göndermesi sonucu olmuştur. Yani bence smsleri Acun belirliyor özellikle de kapalı oylamaları. Nagihan-Yattara'yı geçemezdi oylamada hiç seveni yoktu ama Acun Nagihan'a oy gönderdi sırf performanstan dolayı çok erken elenmesin diye. Bozok-Özlem olayında Bozok'a oy gönderdi.

Her hattan 1 oy gönderildiği zaman bu işler daha adaletli olabilir diye düşünüyorum. O zaman kimin daha çok seveni, destekleyeni var görürüz.

Hasan'ın normal bir oylamada Merve'ye elenebileceğini düşünmüyorum bu da benim görüşüm gerek karakter olsun gerek 1e 1 lerde Merve'ye karşı 10'a 8 üstünlüğü kurmasından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Nisan 2017; 0:7:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Merve'nin Hasan'ı elemesi Acun'un büyük uğraşları sonucu oldu yoksa eleyemeyeceğini herkes biliyor. Gitti Olimpiyat görüntülerini verdi, büyük bir algı yaptı programlarında. All Star'ı kadın bir yarışmacıya verip şampiyon yapalım tarzı bu sayede sosyal medyada birçok ünlü isim oy istedi kendisine. Bu ne yazık ki Acun için bir kara lekedir. Geçen sene de bunu Atakan için yaptı. Atakan'ın oyu düşüktür demiyorum algı yaptı onun şampiyon olması için bunu söylüyorum gerçi çok da ihtiyaç duymadı final oylamasına kadar. Ayrıca Merve 1. çıkmadan önceki oylama son sıradaydı birden nasıl ilk sıraya çıktı bir sonraki konseyde? Bu da yine Acun'un kendisinin Merve'ye oy göndermesi sonucu olmuştur. Yani bence smsleri Acun belirliyor özellikle de kapalı oylamaları. Nagihan-Yattara'yı geçemezdi oylamada hiç seveni yoktu ama Acun Nagihan'a oy gönderdi sırf performanstan dolayı çok erken elenmesin diye. Bozok-Özlem olayında Bozok'a oy gönderdi.

Her hattan 1 oy gönderildiği zaman bu işler daha adaletli olabilir diye düşünüyorum. O zaman kimin daha çok seveni, destekleyeni var görürüz.

Hasan'ın normal bir oylamada Merve'ye elenebileceğini düşünmüyorum bu da benim görüşüm gerek karakter olsun gerek 1e 1 lerde Merve'ye karşı 10'a 8 üstünlüğü kurmasından dolayı.

Ben Acun'un reytinginden başka yarışmacılar üzerinde bu derece sıralamayı etkilemeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Mesela Turabi 1 kere şampiyon olmuş istese bu sefer 1 kadını şampiyon yapabilirdi.

Turabiyi seven kadar nefret edende var. Bu sefer nefret edenleri sevindireyim başkasını şampiyon yapayım diye de düşünebilirdi. Böylece her 2 tarafı da memnun edebilirdi.

Bir konuşmasında ben Hilmicem'in şampiyon olacağını düşünüyordum demişti. Tabi ne kadar güvenirsiniz bilmem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Merve'nin Hasan'ı elemesi Acun'un büyük uğraşları sonucu oldu yoksa eleyemeyeceğini herkes biliyor. Gitti Olimpiyat görüntülerini verdi, büyük bir algı yaptı programlarında. All Star'ı kadın bir yarışmacıya verip şampiyon yapalım tarzı bu sayede sosyal medyada birçok ünlü isim oy istedi kendisine. Bu ne yazık ki Acun için bir kara lekedir. Geçen sene de bunu Atakan için yaptı. Atakan'ın oyu düşüktür demiyorum algı yaptı onun şampiyon olması için bunu söylüyorum gerçi çok da ihtiyaç duymadı final oylamasına kadar. Ayrıca Merve 1. çıkmadan önceki oylama son sıradaydı birden nasıl ilk sıraya çıktı bir sonraki konseyde? Bu da yine Acun'un kendisinin Merve'ye oy göndermesi sonucu olmuştur. Yani bence smsleri Acun belirliyor özellikle de kapalı oylamaları. Nagihan-Yattara'yı geçemezdi oylamada hiç seveni yoktu ama Acun Nagihan'a oy gönderdi sırf performanstan dolayı çok erken elenmesin diye. Bozok-Özlem olayında Bozok'a oy gönderdi.

Ayrıca Erdi'nin elendiği konseyi kimse tahmin edemedi. Acun isteseydi Burçak yada Anıl gibi birisini potaya sokabilirdi. İkinci dokunulmazlığı birçok kişi ünlüler kazanacak derken gönüllüler eze eze fark atarak kazandı.

Acun madem bu kadar müdahil olabiliyor istese Erdi'yi orada tutar daha fazla reyting yapabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Aman sus kardeşim şimdi sanada roman yazar bu ademci tayfa..

yazdıklarını okumak için saatler yetmeye bilir..

kısa yazsalar neysede adamlar kitap yazıyor sana cevap vercekler diye.

oku oku bitmiyor.

Yazılan 2 satır yazıyı okuyup cevap vermek yerine, yanıt veremeyince bahanelere sığınmak böyle olsa gerek

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Erdi böyle değişik konuşma tarzıyla bir yönden rating getiriyordu ama diğer yönden insanlar rezil performansından dolayı sonucu belli olan bir oyunu izlemek istemiyordu. Kimin kazanacağı belli olan oyunu izlersen yarışmaya ilgin azalır ve dolaylı olarak rating kaybı olur. Tek yönlü bakmayın olaylara.

1.5 aydır oyun kazanamadı adam.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Acun zaten kadın şampiyon yaptırmak istedi All Star'da ama Merve'nin babasının konuşmasına kadar. Zaten açıkladığında oylar çok yakın diyordu muhtemelen 51e 49du (53e 46 Turabi kazandı sonunda) durum kim öndeydi bilemiyorum ama hedefine çok yaklaşmıştı o açıklama gelene kadar. Turabi'yi mecburiyetten finale götürdü çünkü sembolü de kazandı, finaldeki oyunu da. Tabi ki bunda Acun'un saçma sapan her oyuna atış koyması da neden oldu. Sembol oyununda en azından atış olmamalıydı benim görüşüme göre.

Hilmi ve Merve kalmasa yarı finalde, Merve direk finalde olsa oyunlarla emin ol o oylamada Turabi elenirdi Hilmi'ye karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Nisan 2017; 0:25:46 >

• Seni şampiyon yapacağız

Her artı için büyük smsde 10000/SMS atacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.