Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32113212321332143215
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • birleşmede 3 adam neden skeç yapmadı hala anlamıyorum. o kadar mizah malzemesi vardı ki şahane iş çıkarırlardı. ilhan ve adem fanlarının gazabına uğramak istemedi herhalde acunun ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Şu Turabi'ye dövüşçü deyip durmayın. Dövüş camiasında bir tane seveni yoktur Turabi'nin, hepsi uyuz oluyorlar bu adama. Hatta UFC'de dövüşmüş Alptekin Özkılıç bile bir röportajında "Survivor'a çıkıp dövüşçüyüm diye prim yapan, adını sanını duymadığım insanlar tanınıyor" diye serzeniş etmişti. Keza Atakan da hiç haz etmiyor Turabi'den. Hem sahtekarlık yaptığı için (dövüşçüyüm yalanı) hem de Hasan Yalnızoğlu'na yaptıkları yüzünden Turabi'ye ayrı takık Atakan. All Star olursa tamamen Turabi'ye kitlenmiş bir Atakan izleyeceksiniz emin olun. Turabi'nin karşısında hiçbir zaman Atakan gibi bir karakter olmadı. Yiğit, Gökhan Keser, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu gibi mülayim, efendi adamlara karşı dayılanıyordu Turabi.

Birde şu vardı hocam

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Bilgehan Demir'in tanımadığı birisinin dövüşçü olma olasılığı yok zaten
  • Keşke Turabi ve Atakan Survivor'da rakip olsalardı. Atakan'ın, Turabi'yi zıplatmasını zevkle izlerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 13 Nisan 2017; 13:41:36 >
  • Bu Volkan king Kong bozması

Gökhan a sen 25 yaşında veletten özür diledin dedi değil mi ?

Adama sorarlar ozaman

Eyy volkan efendi , çakma komutan..

Sen neden ödüle kimi götüreyim diye o 25 yaşında ki çocuğa sordun ?

Senin fikrin yok mu ?

25 yaşında ki çocuktan özür dilenmesi garip değil ama ondan akıl alınması , ondan izin alınması çok komik.

Gökhan senden daha dik duruşluymus bu lafınla görmüş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu Volkan da ne ayak ya belli değil,
  • foxta nagihan var yarışmaya katılmış, gardırop savaşları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Keşke Turabi ve Atakan Survivor'da rakip olsalardı. Atakan'ın, Turabi'yi zıplatmasını zevkle izlerdik.

Acun bu kapışmaya duyulan ilginin farkında olmalı ama bakalım ikisini ikna edebilecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Bu Volkan king Kong bozması

Gökhan a sen 25 yaşında veletten özür diledin dedi değil mi ?

Adama sorarlar ozaman

Eyy volkan efendi , çakma komutan..

Sen neden ödüle kimi götüreyim diye o 25 yaşında ki çocuğa sordun ?

Senin fikrin yok mu ?

25 yaşında ki çocuktan özür dilenmesi garip değil ama ondan akıl alınması , ondan izin alınması çok komik.

Gökhan senden daha dik duruşluymus bu lafınla görmüş olduk.

Birde Ogeday Berna'ya diklendiğinde neredeydi diyorlar Volkan için.

Volkan oy potansiyelinin olmadığının farkında diye tahmin ediyorum. Kendini bir şekilde öne çıkartması gerektiğini düşünüyor. Birilerini savunarak birilerine diklenerek birilerini suçlayarak artık bir şekilde bunu yapmaya ihtiyaç duyuyor.

Bulut ben bu derece olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım dedi onun için.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Turabi'yi pek sevmem ama Atakan'ı bence çoğu oyun yener :)
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Atakan aslında Turabi'nin olduğu sezon, 2014 yılında katılacaktı Survivor'a. Sanırım Glory kapısı açıldığı için katılmamış o dönem, 2016 yılına nasip oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dövme veya kas değil burada benim bahsettiğim dövüş+kas+dövme bu 3 lü kombinasyon.

Son 4 sene bunlar şampiyon.Yapımcılar ve halk bunları şampiyon yapıyor.

Hasan da mesela dövüşçü sayılır ama o adam efendi adamdı o yüzden yedirmediler ona şampiyonluğu.

Cazgır ve ağzın bozuksa bir de üstüne bu 3 özellik varsa kesin şampiyonsun..

Bende diyorum ki yok öyle bir kombinasyon. Dövüşçü olmasıyla uzaktan yakından alakası yok. Çok basit bir mantık orası bir ring değil. Dövme dediğim gibi artık kadınlarda bile var. Kas ise performans yapmak için olmazsa olmaz birşey.

Son 4 sene dediğin 2 kişi biri Turabi ki o dövüşçü değil biri Atakan.

Hadi Turabi barzo tipli cazgır ve ağzı bozuk diyelim. Atakan öyle miydi ? Ki ikisini de sevmem. Peki bunların rakipleri var mıydı ? Yoktu.

Survivor efendilik yarışı değil kardeşim. İyi insan melek gibi insan olmak kazanmak için yeterli gelmiyor. Geçen seneden öncekileri izlemedim ama çok emin yazmayayım.

Bak Hilmicem Turabi'nin yanında olmasaydı büyük ihtimalle finalde onun karşısına çıkardı. Belki de kazanabilirdi. O ne yaptı kanka oldular ve yaptığı hiçbir hatasını eleştiremedi. Dediğim gibi o seneyi fazla izlemedim yanlışım varsa düzeltin.

Turabi'nin karşısına kim çıktı Merve :) yani adamın rakibi bile yoktu.

Bu sene Turabi'den nefret edenler Adem'in kazanmasını istiyor. Aradaki büyük fark var. Bir şekilde halkın gönlüne girmiş ve kolay kolay çıkması mümkün değil artık. Bunu da herkes öyle kolayca kazanamaz.

Özetle size göre yapımcı ve halkın isteğiyle şampiyon oluyor. Size göre cazgır küfürbaz kas dövme ve dövüşçüler şampiyon oluyor son 4 sene öncesi hariç :) Bana göre de performansı iyi olan ve karakteriyle halkı yakalamış kişiler şampiyon oluyor.

Hele dövme kısmının yüzde 1 bile etkisi olmadığını biliyorsunuz

Altına imzamı atarım. On numara yazmışsın. Dövüşçü ve dövme olayının nasıl Survivor'la bağdaştırıldığını anlamak güç. Turabi dövüşçü değildi, onunkisi tamamen figürdü. Dans için kullanıyordu falan filan. Son 4 sene derken arkadaş araya Adem'i de kattı. Adem fanı olarak söyleyebilirim ki yarışmadan önce kaslı+dövüşçü+dövmeli olmasına rağmen onu desteklemedim. Karakteriyle kendini gösterdi ve ben de bu yüzden destekledim. Dövüşçü olması ayrı bir sempati duydurdu ama onunla hiçbir alakası yok. Adem atlet olsaydı yine onu desteklerdim. Mesele karakter. Dövmeyi de zerre sevmem ayrıca. Öyle olsaydı Bulut'u desteklerdim.

Kas konusuna gelirsek, şu ana kadar ünlüler-gönüllülerde kaç tane kassız şampiyon çıktı? Derya Büyükuncu, adam yüzücü. Profesyonel yüzerek göbekli olan yüzücü yok. Yüzme bütün kasları çalıştırır. Nihat Altınkaya, adam model. Göbekli model gördünüz mü? Hayır. Hilmi Cem İntepe, adam 21 yaşında şampiyon oldu. Neden? Çünkü sporcuydu, dansçıydı ve parkura uygundu. Kas yığınıydı. Turabi Çamkıran, şişme kaslarıyla başladı ama parkurda becerikliydi. En azından göbekli gitmemişti yarışmaya. İki sene üst üste şampiyon oldu. Kendi kendine olmadı, halk seçti. Saygı duymak lazım. Çağan Atakan Arslan, muay thai sporcusu. Göbekli muay thai sporcusu var mı? Yok, geçelim. Bu senenin şampiyonluk için üç adayı var. Adem Kılıççı, İlhan Mansız ve Ogeday Girişken. Adem, boksör. Sadece boks yaparak bile kasların belirginleşir. Aynı şey kürek sporcusu Ogeday için de geçerli. İlhan Mansız'ın da yaşına rağmen baklavalarını görüyorsunuz. Bu işler böyle. Kası olmayan Survivor'da şampiyon olamıyor. Bunu 6 yıl sonra fark etmek üzücü olsa gerek. Çünkü bunun böyle olacağı kesin artık. Oldu da bu sene Sema Apak şampiyon oldu. Sema'nın bile baklavaları var, arada görüyorum ben. Bunu yadırgamamak gerek.

Erdi'nin şampiyon olacağına kendi bile inanmıyordu. Buraya kadar çok iyi geldi, tebrik etmek gerek. Ama adam artık elendi diye şampiyonluk adaylarına ve şampiyonlara dövüşçü ve dövmeli diye sıfat uydurmak manasız. Ben de favorilerimi ona göre seçiyorum her sene. Bu sene başlarda Ogeday'ı gördüm, sonra Adem sıyrıldı aradan. Dedim bu ikisi finale kalır Adem şampiyon olur. Survivor'da şampiyonluk tahminlerimi sadece bu sene yapmadım bu arada. Aynı şekilde geçen sene de yaptım. Atakan zaten garanti finaldeydi. Başlarda rakibi yoktu ama Serkay aradan sıyrıldı epey hızlandı ve final koltuğunu alnının teriyle kazandı. mersinaki'nin Atakan'ın rakibi yoktu sözüne katılmıyorum. Serkay ile dişli rakiptiler. En başında da herkes cılız Semih'in final adayı olduğunu söylerken ben Serkay olur diyordum ve oldu. Önceki sene zaten All Star'dı. Ünlüler takımı balondu, çıksaydı Anıl çıkardı o da sakatlandı formdan düştü. Gönüllünün şampiyon olacağı kesindi. En başta herkes gibi Turabi-Hilmi Cem düşünmüştüm ama daha sonra Hilmi Cem yancılık yaptığı için halkın gözünden düştü ve Turabi-Hasan diye düşünmeye başladım. Ancak Hasan da talihsiz bir şekilde Begüm yerine elendi. Turabi'nin şampiyon olma olayı ise şöyle. Adam Kıbrıs finalini garantiledi. Büyük oylamadan sıyrıldı. Final oyununda galip gelerek koltuğu garantiledi ve uzun süre smse ihtiyacı olmadan finale gitti. Ne kadar sevmesem de All Star'ı en çok hak eden oydu. Rakibi de yoktu. Önceki sene şampiyon olan, bu kadar süre oya ihtiyacı olmayan birine haliyle finalde oy patlaması yaşattılar. Lakin Turabi yerine Merve Kıbrıs'ı garantileseydi ve final oyunuyla koltuğa otursaydı Merve şampiyon olacaktı. Bu işler performansla. Örneğin epey takipçisi olan Erdi 6 pota sonra Sabriye'ye elendi. Haliyle takipçileri kendilerini sorguladılar biraz. 2014'te de Gökhan Keser'in şampiyon olacağını düşünüyordum. Gökhan Keser-Yiğit Dikmen finali vardı aklımda. Ama Turabi oldu. Bu üçünün ortak özelliği nedir peki? Kaslı vücut () ve oyunlardaki başarıları. Önceki sene az yarışmacı olmasına rağmen çok şampiyonluk adayı vardı. Geçelim 2012'ye. En başında Nihat-Hasan finaliyle Nihat şampiyon olur dedim ve oldu. İkisi de kaslı. 2011'de Derya-Pascal finaliyle Derya olur diyordum. Derya şampiyon oldu. Demem o ki bu işler böyle. Bu senenin üç şampiyonluk favorisi de (Adem, İlhan, Ogeday) kaslı. Eser de kaslıydı. Göbekli şampiyon olmuyor maalesef.

Kimse yattığı yerden, hiçbir gayret göstermeden, hiçbir şey yapmadan sadece Survivor'da değil hayattaki hiçbir konuda şampiyon veya başarılı olamaz. Dünya'nın kuralı budur. Sen atıyorum üniversite sınavına veya KPSS'ye gireceksin. Sürekli yatarak sınavı kazanamazsın. ÖSYM sana karakterin iyi diye sms de atmaz. Survivor bir nevi hayatın gerçekleri aslında. Başarısızsan sürekli potada olursun. İnsanların parası sana bir yere kadar yeter. Erdi'nin şampiyon olabilmesi için şampiyon olduktan sonra kazanacağı paradan çok paraya ihtiyacı vardı. Kaldı ki ben Erdi'nin sürekli "Ben buraya milletimin oylarıyla geldim, milletimin oylarıyla duruyorum." demesini de tam bir kaypaklık olarak görüyorum. Adam adeta sizi kullandı hocam. Tüm Erdicileri kullandı, üstüne ben burada başarısız olup şampiyon olacağım dedi. Siz de oy atmaya devam ettiniz. Yani kendi hakkıyla değil, sizin alnınızın teriyle kazandığınız parayla şampiyon olacaktı. O zaman milletin adamı olmuyor işte. Milletin adamı bu durumda Adem oluyor. Sürekli potada adam. Performans birincisi olduğu hafta potadaydı. Adem ile Erdi'nin farkı şu. Birisi oyunlarda daha başarılı. Yoksa Erdi'nin karakterine lafım yok. On numara adam. Katılanların çoğu on numara aslında, acıkınca sapıtıyorlar sadece.

Sms yorgunluğunun pek rol oynadığını düşünmüyorum. Survivor 2014 kıbrıs finalinde, turabi önce smste yiğiti eledi, ardından merve aydın ve ahmet dursunu eledi, ardından da gökhan keseri eledi. Üst üste üç sms elemesini kazandı.

All starda turabinin şampiyon olmasının en büyük nedeni uzun süredir potaya çıkmaması değil, finalde mervenin babasının yaptığı konuşmaydı. Bu seneki survivorda da erdinin elenmesinin sebebininde sms yorgunluğu olduğunu düşünmüyorum. İlk defa hiçbir zayıfın olmadığı bir potaya denk geldi o yüzden elendi. Eminim gökhan, pınar saka, şahika gibi kişilerle bile potaya çıksaydı hepsinden daha düşük oy alırdı. Erdinin oy potansiyelinin diğerlerinden yüksek olduğu kişiler sadece burçak, tuğçe, volkan ve eliftir. Şu an kalan tüm ünlülerden, gönüllülerden de gökhan, ogeday ve bernadan oyu daha düşüktür.

• quote:

Atakan aslında Turabi'nin olduğu sezon, 2014 yılında katılacaktı Survivor'a. Sanırım Glory kapısı açıldığı için katılmamış o dönem, 2016 yılına nasip oldu.

Sağlam rekabet olurdu. Seneye All-Star'a gelirler mi bilmem. Zira Atakan'ın dizisi var ve reytingleri çok iyi.
  • Bu burçak, survivor 2012'deki Şansın'a çok benziyor.

Şansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-ternal -- 13 Nisan 2017; 14:26:41 >

• Türk milletine küfür eden şımarık terbiyesiz atakanı survıvorda görmek istemıyorum. Umarım o dedikoducu mılletın arkasından konusan gelmez.

UNUTMA UNUTTURMA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Nisan 2017; 14:34:33 >

• x-ternal X kullanıcısına yanıt
    SMS yorgunluğu diye bir şey yok. Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Turabi ve Atakan art arda SMS'e çıkarak şampiyon oldular.

All Star'da Turabi'nin kazanmasındaki en büyük etken dediğin gibi Merve'nin babasının yaptığı saçma konuşma ve Turabi'nin duygu sömürüsü içeren konuşmasıydı. Turabi de kendi yolunu kendisi açtı. Önce Kıbrıs'ı aldı oyunla, sonra da final koltuğunu. Turabi bunları almasa şampiyon olma olasılığı yoktu.
  • quote:

SMS yorgunluğu diye bir şey yok. Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Turabi ve Atakan art arda SMS'e çıkarak şampiyon oldular.

All Star'da Turabi'nin kazanmasındaki en büyük etken dediğin gibi Merve'nin babasının yaptığı saçma konuşma ve Turabi'nin duygu sömürüsü içeren konuşmasıydı. Turabi de kendi yolunu kendisi açtı. Önce Kıbrıs'ı aldı oyunla, sonra da final koltuğunu. Turabi bunları almasa şampiyon olma olasılığı yoktu.

Birçok kişi Merve'nin babasının konuşmasına bağlıyor ama bence ne olursa olsun Turabi alırdı. O saatten sonra kimse oylarını değiştirmez kanımca.

Hatta yarışmalardan finale gelmese bile alırdı diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Bu sene final oyunlarını kazanıp direk son ikiye çıkan kişinin İlhan Mansız olma olasılığı yüksek. Çünkü son final oyunları, büyük ihtimalle yine denge oyunları ve sadece atışlardan oluşan oyunlar olacak. Öyle olunca da İlhan avantajlı olacak ve direk son ikiye çıkacak. Sms'le de büyük ihtimalle adem gelecek. Ben bu sene adem-ilhan finali bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Türk milletine küfür eden şımarık terbiyesiz atakanı survıvorda görmek istemıyorum. Umarım o dedikoducu mılletın arkasından konusan gelmez.

UNUTMA UNUTTURMA !

Atakan'ın sevmem ancak o niyette birisi olmadığı ortada. Türk halkı olarak linç etmeyi seven bir toplumuz. Adamın kulağında kulaklık var kafası belki dağınık bilmiyorum. Bir soru soruluyor büyük ihtimal bunu duymuyor bile şakalaşarak küfür ediyor. Üstelik öyle Türk halkının diye söyleyen o değil. Soran kişi sonradan bunu ekliyor.

Turabi kadar terbiyesiz ve şımarık birisi olmadığı ortada. Turabi kadar çakma delikanlı rollerine girip kendini sahtekar şekilde dövüşçüymüş gibi de göstermiyor. Benim gözümde Turabi'den çok daha düzgün birisi. Ama yarışma sırasında bazı tavırları yüzünden tuttuğum birisi değildi.

Bence asıl şaşırtan şuydu. Serkay'ın yarışmada daha küfürbaz olduğuyla ilgili eleştiriler yapılırken Atakan'ın da günlük hayatında fazlasıyla argo kullanan birisi olduğu ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Nisan 2017; 15:10:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Birçok kişi Merve'nin babasının konuşmasına bağlıyor ama bence ne olursa olsun Turabi alırdı. O saatten sonra kimse oylarını değiştirmez kanımca.

Hatta yarışmalardan finale gelmese bile alırdı diye tahmin ediyorum.

Merve büyük smste hasanı elemişti. Hasan dediğimiz kişide gönüllülerde her hafta sms birincisi geliyordu. Turabi hep ikinci oluyordu. Hakan hatipoğlu programda turabinin yüzde 54 oranında oyla kazandığını söylemişti. Acun kıbrıs finalinde oylama devam ederken oylamanın yüzde 51'e 49 şeklinde devam ettiğini söylemişti ki büyük ihtimal yüzde 51 önde olan merveydi. Sonra mervenin babasının konuşması devreye girdi ve birden oranlar 54'e 46 şeklinde oldu.

• 
Sayfa: önceki 32113212321332143215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.