Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32103211321232133214
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Ogeday ve anıl sadece bu hafta dokunulmazdı. Önümüzdeki iki dokunulmazlık oyununda dokunulmazlıklarını kaybedecekler. Yani burçağın aday olması için iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri gerekir. Ya da anılın tekrar kişisel dokunulmazlık almasıyla aday olur.
  • Ogeday bugünkü oyunda oynuyor. Tuğçe'de sakatlanıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Vallahi Gönüllülerde adam gibi adam 2 kişi var biri Erdiydi diğeri de Elif. Elif bana göre gayet survivor gibi ne zaman izlesem iş yapıyor bir ters hareketini yapmacıklığını görmedim. Performansı da iyi Kıbrısa kalır inşallah...

Matador reyizi nasıl unutursun hocam..

Gönüllerin şampiyonu eser reyiz #rip #matador

Kralı bu kategori dışında bırakıyorum..Özledik be keşke seneye Allstara gelse...

Acun gizli gizli yemek verirse gelir

• Burçak niye hala bu adada çözemedim. Hiç bir vasfı yok kızın ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

Orijinalden alıntı: x-ternal

Ogeday ve anıl sadece bu hafta dokunulmazdı. Önümüzdeki iki dokunulmazlık oyununda dokunulmazlıklarını kaybedecekler. Yani burçağın aday olması için iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri gerekir. Ya da anılın tekrar kişisel dokunulmazlık almasıyla aday olur.

Acun bütün dokunulmazlıkları kaybeden takım olursa o takımın 3 aday çıkaracağını söylemişti. Yani Burçak'ın aday olması için Anıl'ın ikinci kez dokunulmazlık kolyesini alması lazım. O da olur mu bilinmez ama Burçak böyle böyle finale gidecek sanırım. Begüm gibi. Gökhan, Anıl veya Burçak gidecek bu hafta o kesin.

O kural sanırım önümüzdeki hafta değil ondan sonraki haftadan itibaren geçerli. Eğer senin dediğin gibi olsaydı, üçüncü dokunulmazlık oyununu gönüller kaybettiğinde dördüncüsünü oynamalarına gerek kalmazdı. Ondan sonraki haftadan itibaren yine iki dokunulmazlıkta bir kişi gittiğinde o kural uygulanmaya başlanır.

• "Hayatın kurallarını değiştirebilecek kadar güçlü değilim, ama kurallara boyun eğmeyecek kadar güçlüyüm"
    Gökhan Guevara
  • ogeday hala sakat ise veya sakat olarak düşük performans ile oynarsa yine ünlüler kazanır dokunulmazlığı. böylelikle burçak da katılır adayların arasına ve burçak elenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ogeday ve anıl sadece bu hafta dokunulmazdı. Önümüzdeki iki dokunulmazlık oyununda dokunulmazlıklarını kaybedecekler. Yani burçağın aday olması için iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri gerekir. Ya da anılın tekrar kişisel dokunulmazlık almasıyla aday olur.

Acun bütün dokunulmazlıkları kaybeden takım olursa o takımın 3 aday çıkaracağını söylemişti. Yani Burçak'ın aday olması için Anıl'ın ikinci kez dokunulmazlık kolyesini alması lazım. O da olur mu bilinmez ama Burçak böyle böyle finale gidecek sanırım. Begüm gibi. Gökhan, Anıl veya Burçak gidecek bu hafta o kesin.

O kural sanırım önümüzdeki hafta değil ondan sonraki haftadan itibaren geçerli. Eğer senin dediğin gibi olsaydı, üçüncü dokunulmazlık oyununu gönüller kaybettiğinde dördüncüsünü oynamalarına gerek kalmazdı. Ondan sonraki haftadan itibaren yine iki dokunulmazlıkta bir kişi gittiğinde o kural uygulanmaya başlanır.

Hayır hocam yanlış anladın. Eğer üçüncüyü ünlüler kazanırsa dördüncüyü de gönüllüler kazandığında 3v1 şeklinde aday çıkacak. Eğer gönüllüler yine kaybederse dördüncü aday çıkmayacak. Yani cumartesi günü gönüllüler kaybederse, pazar günü karşı takımdan bir aday çıkarabilmek için yarışacaklar. Ünlüler de aday çıkarmamak için yarışacaklar. Videosunu da atayım hemen, Acun'u dikkatle dinle.
    https://survivor.acunn.com/birlesme-partisi-sonrasinda-ilk-eleme-adayi-bu-konseyde-belli-oldu-1097991-video

10:21 - 11:36 arasını izle hocam.

İzleyemiyorsan Acun'un dediklerini harfiyen yazayım.

Acun: "Sıra geldi artık oylamaya. Gönüllüler şimdi oy kullanacak ve bir aday çıkacak. Çok kısaca anlatayım. Dokunulmazlık kolyesi Ogeday'da, tebrik ediyorum. Ogeday 'bu hafta' dokunulmaz olacak. En önemli konu bu. Yani yarın kaybederseniz de Ogeday dokunulmaz. Fakat aday söyleyemeyecek. İkinci konu bu. En önemli konu da, birleşmeden sonra değişen kural şu arkadaşlar: artık bundan sonra Survivor'da aynı takım tüm dokunulmazlıkları kaybederse 3 aday çıkacak. Dört aday çıkmayacak. Yani dokunulmazlığı üst üste kaybederse bir takım, üç aday çıkacak. Karşılıklı olursa, dört aday çıkacak. Bir süre böyle gideceğiz. Sayınız 12'ye düştüğü zaman yeni bir sürprizim var. Önemli bir sürpriz olacak, onu o zaman söyleyeceğim. Şu anda tek bilmeniz gereken, aynı takım kaybederse üç aday çıkıyor. Karşılıklı olursa dört aday çıkıyor. Bu haftalık bilmeniz gereken de Ogeday yarın da dokunulmaz olacak. Eğer siz kaybederseniz. Tabi ki aday söyleme hakkı yok, onu söylemiştik."

Biliyorum. İzledimde. Ama ben bu kuralın önümüzdeki hafta değil ondan sonraki haftadan itibaren (yine iki dokunulmazlıkta bir kişinin gitmeye başladığı zaman) geçerli olacağını düşünüyorum. Eğer senin dediğin gibi olsaydı "eğer diğer iki dokunulmazlığı da gönüllüler kaybederse dördüncü oyunun oynanmasına gerek kalmayacak" diye acunun ayrıca not düşmesini beklerdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır hocam yanlış anladın. Eğer üçüncüyü ünlüler kazanırsa dördüncüyü de gönüllüler kazandığında 3v1 şeklinde aday çıkacak. Eğer gönüllüler yine kaybederse dördüncü aday çıkmayacak. Yani cumartesi günü gönüllüler kaybederse, pazar günü karşı takımdan bir aday çıkarabilmek için yarışacaklar. Ünlüler de aday çıkarmamak için yarışacaklar. Videosunu da atayım hemen, Acun'u dikkatle dinle.
    https://survivor.acunn.com/birlesme-partisi-sonrasinda-ilk-eleme-adayi-bu-konseyde-belli-oldu-1097991-video

Acun: "Sıra geldi artık oylamaya. Gönüllüler şimdi oy kullanacak ve bir aday çıkacak. Çok kısaca anlatayım. Dokunulmazlık kolyesi Ogeday'da, tebrik ediyorum. Ogeday 'bu hafta' dokunulmaz olacak. En önemli konu bu. Yani yarın kaybederseniz de Ogeday dokunulmaz. Fakat aday söyleyemeyecek. İkinci konu bu. En önemli konu da, birleşmeden sonra değişen kural şu arkadaşlar: artık bundan sonra Survivor'da aynı takım tüm dokunulmazlıkları kaybederse 3 aday çıkacak. Dört aday çıkmayacak. Yani dokunulmazlığı üst üste kaybederse bir takım, üç aday çıkacak. Karşılıklı olursa, dört aday çıkacak. Bir süre böyle gideceğiz. Sayınız 12'ye düştüğü zaman yeni bir sürprizim var. Önemli bir sürpriz olacak, onu o zaman söyleyeceğim. Şu anda tek bilmeniz gereken, aynı takım kaybederse üç aday çıkıyor. Karşılıklı olursa dört aday çıkıyor. Bu haftalık bilmeniz gereken de Ogeday yarın da dokunulmaz olacak. Eğer siz kaybederseniz. Tabi ki aday söyleme hakkı yok, onu söylemiştik."

Bu açıklama muallakta kalmış.Öncelikle Ogeday için yarın da dokunulmaz derken haftaya dokunulmaz değil demek istemiyor. Bu hafta birleşmeden dolayı eleme olmaması gerekirken Acun reyting kaygısıyla dokunulmazlık koydu. Bu farklı bir durum olduğu için kastedilenin 2 dokunulmazlık oyunu oynanan haftalar olduğunu düşünüyorum.Tıpkı geçen seneki gibi.Çünkü "Yani dokunulmazlığı üst üste kaybederse bir takım, üç aday çıkacak. Karşılıklı olursa, dört aday çıkacak." Bu ifadeden net olarak 2 oyun anlaşılıyor. "Üst üste" ve özellikle "karşılıklı" ifadeleri bunu ifade eder. Acun anlatmak istediğini tam ifade edemediyse de şaşırmam ama.

2 bireysel dokunulmazlık varsa neye göre 3 aday çıkacak diyen arkadaşlara da hatırlatma yapayım. O durumda geçen yıl olduğu gibi 2.bireysel dokunulmazlık yapılmaz. Başka türlü tam anlamıyla adil olmadığı düşünülür çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dövüşçü+Kaslı+Dövmeli

Turabi-Atakan ve Adem

bunların çok ortak yönleri var dedikoduyu çok severler ağızları bozuktur.

Adem bunlara göre daha özellikli doping ve mağduriyette var kendisinde.

Bıktım artık aynı tiplerin survivor kazanmasından.

Dövüşçü,kaslı ve dövme bu 3 ünü barındıran birisi şampiyon olmasın..

BUNLARA İNAT YAŞASIN HALK ADAMLARI MİLLETİN ADAMLARI

ERDİ ÜNVER
    SEMİH ÖZTÜRK
    HASAN YALNIZOĞLU

Çok haklısın kardeşim aynı fabrika üretimi gibi ürünleri sürüyor acun önümüze.

İşte diyor sizler bu ürünleri çok seversiniz.. hadi pamuk eller cebe..

bir defada boksörüm delikanlıyım mağdurum edebiyatı yapmayan biri kazansın.

dişimi kıracam arkadaş. bu nedir yahu.

GÖKhan keser gibi bir efendi adam şampiyon olamıyorsa.

turabiyi hafızada mat eden yüzmede rezil eden gökhan. buna rağmen turabi şampiyon oluyor.

eline kum torbası alıp uzun bir cubuğa takıp gökhanların tarafına dönüp kızlara bakıp.

erkek organı gibi sallaması bile bizim halkın çok hoşuna gidiyor..

rezilliğe prim veren bir toplumuz vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz008

Umarım haftaya da gönüllüler kaybeder işte o zaman çarşı karışır Berna ve Gökhan ı yazmak kolay Anıl da dokunulmaz nolacak Burçak ve Elif. Umarım bu hafta Elif gider yerlerinde olsam Berna'yı daha fazla yazmazdım Berna anca Kıbrıs da elenir

Anıl ve Ogeday'ın dokunulmazlığı haftaya geçerli değil. Eğer gönüllüler bir dokunulmazlık daha kaybederse yazılacak ilk isim anıldır. (eğer tekrar dokunulmazlığı alamassa)
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Dövüşçü kaslı dövmeli şampiyon olmasın futbolcu kaslı dövmeli mi şampiyon olsun yani?

Şampiyonluk demişken genelde survivorda sonlara doğru ilgimi yitirip izlemiyorum ama final formatı neydi? 2 kişi mi finalde sms'e kalıyor? Bu iki kişi Adem ve İlhan olursa Adem'in şampiyon olma olasılığı yüksek bana göre.

Ama Ogeday ve Adem olursa İlhan, Furkan, Serhat ve Sema fanları Adem'i şampiyon yapmamak için Ogeday'a sms atabilirler. Ogeday zaten tam bir orta yol karakter. Şampiyon olması kimseyi fazla rahatsız etmeyecektir.

Tahminim Ogeday ve Adem finale kalacak ve Ogeday şampiyon yapılacak. Ben halkın isteğinin önemli olduğunu ama son kararı Acun'un verdiğini düşünüyorum. Ogeday'ın bir orta yol olarak şampiyon olmasını isteyecektir.
  • winner_king kullanıcısına yanıt
    Panorama'da İhsan, Anıl ile Ogeday'ın dokunulmazlığı bu hafta da geçerli olacak diyor. Zaten geçen hafta ile bu haftanın dokunulmazlıkları bir bütün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şunu anladım. Ogeday sadece bugün ve yarın dokunulmaz olacak. Ama haftaya dokunulmazlığı geçerli olmayacak. (tabi aynı şekilde anılında) Haftaya da iki dokunulmazlık oyunu olacak. Kaybeden takımlar kişisel dokunulmazlık oynayacak, dokunulmazlığı alanlar yine aday söylemeyecek, bir aday çıkartacaklar.

Ondan sonraki hafta, yani yine iki dokunulmazlıkta bir kişi gitmeye başladığı zaman eğer iki dokunulmazlığı farklı iki farklı takım kaybederse 4 aday, aynı takım kaybederse 3 aday çıkacak. (büyük ihtimal geçen seneki gibi ilk adayı ada konseyi, ikinci adayı dokunulmazlık alan kişi, üçüncü adayı yine ada konseyi çıkartır, ikinci kez kişisel dokunulmazlık oynanmaz)

Eğer acunun söylediği aynı takımın üst üste kaybettiğinde 3 aday çıkma olayı gelecek haftadan itibaren geçerli ise, üçüncü oyunu gönüller keybettiğinde dördüncü oyunun oynanmasına gerek kalmaz, saçma olur. Acunda bunu not düşerdi anlatırken. Eğer ogeday ve anılın dokunulmazlığı haftaya da sürerse yine saçma olur. Berna, gökhan aday olduğu, anıl ve ogeday dokunulmaz olduğu için sadece 4 kişi oynar kişisel dokunulmazlığı, Biri daha dokunulmaz olduğunda, yazılabilecek sadece üç kişi kalır. Eğer dördüncü oyunda varsa ve yine gönüllüler kaybederse, Sadece iki kişi kişisel dokunulmazlığı oynar. Ve diğeri otomatik olarak aday olur. İyice saçma olur. Ya da ogeday ve anılın dokunulmazlığı haftaya da geçerli olacak ama tekrar kişisel dokunulmazlıklar oynanmayacak. Direk ada konseyi çıkartacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-ternal -- 13 Nisan 2017; 12:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Panorama'da İhsan, Anıl ile Ogeday'ın dokunulmazlığı bu hafta da geçerli olacak diyor. Zaten geçen hafta ile bu haftanın dokunulmazlıkları bir bütün.

Çok iyi o zaman. Anıl yine kurtuldu.
  • x-ternal X kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu 2 aday daha çıkacak benim bildiğim Anıl ve Oge dokunulmaz olacak yine ama bilmiyorum emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Acun anlatırken "ogeday yarında dokunulmaz olacak" demişti. Diğer türlü "haftaya da dokunulmaz olacak" derdi. Bu ihsan acundan mı almış bilgiyi?
  • x-ternal X kullanıcısına yanıt
    İhsan daha yeni adadan geldi, dokunulmazlıklar oynanırken oradaydı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dövme veya kas değil burada benim bahsettiğim dövüş+kas+dövme bu 3 lü kombinasyon.

Son 4 sene bunlar şampiyon.Yapımcılar ve halk bunları şampiyon yapıyor.

Hasan da mesela dövüşçü sayılır ama o adam efendi adamdı o yüzden yedirmediler ona şampiyonluğu.

Cazgır ve ağzın bozuksa bir de üstüne bu 3 özellik varsa kesin şampiyonsun..

Bende diyorum ki yok öyle bir kombinasyon. Dövüşçü olmasıyla uzaktan yakından alakası yok. Çok basit bir mantık orası bir ring değil. Dövme dediğim gibi artık kadınlarda bile var. Kas ise performans yapmak için olmazsa olmaz birşey.

Son 4 sene dediğin 2 kişi biri Turabi ki o dövüşçü değil biri Atakan.

Hadi Turabi barzo tipli cazgır ve ağzı bozuk diyelim. Atakan öyle miydi ? Ki ikisini de sevmem. Peki bunların rakipleri var mıydı ? Yoktu.

Survivor efendilik yarışı değil kardeşim. İyi insan melek gibi insan olmak kazanmak için yeterli gelmiyor. Geçen seneden öncekileri izlemedim ama çok emin yazmayayım.

Bak Hilmicem Turabi'nin yanında olmasaydı büyük ihtimalle finalde onun karşısına çıkardı. Belki de kazanabilirdi. O ne yaptı kanka oldular ve yaptığı hiçbir hatasını eleştiremedi. Dediğim gibi o seneyi fazla izlemedim yanlışım varsa düzeltin.

Turabi'nin karşısına kim çıktı Merve :) yani adamın rakibi bile yoktu.

Bu sene Turabi'den nefret edenler Adem'in kazanmasını istiyor. Aradaki büyük fark var. Bir şekilde halkın gönlüne girmiş ve kolay kolay çıkması mümkün değil artık. Bunu da herkes öyle kolayca kazanamaz.

Özetle size göre yapımcı ve halkın isteğiyle şampiyon oluyor. Size göre cazgır küfürbaz kas dövme ve dövüşçüler şampiyon oluyor son 4 sene öncesi hariç :) Bana göre de performansı iyi olan ve karakteriyle halkı yakalamış kişiler şampiyon oluyor.

Hele dövme kısmının yüzde 1 bile etkisi olmadığını biliyorsunuz

Altına imzamı atarım. On numara yazmışsın. Dövüşçü ve dövme olayının nasıl Survivor'la bağdaştırıldığını anlamak güç. Turabi dövüşçü değildi, onunkisi tamamen figürdü. Dans için kullanıyordu falan filan. Son 4 sene derken arkadaş araya Adem'i de kattı. Adem fanı olarak söyleyebilirim ki yarışmadan önce kaslı+dövüşçü+dövmeli olmasına rağmen onu desteklemedim. Karakteriyle kendini gösterdi ve ben de bu yüzden destekledim. Dövüşçü olması ayrı bir sempati duydurdu ama onunla hiçbir alakası yok. Adem atlet olsaydı yine onu desteklerdim. Mesele karakter. Dövmeyi de zerre sevmem ayrıca. Öyle olsaydı Bulut'u desteklerdim.

Kas konusuna gelirsek, şu ana kadar ünlüler-gönüllülerde kaç tane kassız şampiyon çıktı? Derya Büyükuncu, adam yüzücü. Profesyonel yüzerek göbekli olan yüzücü yok. Yüzme bütün kasları çalıştırır. Nihat Altınkaya, adam model. Göbekli model gördünüz mü? Hayır. Hilmi Cem İntepe, adam 21 yaşında şampiyon oldu. Neden? Çünkü sporcuydu, dansçıydı ve parkura uygundu. Kas yığınıydı. Turabi Çamkıran, şişme kaslarıyla başladı ama parkurda becerikliydi. En azından göbekli gitmemişti yarışmaya. İki sene üst üste şampiyon oldu. Kendi kendine olmadı, halk seçti. Saygı duymak lazım. Çağan Atakan Arslan, muay thai sporcusu. Göbekli muay thai sporcusu var mı? Yok, geçelim. Bu senenin şampiyonluk için üç adayı var. Adem Kılıççı, İlhan Mansız ve Ogeday Girişken. Adem, boksör. Sadece boks yaparak bile kasların belirginleşir. Aynı şey kürek sporcusu Ogeday için de geçerli. İlhan Mansız'ın da yaşına rağmen baklavalarını görüyorsunuz. Bu işler böyle. Kası olmayan Survivor'da şampiyon olamıyor. Bunu 6 yıl sonra fark etmek üzücü olsa gerek. Çünkü bunun böyle olacağı kesin artık. Oldu da bu sene Sema Apak şampiyon oldu. Sema'nın bile baklavaları var, arada görüyorum ben. Bunu yadırgamamak gerek.

Erdi'nin şampiyon olacağına kendi bile inanmıyordu. Buraya kadar çok iyi geldi, tebrik etmek gerek. Ama adam artık elendi diye şampiyonluk adaylarına ve şampiyonlara dövüşçü ve dövmeli diye sıfat uydurmak manasız. Ben de favorilerimi ona göre seçiyorum her sene. Bu sene başlarda Ogeday'ı gördüm, sonra Adem sıyrıldı aradan. Dedim bu ikisi finale kalır Adem şampiyon olur. Survivor'da şampiyonluk tahminlerimi sadece bu sene yapmadım bu arada. Aynı şekilde geçen sene de yaptım. Atakan zaten garanti finaldeydi. Başlarda rakibi yoktu ama Serkay aradan sıyrıldı epey hızlandı ve final koltuğunu alnının teriyle kazandı. mersinaki'nin Atakan'ın rakibi yoktu sözüne katılmıyorum. Serkay ile dişli rakiptiler. En başında da herkes cılız Semih'in final adayı olduğunu söylerken ben Serkay olur diyordum ve oldu. Önceki sene zaten All Star'dı. Ünlüler takımı balondu, çıksaydı Anıl çıkardı o da sakatlandı formdan düştü. Gönüllünün şampiyon olacağı kesindi. En başta herkes gibi Turabi-Hilmi Cem düşünmüştüm ama daha sonra Hilmi Cem yancılık yaptığı için halkın gözünden düştü ve Turabi-Hasan diye düşünmeye başladım. Ancak Hasan da talihsiz bir şekilde Begüm yerine elendi. Turabi'nin şampiyon olma olayı ise şöyle. Adam Kıbrıs finalini garantiledi. Büyük oylamadan sıyrıldı. Final oyununda galip gelerek koltuğu garantiledi ve uzun süre smse ihtiyacı olmadan finale gitti. Ne kadar sevmesem de All Star'ı en çok hak eden oydu. Rakibi de yoktu. Önceki sene şampiyon olan, bu kadar süre oya ihtiyacı olmayan birine haliyle finalde oy patlaması yaşattılar. Lakin Turabi yerine Merve Kıbrıs'ı garantileseydi ve final oyunuyla koltuğa otursaydı Merve şampiyon olacaktı. Bu işler performansla. Örneğin epey takipçisi olan Erdi 6 pota sonra Sabriye'ye elendi. Haliyle takipçileri kendilerini sorguladılar biraz. 2014'te de Gökhan Keser'in şampiyon olacağını düşünüyordum. Gökhan Keser-Yiğit Dikmen finali vardı aklımda. Ama Turabi oldu. Bu üçünün ortak özelliği nedir peki? Kaslı vücut () ve oyunlardaki başarıları. Önceki sene az yarışmacı olmasına rağmen çok şampiyonluk adayı vardı. Geçelim 2012'ye. En başında Nihat-Hasan finaliyle Nihat şampiyon olur dedim ve oldu. İkisi de kaslı. 2011'de Derya-Pascal finaliyle Derya olur diyordum. Derya şampiyon oldu. Demem o ki bu işler böyle. Bu senenin üç şampiyonluk favorisi de (Adem, İlhan, Ogeday) kaslı. Eser de kaslıydı. Göbekli şampiyon olmuyor maalesef.

Kimse yattığı yerden, hiçbir gayret göstermeden, hiçbir şey yapmadan sadece Survivor'da değil hayattaki hiçbir konuda şampiyon veya başarılı olamaz. Dünya'nın kuralı budur. Sen atıyorum üniversite sınavına veya KPSS'ye gireceksin. Sürekli yatarak sınavı kazanamazsın. ÖSYM sana karakterin iyi diye sms de atmaz. Survivor bir nevi hayatın gerçekleri aslında. Başarısızsan sürekli potada olursun. İnsanların parası sana bir yere kadar yeter. Erdi'nin şampiyon olabilmesi için şampiyon olduktan sonra kazanacağı paradan çok paraya ihtiyacı vardı. Kaldı ki ben Erdi'nin sürekli "Ben buraya milletimin oylarıyla geldim, milletimin oylarıyla duruyorum." demesini de tam bir kaypaklık olarak görüyorum. Adam adeta sizi kullandı hocam. Tüm Erdicileri kullandı, üstüne ben burada başarısız olup şampiyon olacağım dedi. Siz de oy atmaya devam ettiniz. Yani kendi hakkıyla değil, sizin alnınızın teriyle kazandığınız parayla şampiyon olacaktı. O zaman milletin adamı olmuyor işte. Milletin adamı bu durumda Adem oluyor. Sürekli potada adam. Performans birincisi olduğu hafta potadaydı. Adem ile Erdi'nin farkı şu. Birisi oyunlarda daha başarılı. Yoksa Erdi'nin karakterine lafım yok. On numara adam. Katılanların çoğu on numara aslında, acıkınca sapıtıyorlar sadece.

Sağolasın hocam. Sende güzel yazmışsın eline sağlık.

• Şu Turabi'ye dövüşçü deyip durmayın. Dövüş camiasında bir tane seveni yoktur Turabi'nin, hepsi uyuz oluyorlar bu adama. Hatta UFC'de dövüşmüş Alptekin Özkılıç bile bir röportajında "Survivor'a çıkıp dövüşçüyüm diye prim yapan, adını sanını duymadığım insanlar tanınıyor" diye serzeniş etmişti. Keza Atakan da hiç haz etmiyor Turabi'den. Hem sahtekarlık yaptığı için (dövüşçüyüm yalanı) hem de Hasan Yalnızoğlu'na yaptıkları yüzünden Turabi'ye ayrı takık Atakan. All Star olursa tamamen Turabi'ye kitlenmiş bir Atakan izleyeceksiniz emin olun. Turabi'nin karşısında hiçbir zaman Atakan gibi bir karakter olmadı. Yiğit, Gökhan Keser, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu gibi mülayim, efendi adamlara karşı dayılanıyordu Turabi.
  • 
Sayfa: önceki 32103211321232133214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.