Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32123213321432153216
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    bencede ilhan-adem finali olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-ternal X kullanıcısına yanıt
    Ben hiç beğenmiyorum final oyunlarını. Ulaşılan hedefin büyüklüğüne oranla çok basit, sıradan geliyor final oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-ternal

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

SMS yorgunluğu diye bir şey yok. Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Turabi ve Atakan art arda SMS'e çıkarak şampiyon oldular.

All Star'da Turabi'nin kazanmasındaki en büyük etken dediğin gibi Merve'nin babasının yaptığı saçma konuşma ve Turabi'nin duygu sömürüsü içeren konuşmasıydı. Turabi de kendi yolunu kendisi açtı. Önce Kıbrıs'ı aldı oyunla, sonra da final koltuğunu. Turabi bunları almasa şampiyon olma olasılığı yoktu.

Birçok kişi Merve'nin babasının konuşmasına bağlıyor ama bence ne olursa olsun Turabi alırdı. O saatten sonra kimse oylarını değiştirmez kanımca.

Hatta yarışmalardan finale gelmese bile alırdı diye tahmin ediyorum.

Merve büyük smste hasanı elemişti. Hasan dediğimiz kişide gönüllülerde her hafta sms birincisi geliyordu. Turabi hep ikinci oluyordu. Hakan hatipoğlu programda turabinin yüzde 54 oranında oyla kazandığını söylemişti. Acun kıbrıs finalinde oylama devam ederken oylamanın yüzde 51'e 49 şeklinde devam ettiğini söylemişti ki büyük ihtimal yüzde 51 önde olan merveydi. Sonra mervenin babasının konuşması devreye girdi ve birden oranlar 54'e 46 şeklinde oldu.

İyi de Turabi direk finale kalan birisi değil miydi ? Yani Merve ondan önce başkalarını eleyip geldi oraya. Finali çok dikkatli izlemedim. Acun öyle birşey söylediyse ise o zaman oyları epey yakınmış. Bu şekilde bakınca mantıklı görünüyor ama ben yine de o konuşmanın bu derece bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

• hasana yaptığı terbiyesizlikleri biliyor mu yoksa senin kendi çıkarımın mı bu? takip ettiyse iyi. turabiyle arasını iyi tutmasın sonra. nagihan da turabiye yağ çekiyordu twitterda, birleşirlerse güzel olur. nefretimizi tek bir gruba kanalize etmiş oluruz
  • quote:

Ben hiç beğenmiyorum final oyunlarını. Ulaşılan hedefin büyüklüğüne oranla çok basit, sıradan geliyor final oyunları.

Kızla erkek yarışmak zorunda kaldığı için öyle yapıyorlar. Ama bence şöyle yapsalar daha iyi olurdu. Çok uzun olmayan bir parkur yaparlar. Normal iki erkek ve iki kız yarışırken bir buçuk tur yaparlar, bir kız ve bir erkek yarıştığı zaman tek tur yaparlar. İki oyun parkur, bir oyun denge, bir oyun statik, bir oyunda güç oyunu yapmaları makul olur. Güç oyununda da ağırlık taşımayle ilgili bir şey olabilir, ama erkeklerin yükü kızlardan daha ağır olur ya da herkes kendi kilosu ne kadarsa o kadar taşır. Bu 5 oyunun sonunda en çok oyunu kim kazanmışsa o direk finale çıkar. Böyle bir sistem olsa bence çok güzel olurdu.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ama duymuyorsa nedne hepsinin diyor ? Ve nedne küfür ediyor adam orada mikrafonla röportaj yapıyor bu şemsiye almış kulağınd akulaklık abuk sabuk hareketler yapıyor. Aklı basında bırı boyle davranıp böyle cevap vermez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SMS yorgunluğu diye bir şey yok. Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Turabi ve Atakan art arda SMS'e çıkarak şampiyon oldular.

All Star'da Turabi'nin kazanmasındaki en büyük etken dediğin gibi Merve'nin babasının yaptığı saçma konuşma ve Turabi'nin duygu sömürüsü içeren konuşmasıydı. Turabi de kendi yolunu kendisi açtı. Önce Kıbrıs'ı aldı oyunla, sonra da final koltuğunu. Turabi bunları almasa şampiyon olma olasılığı yoktu.

Birçok kişi Merve'nin babasının konuşmasına bağlıyor ama bence ne olursa olsun Turabi alırdı. O saatten sonra kimse oylarını değiştirmez kanımca.

Hatta yarışmalardan finale gelmese bile alırdı diye tahmin ediyorum.

Merve büyük smste hasanı elemişti. Hasan dediğimiz kişide gönüllülerde her hafta sms birincisi geliyordu. Turabi hep ikinci oluyordu. Hakan hatipoğlu programda turabinin yüzde 54 oranında oyla kazandığını söylemişti. Acun kıbrıs finalinde oylama devam ederken oylamanın yüzde 51'e 49 şeklinde devam ettiğini söylemişti ki büyük ihtimal yüzde 51 önde olan merveydi. Sonra mervenin babasının konuşması devreye girdi ve birden oranlar 54'e 46 şeklinde oldu.

İyi de Turabi direk finale kalan birisi değil miydi ? Yani Merve ondan önce başkalarını eleyip geldi oraya. Finali çok dikkatli izlemedim. Acun öyle birşey söylediyse ise o zaman oyları epey yakınmış. Bu şekilde bakınca mantıklı görünüyor ama ben yine de o konuşmanın bu derece bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Büyük smse kadar, gönüllülerin sms sıralamasında her hafta turabi 2.oluyordu hasanın ardından. Turabi kıbrısı garantileyince büyük smse çıkmamış oldu. Büyük smste de merve hasanı eledi. Eee mervenin oyu hasandan yüksekse demekki turabiden de yüksek demektir. Çünkü zaten turabi hasandan düşük oy alıyordu büyük smsten önceki sms sıralamalarında.

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Atakan'ı tutup, Survivor için Acun'a götüren insandır Hasan Tanışıklıkları çok eski, abi kardeşler bir nevi.
    Şu paylaşıma bir bak:
    https://www.instagram.com/p/BKC4zcIhcyK/?hl=tr
  • Ben sana yazmadım ki zaten
  • Bu sene şu zamana kadar izledim yarışmayı ve Gönüllülerde kalan yarışmacılar içinde en karakterlisi, en efendisi Gökhan'dır. Çabuk sinirlenip, bağırıyor ama sinsilik, yalancılık yapmıyor. Daha sonra da Elif gelir. Gönüllülerin en sinsi yarışmacısı da Burçak daha sonra da Volkan gorili. Ünlülerde ise İlhan'ın dedikodudan kaçtığını görüyorum. Diğer 3lü çok dedikodu yapıyor ama İlhan bunlardan farklı bence. Ama gönüllülerde desteklenecek bir yarışmacı göremiyorum. Performans ve karakteri birleştirdiğimizde.

Anıl'ı unuttum o da karakter olarak iyi ama cidden kafası çok çabuk gidip geliyor. Bazen ne yaptığını bile bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 13 Nisan 2017; 15:49:48 >
  • https://m.acunn.com/survivor/adem-pinar-a-yuklendi-onlarin-kuyruklariydin-1098140-video

adem sonunda istedigimi soylemis. bu tiple icli disli olacak diye endiseliydim. gonullulerde volkan neyse burda bu ayni. kibrisa gidebilmek icin surekli saf degistirip, kendini dogrunun yaninda diye tanitan, ilk potada gidecek kisiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan'ın performans olarak volkandan daha iyi olduğunu söyleyenler cidden saçmalamışlar. Volkan son iki oyunda furkan hariç diğer tüm yarışmacılardan önde bitirdi parkuru. Sadece atışlarda kaybetti. Gökhan yarıştığı zaman sürekli yarım parkur fark yiyor. Güç oyunlarında da volkan daha iyi. Halter kaldırma oyununda gökhan 130'da düşürürken, volkan 170'de devam ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

Bundan bahsediyorum işte. Turabi yolunu açtı. Upuzun metin yazdım sms yorgunluğu diye bir şey yazmıyor. Nereden çıkardınız da böyle yorumlar yapıyorsunuz anlamadım.

Mesajında turabinin uzun süre smse çıkmadığı için şampiyon olduğundan ve erdinin üst üste potaya çıktığı için elendiğinden, insanların parasının onu bir yere kadar götürdüğünden bahsettin. Sms yorgunluğu dediğimiz şeyde zaten bu oluyor.

Hasan Turabiden max 3 kere yksek sms almıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Atakan'ı tutup, Survivor için Acun'a götüren insandır Hasan Tanışıklıkları çok eski, abi kardeşler bir nevi.
    Şu paylaşıma bir bak:
    https://www.instagram.com/p/BKC4zcIhcyK/?hl=tr

tanışıklıklarını biliyorum da bu kadar samimi olduklarını bilmiyordum. şimdi bu atakan yarışmayı izlememiştir filan o yüzden sadece dövüşçülük palavrasıyla ilgili kısmını biliyordur işin, malum şahsın nasıl bir karakter olduğunu ya da hasana yaptıklarıyla ilgili kısımdan haberdar değildir diye kuşkulandım ben. bunlardan haberi yoksa allstar öncesi survivor video kampına alıp eğitsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

https://m.acunn.com/survivor/adem-pinar-a-yuklendi-onlarin-kuyruklariydin-1098140-video

adem sonunda istedigimi soylemis. bu tiple icli disli olacak diye endiseliydim. gonullulerde volkan neyse burda bu ayni. kibrisa gidebilmek icin surekli saf degistirip, kendini dogrunun yaninda diye tanitan, ilk potada gidecek kisiler

Pınar yalnız kaldığı için Adem'lere yanaştı. Fatih, Berna ve Sedat varken yüzlerine bakmıyordu. Hatta yatak çekilişinde Pınar ve Sabriye çıkınca, Pınar hakkını Şahika'ya vermişti.

Gökhan dediğimiz adam her parkurda yarım saat geriden gelip, rakibinin saçmalamasını bekleyen bir yarışmacı. Rakip etap sonunda Anıl'lık yapacak ancak o zaman kazanıyor Gökhan.
  • quote:

Gökhan'ın performans olarak volkandan daha iyi olduğunu söyleyenler cidden saçmalamışlar. Volkan son iki oyunda furkan hariç diğer tüm yarışmacılardan önde bitirdi parkuru. Sadece atışlarda kaybetti. Gökhan yarıştığı zaman sürekli yarım parkur fark yiyor. Güç oyunlarında da volkan daha iyi. Halter kaldırma oyununda gökhan 130'da düşürürken, volkan 170'de devam ediyordu.

Gökhan hantalın teki. Özellikle havuz oyunlarında dikkat edin, g.tünü kaldıramıyor. Rakipleri son kısımda saçmalarsa, Gökhan oyunları alıyor. Volkan performans bakımından Gönüllüler'in en iyi 2.erkek yarışmacısı.
  • erdinin semih özentisi olduğu kesinleşti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Hasan Turabiden max 3 kere yksek sms almıştır

Hasan, turabiden 5 kere yüksek sms aldı. Zaten toplam 7 eleme vardı. ilk iki elemede turabi daha yüksek oy alırken, son beş elemede hasan hep birinci oldu. Ondan sonra zaten büyük sms vardı.

Birinci eleme Turabi 1. Hasan 7. (duygu eleniyor) (hasanın arıyetten dokunulmazlık sembolü olduğu için az oy almış)

İkinci eleme Turabi 3. Hasan 5. (seda eleniyor) (bu sefel turabinin dokunulmazlığı var, dokunulmazlığı olmasına rağmen hasandan yüksek oy almış)

Üçüncü eleme Hasan 1. Turabi 2. (taner eleniyor) (hasanın dokunulmazlığı olmasına rağmen rekor oyla birinci oluyor)

Dördüncü eleme Hasan 1. Turabi 2. (özlem eleniyor)

Beşinci eleme Hasan 1. Turabi 3. (nadya eleniyor) (turabinin dokunulmazlığı var, ama dokunulmazlığı olmasa bile en fazla 2.olurdu)

Altıncı eleme Hasan 1. Turabi 2. (sahra eleniyor)

Yedinci eleme Hasan 1. Turabi 2. (bozok eleniyor)

Ondan sonrası zaten büyük sms. Turabi kıbrısı garantilediği için büyük smse çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 32123213321432153216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.